Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Apklausa: Kaip mokotės megzti mezgimo mašina? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Freke @ 2013 10 01, 20:54)
nagi grazu thumbup.gif o salmuke ten rastas megztas ar siulas taip susidelijo? nes lyg matosi skandinaviskos zvagzdes smile.gif bet ir apacioj margumas lyg nuo siulo jau smile.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Na, gal šiek tiek sviestas sviestuotas, nes ir pagrindiniai siūlai melanžiniai ir dar raštas, tikrai su žvaigždėm. Bet norėjosi ir kad būtų šiltesnis. Pagrindinis siūlas iš daug siūliukų ir sudėtis 70% Merino, 20% Acryl, 10% Viskoze, o žvaigždės Angora2
Atsakyti
nors ir margarinas margarinuotas wink.gif svarbu kitoniskai o ir tas rastas neikrenta labai toks subtilus gana wink.gif man visai idomu wink.gif
Atsakyti
Aha bigsmile.gif liuks, Darbėja bigsmile.gif

Man irgi reiktų kada makenenus pastatyt ir nufotografuot galvos apdangalus doh.gif
Numegzt lengviau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 10 01, 21:51)
Aha  bigsmile.gif liuks, Darbėja  bigsmile.gif

Numegzt lengviau  blush2.gif

Ačiū 4u.gif biggrin.gif 4u.gif
drinks_cheers.gif , nes patiestas be manekeno mezginys tikrai praranda daaaug daugiau negu pusę darbo rezultato. Ne be reikalo sakoma, kad reklama visagalė rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites,kurios mezgate NEVA-2 masina,kur ieskote ideju ir pamokymu? Gal galetumete imesti koki puslapi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(asta1976 @ 2013 10 03, 10:35)
Mergaites,kurios mezgate NEVA-2 masina,kur ieskote ideju ir pamokymu? Gal galetumete imesti koki puslapi?  rolleyes.gif

Čia yra tema rusų kalba smile.gif
http://club.osinka.r...light=#13082754
Atsakyti
mergickos, gal galit man vistai, padet issifruot mnemosina.ru schema raglanui. nekreipkit demesio i skaicius, tik esme man paaiskinkit.
pvz nugara: 19x3, 3x4? kaip suprast? nuleidinet po aki 19 kartu kas 3 eile is abieju krastu? hm, bet tada nesigauna 69 akys vienam sone nuleist, tai gal po dvi akis is karto reik suiminet? miskas!

user posted image

as vis naudojau sena programike pasiskaiciavimui, bet ji teveikia ant Windows XP. sitam reikalui sena suklerusi laptopa turiu, bet dabar ant jo puse klaviaturos nustojo veikt, tai nusprendziau pasiieskot kitu priemoniu skaiciavimam ir schemom. mnemosinos schemute labai gerai ziurisi atsispausdinus, tik pirma reik issiaiskint, ka jie turi omeny doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 10 05, 00:16)
mergickos, gal galit man vistai, padet issifruot mnemosina.ru schema raglanui. nekreipkit demesio i skaicius, tik esme man paaiskinkit.
pvz nugara: 19x3, 3x4? kaip suprast? nuleidinet po aki 19 kartu kas 3 eile is abieju krastu? hm, bet tada nesigauna 69 akys vienam sone nuleist, tai gal po dvi akis is karto reik suiminet? miskas!

Viską tu gerai supratai
19x3=57 ir 3x4=12, gaunasi 69 akys. Ir nuleidinėt po apačia parašyta kuriose eilėse: 415, 420.426.... Imi dekeriuką permeti 3 arba 4 akeles, aišku abiejose pusėse. Aš vieną kraštinę akį palieku siūlei. Man tai patinka tokia lyg pynutė ties reglanu.
user posted image
Na, jei tau nepatinka toks variantas, tai gali gali nuleidinėt ir po vieną akį, tavo pvz būtų 415, 417, 419... ellėse
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 05 spalio 2013 - 08:17

user posted image

as vis naudojau sena programike pasiskaiciavimui, bet ji teveikia ant Windows XP. sitam reikalui sena suklerusi laptopa turiu, bet dabar ant jo puse klaviaturos nustojo veikt, tai nusprendziau pasiieskot kitu priemoniu skaiciavimam ir schemom. mnemosinos schemute labai gerai ziurisi atsispausdinus, tik pirma reik issiaiskint, ka jie turi omeny  doh.gif

Gal galit ideti nuoroda tokio pasiskaiciavimo. Aciu
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2013 10 05, 09:24)
Gal galit ideti nuoroda tokio pasiskaiciavimo. Aciu

http://www.mnemosina...roiki/v-zen-all
Atsakyti

user posted image

as vis naudojau sena programike pasiskaiciavimui, bet ji teveikia ant Windows XP. sitam reikalui sena suklerusi laptopa turiu, bet dabar ant jo puse klaviaturos nustojo veikt, tai nusprendziau pasiieskot kitu priemoniu skaiciavimam ir schemom. mnemosinos schemute labai gerai ziurisi atsispausdinus, tik pirma reik issiaiskint, ka jie turi omeny  doh.gif

Įkišiu savo trigrašį smile.gif 19x3 Reik skaityti taip: nuleidinėt 19 kartų po 3 akis. 3x4 nuleidinėt 3 kartus po 4 akis ir pan. Ir nuleidinėt , kaip darbeja ir sakė tose eilėse,kur žemiau išvardintos...

Man irgi klausimas iškilo, kokiu būdu užbaigt mezginį, jei mezginys ant abiejų adatinių ant visų adatų g.gif , atrodo elementaru, bet kažkaip užkliuvo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vince0405: 05 spalio 2013 - 11:57
Sveikos 4u.gif Išlendu iš pakabukų ir aš. Seniai jūsų temą stebiu 4u.gif Gal kokie metai laiko, kai esu nuolatinė skaitytoja. Labai norėjau mašiniuko ir pagaliau jį turiu wub.gif Pagal jus aišku esu visai visai pradedančioji, bet ir mašiną turiu dar tik 2 savaitės gal g.gif Mašina pas mane brother KH881 ir riberis KR850.

Prisistatymui parodysiu, kad mokausi (ačiū Frekei wub.gif ) ir siekiu bent kažokių nešiotinų rezultatų ax.gif Pats pirmas mano mezginys mezgtas mašina + virbalais 4u.gif

user posted image
user posted image

megzta brother 881 mašina. Siūlai Lanoso papillon. Tankumas 7. Lygioji dalis. Kiauraraštį ir apdailą virbalais mezgiau 4u.gif

Dabar bandau įveikt kiaurarštinį megztinuką :4u

Su riberiu susidraugaut nepavyko dar, nu bet gal kaip nors, kada nors rolleyes.gif
Atsakyti