Parodysiu kepurytę šalmuką trimečiam vaikinui. Aš mezgiau tik "pusfabrikatį", išsikarpė, pasiuvo pamušaliuką ir pašiltinimą ties ausytėm užsakovė.
QUOTE(jautiena @ 2013 09 29, 13:44)
Dvi dalys tiek priekio, tiek nugaros tai klostes formavau užkabindama apatinę dalį, kuri buvo su pagalbiniu siūlu.
Darbėja, gera mintis
mano naujas darbiukas. ir antrasis darbas kur mezgiau su abiem adatinem .
nzn kita syki kai megsiu megztuka pakoreguosiu peciu ilgi. man rodos truputi per platu. matavau dzemperi ir pagal ji mezgiau analogisku matmenu.
issibandziau kojines megzti abiem adatinem apvaliai, pagal tas fotkes pamokeliu. sakes kaip ciotkei 30-40min ir kojine gatava. negaliu atsidziaugti savo mezgamaja .
su ponciakikem pasirodysiu kita dienele
labai grazi suknute. melyna mano pati milimiausia spalva. ir salikelis laaaabai fainuolis toks susiglamzelis .
nzn kita syki kai megsiu megztuka pakoreguosiu peciu ilgi. man rodos truputi per platu. matavau dzemperi ir pagal ji mezgiau analogisku matmenu.
issibandziau kojines megzti abiem adatinem apvaliai, pagal tas fotkes pamokeliu. sakes kaip ciotkei 30-40min ir kojine gatava. negaliu atsidziaugti savo mezgamaja .
su ponciakikem pasirodysiu kita dienele
labai grazi suknute. melyna mano pati milimiausia spalva. ir salikelis laaaabai fainuolis toks susiglamzelis .
QUOTE(kvartetas @ 2013 09 29, 17:02)
mano naujas darbiukas
Kvartetas, liuks , vyriškis turėtų būt patenkintas, taip minkštai ir šiltai atroodo megztukas
Ir smagu, kad mezgamąja džiaugies
kvartetas: labai grazus, labai vyriskas, vyriokas turetu but patenkintas! peciai gal koki viena cm per platus, bet manau jeigu perdarius kaklo apdaila i siek tiek tankesne ir siauresne (apimties prasme), tai ji uztemptu pecius i idealia vieta. bet cia tik musu akim taip atrodo - kas nemezga, nezino, nesupranta - tai to ir nemato
laukiam kojiniu! as irgi savosiom mezgamojoj dziaugiuosi... o tiksliau viena diena dziaugiuosi, kita diena keikiu, paskui vel dziaugiuosi, vel keikiu, na pasaka be galo.
laukiam kojiniu! as irgi savosiom mezgamojoj dziaugiuosi... o tiksliau viena diena dziaugiuosi, kita diena keikiu, paskui vel dziaugiuosi, vel keikiu, na pasaka be galo.
kvartetas kaip grazu tik man rodos atnaros arba per systai arba irgi riberis nukvailiojes
Ristinos net negirsiu is principo nes viska ji graziai daro viska ji moka, ale vis skundzias kad kazkas nesigauna. ot kai prades girtis darbais tada ir pagirsiu atskaiciau morala
darbejos gaminys idomus, bet ne mano stiliaus ale na vkus i cvet druzej net taip ir cia
Ristinos net negirsiu is principo nes viska ji graziai daro viska ji moka, ale vis skundzias kad kazkas nesigauna. ot kai prades girtis darbais tada ir pagirsiu atskaiciau morala
darbejos gaminys idomus, bet ne mano stiliaus ale na vkus i cvet druzej net taip ir cia
Freke ka turejote omeny "atnaros arba per systai arba irgi riberis nukvailiojes". tankumas parinktas negeras ar kas?
akeles negrazios tokios paskyde. tai arba tankumas per didelis (nes megzta 1x1 ir isskydo) arba riberis blogai kaba ir mezga didesnes akis nei turetu bet gi cia tavo antras diddarbis. todel priimk tai kaip priekabiavima ( is pavydo)
QUOTE(Freke @ 2013 09 29, 17:06)
Nus, ką jau aš čia taip moku? Geras blogas akis megzt
Tą mėlynąją mezgiau mėnesį
Kvartetas nu žinok, apakus aš koks gražus tas raštas.
kaip jis padarytas? čia tuck raštas? Ką tu tame megztinyje ten dviem adatinėm mezgei? Tik atnaras?
taip cia tuck viskas. o su antra adatine taip taip tik atnaras ir kaklo apdaila. na man ir atnaras padaryt jau didelis pasiekimas, zingsnis i prieky . cia paprastas perfekorta zigzagui, tik kad tuck megzta .
freke juk is tokiu pastabu galiu daryt korekcijas busimuose mezginiuose. todel as visai nepergyvenu, o laukiu ju. jus jau akites atmususios . iskur zinot, kad riberis kaba gerai? yra gal numatytas koks turi buti tarpas tarp adatiniu ? eiciau pasimatuot
freke juk is tokiu pastabu galiu daryt korekcijas busimuose mezginiuose. todel as visai nepergyvenu, o laukiu ju. jus jau akites atmususios . iskur zinot, kad riberis kaba gerai? yra gal numatytas koks turi buti tarpas tarp adatiniu ? eiciau pasimatuot
oi sunku pasakyt koks tas atstumas. siaip turetu mezgant kad ir 1x1 nebuti tokios akytes. pabandyk meginukus pamegzti ir bus aiskiau. kaip mezga pvz 2x2 pasibandysiu ir as savo. bet kiek as prisimenu savu mezginiu tai akys nebuna tokios pasipute ( tie pilveliai ne tokie stori) na normalios akutes. o karieta lengvai prisikabina riberine karieta? beje kokia masina primink
nes kad ir i kakla pasiziurejus atrodo tuoj issitampys. o juk turetu buti kaip guma tas 1x1 mezgimas
ryt pabruzinsiu su saviske pavyzdeli 1x1 palyginsim gal rimtai cia as slieku sub***e ieskau
nes kad ir i kakla pasiziurejus atrodo tuoj issitampys. o juk turetu buti kaip guma tas 1x1 mezgimas
ryt pabruzinsiu su saviske pavyzdeli 1x1 palyginsim gal rimtai cia as slieku sub***e ieskau
dar reiktu susitart kokiais siulais ir kokiu tankumu, tada butu galima objektyviai palyginti.