Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Apklausa: Kaip mokotės megzti mezgimo mašina? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
vince0405: chi chi, iskepsi su tokiu veltiniu tongue.gif nebent i siaures asigali susiruosei biggrin.gif
o liemenes nugara ilgesne darei nei prieki? man labai margarastis ilgina, jau dukart nugara permezginejau, kad atitiktu... ir vistiek dar kokio cm truksta...

1Rimam: apziurejau vonia visu grazumu biggrin.gif lauksim ryskesnes, mazesnes nuotraukytes ant manekenes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 12 rugsėjo 2013 - 00:10
QUOTE(jautiena @ 2013 09 12, 01:09)
vince0405: chi chi, iskepsi su tokiu veltiniu tongue.gif nebent i siaures asigali susiruosei biggrin.gif
o liemenes nugara ilgesne darei nei prieki? man labai margarastis ilgina, jau dukart nugara permezginejau, kad atitiktu... ir vistiek dar kokio cm truksta...

Nu jo veltinis lotuliukas.gif , bet kartais ir tokių rūbų prisireikia biggrin.gif ...

Liemenei ir nugarai, ir priekiui atskirai mezgiau pavyzdukus ir atskirai skaičiavau iškarpas... dabar , kai paklausėt, pažiūrėjau, bet jos praktiškai vienodos... Matyt , kai rastas stambus, nelabai patraukia į ilgį... O va tas kitas , smulkesnis raštelis, tai jau labai jaučiasi, kad susiaurėjo ir pailgėjo... ir labai smarkiai doh.gif ...
O 1cm. tai nedaug, dar priekį (.)(.) pakelia, tai gal nelabai ir trūksta Jums to ilgio biggrin.gif ...
Atsakyti
vince0405, thumbup.gif mezginiai. Jau jokie šalčiai nebus baisūs bigsmile.gif
Man irgi kai įsigijau mašiniuką norėjos viską išbandyt, o ne tiek įdomu buvo ką nors konkrečiai megzt drinks_cheers.gif Kiek laiko tam suėdau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

1Rimam: suknytė anukytei labai miela 4u.gif , o su pateikimu problemos išsprendžiamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2013 09 12, 08:19)
vince0405,  thumbup.gif  mezginiai. Jau jokie šalčiai nebus baisūs  bigsmile.gif
Man irgi kai įsigijau mašiniuką norėjos viską išbandyt, o ne tiek įdomu buvo ką nors konkrečiai megzt  drinks_cheers.gif  Kiek laiko tam suėdau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Ir man tas pats biggrin.gif ... Visokiausius pavyzdukus , š...niekiukius mezgalioju... vis tikrinu, ką mašina gali...

Ačiū visoms už pagyrimus ir pastabas 4u.gif
Atsakyti
o as kaip tik atvirksciai: iskart sedau megztinio megzt biggrin.gif tiesa, riberi pries tai teko "ivaldyt"...
QUOTE(vince0405 @ 2013 09 12, 06:09)

O 1cm. tai nedaug, dar priekį (.)(.) pakelia, tai gal nelabai ir trūksta Jums to ilgio  biggrin.gif  ...

beda tame, kad nelabai yra pas mane (.)(.), tai nera kam kelti...
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 09 10, 21:23)
Akirera, labai gražus šalis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Jautiena, gerai, kad sėdėjau, o tai būčiau nukritus po stalu nuo tavojo megztuko grožio wub.gif  wub.gif  wub.gif  Jei jau lakstei, tai pasiteisino kirpimas  drinks_cheers.gif Gerai, kad ne Lietuvoj gyveni, o tai manau ne viena norėtumėm tave nurengt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O aš vakar punčiakų primezgiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

user posted image

labai grazu

gal aprasa kaip jas megzti turit ?
Atsakyti
Jautiena , megztinis tikras gražuolis, į mezgimo žurnalą su tokiu galėtum pretenduoti wub.gif
L@imuže, vis žiūriu kaip kojines gerai mezgate ir pavydžiu. Taip ir nepabandžiau nė vienos doh.gif
Vince0405, liuks rūbai, ypatingai liemenė, norėčiau tokios tik juodai baltos.
1Rimam, sveikinu įstojus į mašinisčių klubą drinks_cheers.gif . Pirmas mezginys labai vykęs, įdomu sijonėlis kiauraraščiu megztas?
Atsakyti
Sveikutes, visu darbeliai labai grazus. Sauniai darbuojates. smile.gif O cia mano tradicinis dryzuotukas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2013 09 12, 11:11)
O cia mano tradicinis dryzuotukas

Labai fainas thumbup.gif thumbup.gif Gal išduosi paslaptį kaip tokį numegzt ??????
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2013 09 12, 11:15)
Labai fainas  thumbup.gif  thumbup.gif Gal išduosi paslaptį kaip tokį numegzt ??????

drinks_cheers.gif Prisidedu ir prie pagyrų 4u.gif ,ir prie noro sužinoti, kaip toks mezgasi ax.gif ...
Atsakyti
apsiskaiciuoti galima su programeme is ru psl. bent jau as mezgiau pagal ja. http://www.mnemosina...-raznoe-all/v46

o as parodysiu del kokios sukneles issvis sugalvojau, kad reikia man mezgimo masinos. blush2.gif ax.gif . tikiuosi iki pavasario /vasaros as patobulesiu dar ir galesiu ryztis ja megzti 4u.gif
http://club.osinka.r...16587?p=7806039
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 12 rugsėjo 2013 - 14:20
akirera, ačiū už pagyras. O suknelės sijonas megztas lygiai, tik "kvalbonai" kiauraraščiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1Rimam: 12 rugsėjo 2013 - 14:35