daug kilojimo tuos rombus padaryt, o siaip tai puse velnio, ypac jeigu is storesnio siulo ir jei labai nori, tai beveik galima imtis.
sitas: puse ano pilkojo grazuolio darbo
cia saviskiui? uzsegamas gal praktiskesnis, jeigu ir lauke ir kambary devet.
cia saviskiui? uzsegamas gal praktiskesnis, jeigu ir lauke ir kambary devet.
Esu skoloj nuo praeitų metų
Bet baugina tie rombai
Bet baugina tie rombai
QUOTE(Ristina @ 2013 09 30, 22:42)
Ristina, storamezgę nusipirk , daug lengviau būtų
QUOTE(darbeja @ 2013 09 30, 21:46)
Ristina, storamezgę nusipirk , daug lengviau būtų
Oj, ne.
Artimiausias kada būsiantis mano technikos papildymas, tai kitliavimo mašinka
Ristina, aš rinkčiausi tą pilkąjį užsegamą. Aš esu mezgusi megztinį tokiais rombais, tik vaikišką, ir nepasakyčiau, kad labai jau daug terlionės. Pradžioj taip, bet paskui ranka įgunda ir greitai kilnoja, tik svarbu nesumaišyti į kurią pusę, nes per riberį nesimato mezginio. Dėl savo brangiausiojo verta
man atrodo tas pilkasis lengviau. Nes tame antrajame i tarpus kazkoks rasciukas idetas, ne lygios gerosios akys ar blogosios.
juk nebutina 1:1 kopija daryt. ta rasciuka butu galima "tuck" tipo rasteliu pakeist, bet tada pynes ant riberio sukt tektu.
uzsegamas visada yra daugiau darbo.
uzsegamas visada yra daugiau darbo.
Sveikos.
Kiek jus jau pazenge! Kokiu mezginiu pridejusios matau ir nauju mezgeju prisijunge nemazai
As kiekvienais metais masina issitraukiu velu rudeni, tai kol prisimenu/ prisipratinu prie jos vel- laikas padeti atgal buna
Pernai isvis minimaliai mezgiau, nes dukryte bijojo...tikiuosi siemet leis
Kiek jus jau pazenge! Kokiu mezginiu pridejusios matau ir nauju mezgeju prisijunge nemazai
As kiekvienais metais masina issitraukiu velu rudeni, tai kol prisimenu/ prisipratinu prie jos vel- laikas padeti atgal buna
Pernai isvis minimaliai mezgiau, nes dukryte bijojo...tikiuosi siemet leis
nagi grazu o salmuke ten rastas megztas ar siulas taip susidelijo? nes lyg matosi skandinaviskos zvagzdes bet ir apacioj margumas lyg nuo siulo jau