Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Apklausa: Kaip mokotės megzti mezgimo mašina? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Kvartetas, aš drinks_cheers.gif su Jautenos pastaba. Jei netingi, tai paardyk kaklo apdailą ir permegzk pamažinus tankumą, tikrai petukai atsistos į savo vietas. Galima gal ir akių sk. šiek tiek pamažint. Apačios nesimato, bet rankogalių atnaros man thumbup.gif .
O tavo riberis turėtų tvarkingu atstumu kabot ax.gif

Ačiū mergytės už pastabas ir įvertinimus 4u.gif biggrin.gif 4u.gif Tie šalikai tai buvo eksperimentas ar galima juos padaryt mašina, bet man visokie tokie pričiūdai visai patinka biggrin.gif . Tik kad tas iš naminės vilnos kandokas gavosi lotuliukas.gif
Atsakyti
rankogaliai ir man grazus. bet kakliukas matos kas svieciasi. man kai sake viena mezgeja kad atnaras reik megzti gerokai mazesniu tankumu nei pats mezginys. ypac 1x1. g.gif

is vis kvartetas medalio verta, nes antras mezginys ir jau vyriskas megztinis. thumbup.gif saunuole.

beje o sakykit, jei pravaziuojant pagrindine karieta nekabina sujungimas riberines karietos. riberis pakabintas pagal instrukcijas. kur ieskot kabliuku? zinau kad per zemai. matosi is to pravaziavimo g.gif riberis brotherio KR850. nes mano 830 tai prisisuka prie adatines o tas isikisa ir panorejus lengvai nusiima.
Atsakyti
Kvartetas, kaip ta tuck perfokortą atrodo, gal turi kur paveiksliuką? bigsmile.gif

Atstumas tarp adatinių yra matuojamas dekerio prakišimu biggrin.gif

Aš gi vargau gal pusmetį, kol nusireguliavau tinkamai.
Dar juk yra trys vienos rankenėlės padėtys riberio karietoj, kuriom galima pareguliuoti tankumą.
user posted image
Atsakyti
tai kad ir kr850 prisisuka?!
Papildyta:
QUOTE(Ristina @ 2013 09 29, 19:39)
:
Atstumas tarp adatinių yra matuojamas dekerio prakišimu  biggrin.gif
arba kortos prakisimu. adatos isstumiamos i virsutine pozicija ant vienos adatines ir korta vedama per tarpa tarp adatu ir tu kabliu (pegs). tada pakartojama su priesinga adatine. korta turi siek tiek kabintis, bet ne strigti.
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 09 29, 21:39)
Kvartetas, kaip ta tuck perfokortą atrodo, gal turi kur paveiksliuką?  bigsmile.gif
Atstumas tarp adatinių yra matuojamas dekerio prakišimu  biggrin.gif

nufotkinsiu ryt perfokorta, fotkinant kojinikes.
kokia korta cia kisti reikia? ir adatas i kuria pozicija isstumti. pasakykite aiskiau. adatu isstumimas pagal tas raides jei galima. pas mane 850riberis. seip tarpas yra yra tarp adatiniu, gal ka negerai esu pasidarius. bet neatmetu ir tos galimybes kad per didelis tankumas. man dar reikia praktikuotis su antraja adatine. nera dar vidines nuojautos kury tankuma pasirinkti.

kaip jus sprendziat kury pasirinkti. gal turite kokia skaiciuokle. man regis tuck megztas 6 ar 7 tankumu. tai atnaros -3.

tas padetis naudoju tik pirmai eilei kai pravaziuoju. paskui statau ant pirmos padeties. vidurines nenaudojau. bent jau taip knygoje buvo parodyta taip ir dariau.
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 09 29, 20:12)

beje o sakykit, jei pravaziuojant pagrindine karieta nekabina sujungimas riberines karietos. riberis pakabintas pagal instrukcijas. kur ieskot kabliuku? zinau kad per zemai. matosi is to pravaziavimo g.gif riberis brotherio KR850. nes mano 830 tai prisisuka prie adatines o tas isikisa ir panorejus lengvai nusiima.

Tai reiškia, ne pagal instrukcijas pakabintas biggrin.gif

nužeminta gal antroji adatinė g.gif
Atsakyti
tiesa kas is klaipedos galiu perleisti atspauzdinta riberio intrukcija. nepasiziurejau kaip varna, kad prie mano riberio buvo instrukcijos knyga. atsiprintinau. dabar dar atsiprintinau ir rusiskaja versija. zodziu angliska spauzdinta var galiu padovanot jei kam reikia ax.gif vistik man popierinis labiau patinka, nei lakstymas prie kompo. 4u.gif
kagi saldziu visom mezgejelem, o as einu valgyt velyvos vakarienes. kibinais kvepia visas butas. seiles tysta doh.gif negaliu susilaikyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 29 rugsėjo 2013 - 21:56
QUOTE(kvartetas @ 2013 09 29, 20:20)
kokia korta cia kisti reikia? ir adatas i kuria pozicija isstumti.

user posted image
ir atvirksciai, bet maniskes kempine pabliuskus, tai adatos pastire...
user posted image

gal kas turit atliekamu 850 riberio varztu? nes maniskis kitoj puse taip prisuktas rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 09 29, 22:25)
Tai reiškia, ne pagal instrukcijas pakabintas  biggrin.gif

nužeminta gal antroji adatinė  g.gif

tai aisku kad ne biggrin.gif nes kabinom is atminties. kaip maciau kitur. issiaiskinau jau smile.gif
Atsakyti
Kepurytė ir snoodas mažai damutei, mezgiau dovanai, kai pamatuosiu, gal pasirodys netinkamo dydžio lotuliukas.gif Siūlai pilki 100% vilna (vienas siūliukas) ir vienas siūliukas akrilano raudono. Man buvo keista, kad mezgant abu sudėjus akrilanas praktiškai sugulė į vidinę pusę, bet tuo likau visai patenkinta
user posted image
Atsakyti
neplanuotas platingas gavosi biggrin.gif labai idomiai atrodo.
Atsakyti
Mezgėjos, ar sudėtingas toks megztukas g.gif

user posted image
Atsakyti