Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Apklausa: Kaip mokotės megzti mezgimo mašina? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
daug kilojimo tuos rombus padaryt, o siaip tai puse velnio, ypac jeigu is storesnio siulo ir jei labai nori, tai beveik galima imtis.
Atsakyti
Oj, Jautiena, įkvėpsi man optimizmo biggrin.gif Aptems man protas biggrin.gif

Geriau gal toks g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 30 rugsėjo 2013 - 21:38
sitas: puse ano pilkojo grazuolio darbo wink.gif
cia saviskiui? uzsegamas gal praktiskesnis, jeigu ir lauke ir kambary devet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 30 rugsėjo 2013 - 21:41
Esu skoloj nuo praeitų metų biggrin.gif doh.gif

Bet baugina tie rombai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 09 30, 22:42)
Esu skoloj nuo praeitų metų  biggrin.gif  doh.gif

Bet baugina tie rombai  g.gif

Ristina, storamezgę nusipirk bigsmile.gif , daug lengviau būtų
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2013 09 30, 21:46)
Ristina, storamezgę nusipirk  bigsmile.gif , daug lengviau būtų

Oj, ne.

Artimiausias kada būsiantis mano technikos papildymas, tai kitliavimo mašinka rolleyes.gif
Atsakyti
Ristina, aš rinkčiausi tą pilkąjį užsegamą. Aš esu mezgusi megztinį tokiais rombais, tik vaikišką, ir nepasakyčiau, kad labai jau daug terlionės. Pradžioj taip, bet paskui ranka įgunda ir greitai kilnoja, tik svarbu nesumaišyti į kurią pusę, nes per riberį nesimato mezginio. Dėl savo brangiausiojo verta mirksiukas.gif
Atsakyti
man atrodo tas pilkasis lengviau. Nes tame antrajame i tarpus kazkoks rasciukas idetas, ne lygios gerosios akys ar blogosios. ax.gif
Atsakyti
juk nebutina 1:1 kopija daryt. ta rasciuka butu galima "tuck" tipo rasteliu pakeist, bet tada pynes ant riberio sukt tektu.
uzsegamas visada yra daugiau darbo.
Atsakyti
Sveikos.
Kiek jus jau pazenge! Kokiu mezginiu pridejusios bigsmile.gif thumbup.gif matau ir nauju mezgeju prisijunge nemazai thumbup.gif

As kiekvienais metais masina issitraukiu velu rudeni, tai kol prisimenu/ prisipratinu prie jos vel- laikas padeti atgal buna doh.gif biggrin.gif
Pernai isvis minimaliai mezgiau, nes dukryte bijojo...tikiuosi siemet leis rolleyes.gif
Atsakyti
Pasisekė pasigaut labai gražią mergytę manekenę, tai neiškenčiu nepakartojus kepurytės su snoodu foto
user posted image
ir dar toks šalmukas, čia jau nuo pradžios iki pabaigos mano kūryba ir be karpymų
user posted image
Ačiū manekenei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nagi grazu thumbup.gif o salmuke ten rastas megztas ar siulas taip susidelijo? nes lyg matosi skandinaviskos zvagzdes smile.gif bet ir apacioj margumas lyg nuo siulo jau smile.gif
Atsakyti