Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Apklausa: Kaip mokotės megzti mezgimo mašina? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(kvartetas @ 2013 09 11, 12:11)
as tai i google verteja parasau lietuviska sakini ir issiverciu i anglu. ta vertima i youtube ir susirandu ax.gif

Va čia tai mintis thumbup.gif , ir kaip aš pati nesugalvojau doh.gif ... Ačiū biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vince0405 @ 2013 09 11, 11:33)
Va čia tai mintis  thumbup.gif , ir kaip aš pati nesugalvojau  doh.gif ... Ačiū  biggrin.gif

as taip su rusu kalba darau, nes tik kalbet moku, o skaityt doh.gif
Jautiena, nuostabus darbukas 4u.gif
Atsakyti

Parodysiu ir aš kelis darbukus , ne visai ''karšti'' tik nuo mašinos, bet dar nerodžiau...

user posted image

user posted image

user posted image

Raudonai liemenei sumezgiau siūlų likučius, rombai rašto dideli, tai ''kailiukas'' kitoj pusėj nemažas, reik saugot, kai rengies, kad neištampyt... O pilkai mėlynas iš 100 proc. Teksrenos vilnos, tai labai storas ir šiltas gavosi, bet išskalbus man rodos jis pasitraukė verysad.gif ... Truputį rankovės per ilgos gavosi, bet taisysiu kada nors, kai įkvėpimas ateis...

O to vertėjo aš niekad nenaudojau doh.gif , nu buvo jis ir buvo dykas... Dabar tai jau įkinkysiu aš jį biggrin.gif...

Atsakyti
vince, liemene kokia! nooooriu as tokios! megztinuko rastelis pats grazus, bet kai istisai dideli plotai , tai gaunasi per daug kazkaip. as rankoves greiciausiai daryciau vienspalves.. bet vistiek grazus, tvarkingas, medalis priklauso.
Atsakyti
QUOTE(vince0405 @ 2013 09 11, 12:10)
.. O pilkai mėlynas iš 100 proc. Teksrenos vilnos..

Kokia mašina tu jį mezgei? bigsmile.gif g.gif man reik lašininio megztinio lotuliukas.gif kaži ar mano bruolis atlaikytų bigsmile.gif

Gražu mergaičiia, visi jūsų mezginiai. Ypač gražūs jie man patampa, kai neturiu galimybės prieit prie savo mezgamosios. Man tada prasideda lomkės doh.gif lotuliukas.gif kaip narkomanui doh.gif

O apdaila man visai nebaisi. Vistiek mašina greičiau padaroma, nei rankom.

Jautiena, tavo marguolis thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Ristina,2013 09 11, 13:33]
Kokia mašina tu jį mezgei? bigsmile.gif g.gif man reik lašininio megztinio lotuliukas.gif kaži ar mano bruolis atlaikytų bigsmile.gif

Atlaikytų , aš irgi su broliu kh-891 mezgiau, siūlai 100gr.- 350m. rašo, tai visai pakenčiami. O storas jis gavosi, nes vos ne dvigubas , juk dviejų spalvų siūlai, viens mezgasi, kitas po apačia klojasi... Dabar galvoju kokį paltą megzt, ar puspaltį, jei dar su pamušalu, tai visai nieko turėtų gautis... šiltas... Šis megztinis buvo pats pirmasis mano mezginys su nauju broliuku, megztas-permegztas, žiūrėt į jį nebegaliu biggrin.gif ... O dar reiktų rankoves patrumpint...

Jautiena, mane po Nevos į kraštutinumus patraukė, noooriu raštų, juk ne su dekeriu, o patiiii mezga lotuliukas.gif ... persirgsiu su laiku...
Atsakyti
Mano darbelis dar varvantis vonioje, nemoku įkelti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(1Rimam @ 2013 09 11, 15:35)
Mano darbelis dar varvantis vonioje, nemoku įkelti.  g.gif

As keliu nuotraukas per cia... http://www.part.lt/p...sleliu_talpykla
paskui nukopijuoju nuoroda forumui ir viskas...
Atsakyti
[Pasiskaitinėjau forume ir supratau, kol neturėsiu 100 žinučių nieko parodyti negalėsiu, ar taip supratau?
Papildyta:

Nežinau ar pavyks.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1Rimam: 11 rugsėjo 2013 - 14:55
Na va kokia gėda nemoki k.... nereikia lyst. O dabar ir pamažinti neleidžia, o ir nemoku. Turbūt pirmas ir paskutinis parodytas darbas. GĖDA OI GĖDA> blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(1Rimam @ 2013 09 11, 16:05)
Na va kokia gėda nemoki k.... nereikia lyst. O dabar ir pamažinti neleidžia, o ir nemoku. Turbūt pirmas ir paskutinis parodytas darbas. GĖDA OI GĖDA> blush2.gif

Kita syki pasirinkit kokius 640px , o pries spausdama ,,atsakyti,, galit zinute perziureti ir matysit, kokio dydzio bus reali nuotrauka...

Daili suknyte , nors nuotraukytes noretusi ryskesnes biggrin.gif ...

Atsakyti
Ačiū už patarimus ir pamokymus, o nuotrauka daryta mobiliu telefonu, tai kokybė ne kokia. Kai modelis (anūkėlė) atvažiuos pabandysiu nufotografuoti fotiku.
Atsakyti