Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Apklausa: Kaip mokotės megzti mezgimo mašina? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mano pirmokelei suknute i mokykla
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 09 14, 17:18)
Vakar pagaliau uzbaigiau liemene - tris dienas siuvau. Su V-iskirpte vis dar problemos, nepatenkinta, bet kai is anksto neapgalvoji, tai nekas ir gaunasi... ir fotografas is manes nekoks - is tikruju daug lygesne yra...

thumbup.gif thumbup.gif , tokia pripėduota liemenukė, turėtų būt labai smagus rūbelis. Tu dabar asas su plonasiūle bigsmile.gif

Zuzana, graži suknytė ir panelytė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ne pedutes, o lapukai lotuliukas.gif kopinu Orla Kiely, airiu dizainere. cia ja isgarsines motyvas:
user posted image
Atsakyti
Kvartetas, liuks kojinaitės gavosi mirksiukas.gif thumbup.gif nu šita moteriškaitė tai tobulėja ne dienom, o valandom drinks_cheers.gif

Zuzana, suknelės tavo visad dailios, bet dukra jau kokia panelė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Jautiena, o kodėl vaizdas ne ant savęs ????????? pusė grožio praranda mirksiukas.gif

Pradėjau ir aš šiltąjį sezoną ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 09 14, 20:31)
Pradėjau ir aš šiltąjį sezoną  ax.gif

Oho, kaip gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Gal net geriau tas šaltasis sezonas, mnereikia su Lace karieta tiek brūžint lotuliukas.gif

Jautiena, o man vis tiek panašiau į pėdutes biggrin.gif . O kaip tik ir norėjau dar pridėt, kad dabat kojinių į komplektą reikia mirksiukas.gif , po to kai peržiūrėjau tavo nuorodą į kojinių madas biggrin.gif
Atsakyti
Oi kiek visos graziu mezginiuku prisimezgusios 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Saunuoles!

Nu ir as vat nusibruzinau sau suknute rudeniui ziemai.
user posted image
Atsakyti
Man tai net seiles varva nuo jusu groziu - liemeniu, sukneliu 4u.gif
Mamos uogytes visada su geru cinkeliu 4u.gif idomu kokie siulai?
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2013 09 15, 13:19)
Nu ir as vat nusibruzinau sau suknute rudeniui ziemai.

Žudanti suknelė wub.gif thumbup.gif wub.gif
O kaip toj vietoj, kur tamsesni ruožai megzta, atskirai?????
Atsakyti
Mamyte uogyte kaip visada originaliai. labai grazu... thumbup.gif

Tamsesnius sonus galima su intarsija padaryt. Man idomiau tie bumbulai ant padalku, kaip jie megzti?

zuzanos* mergei labai pasiseke - apmegzta nuo galvos iki koju. tos pynes tikrai daug priduoda.

L@imužes sukneles spalvytes wub.gif ir apdaila wub.gif kokiu principu gamini kaklo apdaila, nes atrodo idealiai, pavydas man rolleyes.gif . ir tokie vienos gijos siulai labai patinka - jie labai graziai gula, lygus mezginys gaunasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 15 rugsėjo 2013 - 13:30
Aciu mamytes 4u.gif

Mezgiau is sintetiniu siulu (nenorejau mest lauk) ten kur sviesu 2gijos balto ir2 gijos juodo, ten kur tamsiau 3gijos juodo ir 1 gija balto. sonus mezgiau atskirai, t yra prieki dalinant i 3 dalis, bet tik nuo tos vietos kul spalvos isiskiria, o paskui vel viska kartu. Bumbuliukai tai megzti stumdant adatas kas antra penketuka akiu mezgant 10 kartu.
Atsakyti
Niu sakes kaip grazu. Sukneles super puper. wub.gif .

As tai jauciu siulu stygiu dideli. Nusiziurejau viena megztuka. Nu labai jis man grazus ir mano skonio. Tik dar nelabai supratau kaip man ji megzti. Pati prieki ta perkeitima. Gal kas pasufleruotu. Kaip pinutes daryti su riberiu jau bandziausi savaitgali. Gavosi thumbup.gif .
megztukas
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2013 09 16, 08:31)

Esu mezgusi šį megztuką, bet rankomis smile.gif tas perkeitimas tai pynė megzta atskirai, o paskui vėl sujungta. Turėtų pavykt ir mašina g.gif

Mano šedevras biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
labai ilgai mezgiau. Bet ne pats mezgimo procesas truko ilgai, o iškarpą, kol sumintijau tinkamą biggrin.gif
Dydis virš penkaisdešimto. Siūlas - vilna. Lygus mezgimas su 2x2 mezgimu.
Atsakyti