Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Apklausa: Kaip mokotės megzti mezgimo mašina? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
[quote=linaslinelis,2013 06 16, 22:58]

pasirodau... Missoni be skylučių...

Paskutinis vilnonis rudeniui...

Pirmasis labai gražių, švelnių spalvų, bet jau darbo doh.gif ... O antroji bliuskutė, labai jauki, paprastutė, bet tame matyt ir visas cinkelis , labai patiko reglano rankovės, kaip numegztos, ta siūlė dekoratyvi...
Atsakyti
QUOTE(linaslinelis @ 2013 06 16, 22:58)
pasirodau su savo katastrofom. Missoni be skylučių. Kiek laiko prasėdėta nesigilinsiu, jau pamiršau.
Paskutinis vilnonis rudeniui.

Oho, darbas totalinis. Tiek kilnojimo ir siūlų kaitaliojimo doh.gif doh.gif doh.gif Gaila, kad po jo seka nusivylimas, bet bent nuotraukoj, tai viskas OK thumbup.gif Bet gal čia tik dėl to, kad labai ilgai vargtas? Nežinau ar kitoms taip būna, bet man jei labai ilgai kokią įdėją įgyvendinu, ji pasidaro nebeįdomi, nes pačiai atsibosta g.gif O po kurio laiko jau vėl kitomis akimis rezultatą matai.

Ir pilkasis megztukas liuks thumbup.gif
Atsakyti
Darbėja, labai gražus užmestukas, man visada labai gražiai atrodo mezgimo ir nėrimo deriniai thumbup.gif
Linaslinelis, gražūs darbai, ypatingai pilkoji wub.gif . Gaila, kad nusivylei, šitiek daug darbo, šiaip vilna neturėtų tampytis, gal išskalbus susitrauks?
O aš jau nusimezgiau kiaurąją, tik beliko susiūti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2013 06 17, 10:23)
Darbėja, labai gražus užmestukas, man visada labai gražiai atrodo mezgimo ir nėrimo deriniai  thumbup.gif
Linaslinelis, gražūs darbai, ypatingai pilkoji  wub.gif . Gaila, kad nusivylei, šitiek daug darbo, šiaip vilna neturėtų tampytis, gal išskalbus susitrauks?
O aš jau nusimezgiau kiaurąją, tik beliko susiūti  rolleyes.gif

koks kaklo sprendimas buvo? nes ten gi yra blogu akiu eilutes isimaise.... as va del to kaklo ir mastau ale jauciu pavarysiu vien gerom akim. nes megsiu tiesiai be platiniko rankovem
Atsakyti
Kvartetas, Freke, Akirera ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Na, bandau parodyt savo ažūriuko variantą, nes kai Akirera įkels savąjį, man reiks slėptis po lapais.
user posted image
Nesiseka ryškiai nufotkint. Jau antrą kartą žaidžiau, bet paplaukęs vaizdelis. Manekenas ryškiai "nedavalgęs".
Kortos nesidariau, nusprendžiau, kad tokio kiauro nenoriu, tai panašaus stiliaus pasirinkau iš turimų arsenalo. Siūlai Vernito medvilnė 100%, 3 gijos 215g. Viršų buvau nusprendus kitaip daryt, bet reikėjo pagal sumanymą apverst mezginį, tai beapvertinėdama numečiau daug akių, tai susirinkau ant virbaliukų ir rankelėm primezgiau ripsą. Kitą dalį jau iškart be eksperimentų ant virbaliukų pabaigiau.

Akirera, neįsivaizduoju, kaip tau pavyko nuardyt 30 eilių kiauraraščio. Nugarą mezgant vieną kartą pamėtė kiauraraščio akis (iki tol mezgė labai gerai, nė vienos niekur nepametė, tai užsikaifavus užsižiopsojau), o reikėjo paardyt tik porą eilių, tai vargau tikrai daugiau negu dvi val., o kai jau viską surinkau ir sukilnojau į vietas, tik tada pamačiau, kad jau kelias eiles mezgu tik iš dviejų gijų. Rezultatas viso to vargo, ardymas ir mezgimas iš naujo blush2.gif
Atsakyti
darbeja, kodel toks mazas paveikslelis? nedarytum koliazu ir imestum atskiras foto nugaros, priekio, dabar tokie mazyciai, net pasigrozet iki soties nein... oj kiek prisizaidei, o su tom gijom tai ir man yra taip buve wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 06 17, 12:06)
darbeja, kodel toks mazas paveikslelis? nedarytum koliazu ir imestum atskiras foto nugaros, priekio, dabar tokie mazyciai, net pasigrozet iki soties nein... oj kiek prisizaidei, o su tom gijom tai ir man yra taip buve wink.gif

Jautiena, ačiukas 4u.gif Bandau reaguot į pastabą doh.gif , nors nepasakyčiau, kad nuotraukos kokybė mane tenkina. Gal ne tik mano akys "pasėdo", bet ir fotiko mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2013 06 17, 11:31)
Kvartetas, Freke, Akirera ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Na, bandau parodyt savo ažūriuko variantą, nes kai Akirera įkels savąjį, man reiks slėptis po lapais.

Nesiseka ryškiai nufotkint. Jau antrą kartą žaidžiau, bet paplaukęs vaizdelis. Manekenas ryškiai "nedavalgęs".
Kortos nesidariau, nusprendžiau, kad tokio kiauro nenoriu, tai panašaus stiliaus pasirinkau iš turimų arsenalo. Siūlai Vernito medvilnė 100%, 3 gijos 215g. Viršų buvau nusprendus kitaip daryt, bet reikėjo pagal sumanymą apverst mezginį, tai beapvertinėdama numečiau daug akių, tai susirinkau ant virbaliukų ir rankelėm primezgiau ripsą. Kitą dalį jau iškart be eksperimentų ant virbaliukų pabaigiau.

Akirera, neįsivaizduoju, kaip tau pavyko nuardyt 30 eilių kiauraraščio. Nugarą mezgant vieną kartą pamėtė kiauraraščio akis (iki tol mezgė labai gerai, nė vienos niekur nepametė, tai užsikaifavus užsižiopsojau), o reikėjo paardyt tik porą eilių, tai vargau tikrai daugiau negu dvi val., o kai jau viską surinkau ir sukilnojau į vietas, tik tada pamačiau, kad jau kelias eiles mezgu tik iš dviejų gijų. Rezultatas viso to vargo, ardymas ir mezgimas iš naujo  blush2.gif

Labai grazus mezginukas nematau visai reikalo sleptis
Isikisiu i pokalbi ir as nes teko ne karta ant masinos ardyti ir visai neblogai ardosi, ardziau karta apie 10 ar daugiau eiliu ir neuztrukau keliu valandu. As ardau ant masinos, traukiu ta siula kur eina is siulvedzio o paskui kita ranka biskuti pastumiu adatas link saves ir nukabinu nuo adatu ta siuliuka, tai jis nusineria nuo adatos ir buvusi akele uzsikabina, nezinau ar aiskiai parasiau galit bandyti ant pavyzduko, nu man visai neblogai taip ardosi ir nereikia visai gaudyti akiu jos pacios susoka ant adatu tik aisku reik atsargiai ardyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 17 birželio 2013 - 11:41
[quote=kristinkag,2013 06 17, 12:40]
Ačiū, Kristinkag 4u.gif
Bet ažūriniuose raštuose akys būna sukilnotos po dvi (o kartais ir po tris) ant adatos ir jas tenka atstayt į savo vietas, arba pasileis jos smagiai žemyn. Pačios jos į savo vietas jau nesušoka. Paprastą mezgimą ardyt tikrai nesudėtinga, bet jei reikia kokias 30 eilių, tai kartais greičiau viską permegzt. Bent man ilgas ardymo procesas nelabai prie širdies doh.gif
Atsakyti
Darbėja, tyliai tyliai ir aplenkė thumbup.gif . Labai gerai forma gavosi, super mezginukas. O tų 30 eilių neardžiau, nes žiauriai užtrunka, nuardžiau 10 ir nuo tada pradėjau pridėti akis. Sau taip padariau, o užsakovei būčiau ardžiusi visas 30 doh.gif (ar tik ne man reikės slėptis po pernykščiais?)
Freke, aš patį viršų pavariau lygiosiomis akimis, o apykaklę apdailinau ruliuku, bet kažkas man ne taip, ar tik nereiks permegzti, man negražiai krenta pečiai, o kaklo iškirptė per maža g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 17 birželio 2013 - 15:50
Sveikutes 4u.gif
iskart giriu Darbejos raudonaji , tik nesuprantu kaip virsus lyg ripsa iziuriu???

mezgalioju ir as po truputuka si bei ta, tik nuotrauku ner blush2.gif
va viena darbeliuka spejau nufotografuot, aciu kaimynei 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shura: 17 birželio 2013 - 18:06
[quote=darbeja,2013 06 17, 13:12]
[quote=kristinkag,2013 06 17, 12:40]
Ačiū, Kristinkag 4u.gif
Bet ažūriniuose raštuose akys būna sukilnotos po dvi (o kartais ir po tris) ant adatos ir jas tenka atstayt į savo vietas, arba pasileis jos smagiai žemyn. Pačios jos į savo vietas jau nesušoka. Paprastą mezgimą ardyt tikrai nesudėtinga, bet jei reikia kokias 30 eilių, tai kartais greičiau viską permegzt. Bent man ilgas ardymo procesas nelabai prie širdies doh.gif
[/quote]
Apie tai nepagalvojau, nes mezgu daugiausia paprastu rastu neturiu azurines karietos doh.gif
Atsakyti