Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Apklausa: Kaip mokotės megzti mezgimo mašina? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Nufotkinau jau seniau numegztus su storamezge. Du šalikai, baltas iš naminės vilnos, pilkas (platesnis) vilna su akrilanu. Darbo daug, nes mezgasi dvigubo ilgio, kas 16 eilių 8-13 akys užkeltos ant 2-7 akies. Du ilgiai vienodi, sumegzti. Gaunasi geroji ir blogoji pusės analogiškos.
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 28 rugsėjo 2013 - 13:06
atrodo labai idomiai. is pradziu toptelejo mintis - o! pynes, bet paskui ziuriu, kad neee...
Atsakyti
Darbėja bigsmile.gif man patinka bigsmile.gif nors nesupratau, kaip padaryta bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 28 rugsėjo 2013 - 14:54
QUOTE(Ristina @ 2013 09 28, 15:54)
Darbėja  bigsmile.gif man patinka bigsmile.gif nors nesupratau, kaip padaryta  bigsmile.gif

Va, turėjau radus kažkur tokį aprašymą, tik kilnojau ne 7, o 6 akis, kad galima būtų apsieit su dviem dekeriais 3.
user posted image
Atsakyti
Reiks pabandyt megzt bigsmile.gif

Ilgai megzta suknelė biggrin.gif ne kiek sudėtinga, kiek vis nesisekė numegzt taip kaip norėjau doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ristina, as suzaveta 4u.gif ir dar mano spalva, as mielai tokia nesiociau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 09 28, 19:42)
Reiks pabandyt megzt  bigsmile.gif

Ilgai megzta suknelė  biggrin.gif ne kiek sudėtinga, kiek vis nesisekė numegzt taip kaip norėjau  doh.gif

Labai gražu wub.gif Oi kaip patiktų nešioti tokį grožį blush2.gif
Atsakyti
Ristina: mmmm labai labai!
as kaip tik kaupiuosi suknyte megztis ir prieki nuo puses zadu pyniuot ar ka nors panasaus...
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif

mezgiau, žiūrėdama į šią smile.gif
user posted image
Atsakyti
Ristina, rimtas ir gražus darbas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,darbštuolės biggrin.gif

Vis stebiu kokius grožius galima sukurti mezgimo mašinomis,pati mezgu tik virbalais.Noriu paklausti- su kokia mašina pradėti mokytis megzti-nes jų tiek visokių įvairiausių matau skelbimuose,kad nė nežinau, į kurią pusę čia pulti...PVZ,radau sukama rankeną paprastą mašiną,kur man atrodo tinka tik kepures megzti blush2.gif o kitos baisiulinio dydžio atrodo...Patarkit nesuprantančiai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Ristina, o kaip klosteles prieki organizavai? nuemei ir perkabinai?
mano ikvepimas atejo is kur kas senesniu saltiniu:
user posted image
biggrin.gif siandien pradedu... itariu ir vel bus menesio projektas.

Apolo13: yra tema masinu pirkimo klausimas, gal pagelbes? ta apvali masina yra taip vadinama "Circular sock machine" ji daugumoje naudojama kojinems ir kepurems, bei kitiems apvaliems mezginiams, nors mezga ir ploksciai lygiuoju rastu.
youtubej ivesk "knitting machine" ir pasiziurek, ka kokios masinos gali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 29 rugsėjo 2013 - 13:45