Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Apklausa: Kaip mokotės megzti mezgimo mašina? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Parodysiu kepurytę šalmuką trimečiam vaikinui. Aš mezgiau tik "pusfabrikatį", išsikarpė, pasiuvo pamušaliuką ir pašiltinimą ties ausytėm užsakovė.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 09 29, 13:44)
Ristina, o kaip klosteles prieki organizavai? nuemei ir perkabinai?

Dvi dalys tiek priekio, tiek nugaros smile.gif tai klostes formavau užkabindama apatinę dalį, kuri buvo su pagalbiniu siūlu.

Darbėja, gera mintis bigsmile.gif
Atsakyti
mano naujas darbiukas. ir antrasis darbas kur mezgiau su abiem adatinem 4u.gif .user posted image
user posted image
user posted image
nzn kita syki kai megsiu megztuka pakoreguosiu peciu ilgi. man rodos truputi per platu. matavau dzemperi ir pagal ji mezgiau analogisku matmenu.

issibandziau kojines megzti abiem adatinem apvaliai, pagal tas fotkes pamokeliu. sakes kaip ciotkei 30-40min ir kojine gatava. negaliu atsidziaugti savo mezgamaja thumbup.gif .
su ponciakikem pasirodysiu kita dienele 4u.gif

labai grazi suknute. melyna mano pati milimiausia spalva. ir salikelis laaaabai fainuolis toks susiglamzelis biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2013 09 29, 17:02)
mano naujas darbiukas

Kvartetas, liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , vyriškis turėtų būt patenkintas, taip minkštai ir šiltai atroodo megztukas biggrin.gif
Ir smagu, kad mezgamąja džiaugies drinks_cheers.gif
Atsakyti
kvartetas: labai grazus, labai vyriskas, vyriokas turetu but patenkintas! peciai gal koki viena cm per platus, bet manau jeigu perdarius kaklo apdaila i siek tiek tankesne ir siauresne (apimties prasme), tai ji uztemptu pecius i idealia vieta. bet cia tik musu akim taip atrodo - kas nemezga, nezino, nesupranta - tai to ir nemato biggrin.gif
laukiam kojiniu! as irgi savosiom mezgamojoj dziaugiuosi... o tiksliau viena diena dziaugiuosi, kita diena keikiu, paskui vel dziaugiuosi, vel keikiu, na pasaka be galo.
Atsakyti
kvartetas kaip grazu thumbup.gif tik man rodos atnaros arba per systai arba irgi riberis nukvailiojes ax.gif

Ristinos net negirsiu schmoll.gif is principo hihihi.gif nes viska ji graziai daro viska ji moka, ale vis skundzias kad kazkas nesigauna. ot kai prades girtis darbais tada ir pagirsiu tongue.gif atskaiciau morala lotuliukas.gif

darbejos gaminys idomus, bet ne mano stiliaus ax.gif ale na vkus i cvet druzej net smile.gif taip ir cia smile.gif
Atsakyti
Freke ka turejote omeny "atnaros arba per systai arba irgi riberis nukvailiojes". tankumas parinktas negeras ar kas?
Atsakyti
akeles negrazios tokios paskyde. tai arba tankumas per didelis (nes megzta 1x1 ir isskydo) arba riberis blogai kaba ir mezga didesnes akis nei turetu g.gif bet gi cia tavo antras diddarbis. todel priimk tai kaip priekabiavima ( is pavydo) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 29 rugsėjo 2013 - 17:18
QUOTE(Freke @ 2013 09 29, 17:06)
Ristinos net negirsiu schmoll.gif is principo hihihi.gif nes viska ji graziai daro viska ji moka, ale vis skundzias kad kazkas nesigauna. ot kai prades girtis darbais tada ir pagirsiu tongue.gif atskaiciau morala lotuliukas.gif

Nus, ką jau aš čia taip moku? g.gif Geras blogas akis megzt biggrin.gif

Tą mėlynąją mezgiau mėnesį doh.gif blink.gif

Kvartetas blink.gif blink.gif nu žinok, apakus aš blink.gif bigsmile.gif koks gražus tas raštas.
kaip jis padarytas? g.gif čia tuck raštas? g.gif Ką tu tame megztinyje ten dviem adatinėm mezgei? Tik atnaras?
Atsakyti
taip cia tuck viskas. o su antra adatine taip taip tik atnaras ir kaklo apdaila. na man ir atnaras padaryt jau didelis pasiekimas, zingsnis i prieky biggrin.gif . cia paprastas perfekorta zigzagui, tik kad tuck megzta 4u.gif .

freke juk is tokiu pastabu galiu daryt korekcijas busimuose mezginiuose. todel as visai nepergyvenu, o laukiu ju. jus jau akites atmususios ax.gif . iskur zinot, kad riberis kaba gerai? yra gal numatytas koks turi buti tarpas tarp adatiniu ? eiciau pasimatuot

Atsakyti
oi sunku pasakyt koks tas atstumas. siaip turetu mezgant kad ir 1x1 nebuti tokios akytes. pabandyk meginukus pamegzti ir bus aiskiau. kaip mezga pvz 2x2 pasibandysiu ir as savo. bet kiek as prisimenu savu mezginiu tai akys nebuna tokios pasipute ( tie pilveliai ne tokie stori) na normalios akutes. o karieta lengvai prisikabina riberine karieta? beje kokia masina primink

nes kad ir i kakla pasiziurejus atrodo tuoj issitampys. o juk turetu buti kaip guma tas 1x1 mezgimas g.gif

ryt pabruzinsiu su saviske pavyzdeli 1x1 palyginsim gal rimtai cia as slieku sub***e ieskau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 29 rugsėjo 2013 - 18:43
dar reiktu susitart kokiais siulais ir kokiu tankumu, tada butu galima objektyviai palyginti.
Atsakyti