Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Apklausa: Kaip mokotės megzti mezgimo mašina? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Darbėja, Kvartetas, ačiū labai. Siūliukai - itališka mohera, susinaudojo apie 100 g, tiksliai nesvėriau. O perfokorta štai čia 32

user posted image
Atsakyti
[quote=akirera,2013 09 09, 15:57]
Darbėja, Kvartetas, ačiū labai. Siūliukai - itališka mohera, susinaudojo apie 100 g, tiksliai nesvėriau. O perfokorta štai čia 32

Labai gražus šalis wub.gif

O pagal šias perfokortas, kaip Jūs žinot, kada reikia pravažiuot kiauraraščio karieta, o kada pagrindine... nu, gal ir durnas klausimas, bet aš niekaip nesuprantu blush2.gif Atsakykit prašau, kas netingit ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(vince0405 @ 2013 09 09, 17:01)
  O pagal šias perfokortas, kaip Jūs žinot, kada reikia pravažiuot kiauraraščio karieta, o kada pagrindine... nu, gal ir durnas klausimas, bet aš niekaip nesuprantu  blush2.gif Atsakykit prašau, kas netingit  ax.gif ...

Vince0405, gal aš klystu doh.gif , bet šitos perfokortos Brother mašiniukui nelabai tinka. Aišku, įmanoma persidaryt, bet jau reikia pasukt galvą lotuliukas.gif .
Ant Brother kiauraraščio kortų būna pažymėtas toks riestas ženkliukas, tada ir reikia važiuot su pagrindine karieta pirmyn ir atgal. Jei kortą pasidarai pati ir tų ženkliukų nepasipaišai, tai karieta reikia važiuot tada, kai nėra išstumtų adatų į D poziciją.
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2013 09 09, 17:58)
Vince0405, gal aš klystu  doh.gif , bet šitos perfokortos Brother mašiniukui nelabai tinka. Aišku, įmanoma persidaryt, bet jau reikia pasukt galvą  lotuliukas.gif .
Ant Brother kiauraraščio kortų būna pažymėtas toks riestas ženkliukas, tada ir reikia važiuot su pagrindine karieta pirmyn ir atgal. Jei kortą pasidarai pati ir tų ženkliukų nepasipaišai, tai karieta reikia važiuot tada, kai nėra išstumtų adatų į D poziciją.

Na, tada viskas aišku..., o tai aš žiūrėjau, žiūrėjau į tas perfokortas , kaip ožka į naujus vartus, ir supratau, kad visiškai nieko nesuprantu doh.gif ... Man kiauraraščių mezgimas, tai mistika kažkokia, tokie jie gražūs wub.gif , o man nė velnio nesigauna megzt, akis mėto mašina, ir pan... Kai perprasiu ir išmoksiu, būsiu pati laimingiausia...
Ačiū, darbeja, už atsakymą 4u.gif ...
Atsakyti
... Man kiauraraščių mezgimas, tai mistika kažkokia, tokie jie gražūs  wub.gif , o man nė velnio nesigauna megzt, akis mėto mašina, ir pan... Kai perprasiu ir išmoksiu, būsiu pati laimingiausia...

Mano likimo draugė console.gif

Akirera bigsmile.gif gražu bigsmile.gif
Atsakyti
akirera: grazu, cia is dvieju daliu ir sujungta per viduri?

as siandien uzsegima megztinukui gaminau. nuo 1val iki 7val prasedejau... susigalvojau, kad skyles sagom reik siuvimo masina apsiut, ir prakirpt, nusiziurejau kaip pirktiniam padaryta ir man taip reik... gavosi nelabai kas, bet neperdarinesiu jau, nes uzknisoooo!!!
Atsakyti
Ačiū visoms už įvertinimą 4u.gif
Vince0405, Darbėja teisi, čia silverio perfokortos. Jis visada mezga tik su kiauraraščio karietėle, nėra keitinėjimų. Bet priderinti pagal broliuką neturėtų būti sunku, tiesiog tarp skylučių tarpai ilgesni.
Jautiena, čia viena pala. Uždėjau 60-0-60 akių ir mezgiau 400 eilių 10 tankiu. kai išgarinau, pasidarė platus ir ilgas biggrin.gif.
Jei užsegimą gaminai, tai ir megztukėlis turėtų būti. Norėtųsi pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 10 rugsėjo 2013 - 07:46
ai taip, man tik dabar nusvito, kad rastas yra vienodas abiem kryptim...

pribaigiau megztinuka, jau siandien lakiojau. rytoj padarysiu geresne foto ir idesiu su prierasu, siandien tik tiek:
user posted image
Atsakyti
Akirera, labai gražus šalis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Jautiena, gerai, kad sėdėjau, o tai būčiau nukritus po stalu nuo tavojo megztuko grožio wub.gif wub.gif wub.gif Jei jau lakstei, tai pasiteisino kirpimas drinks_cheers.gif Gerai, kad ne Lietuvoj gyveni, o tai manau ne viena norėtumėm tave nurengt lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O aš vakar punčiakų primezgiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 09 10, 22:15)
pribaigiau megztinuka, jau siandien lakiojau

Labai, labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Laimuže, ruošies šalčiam 4u.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
aha, jauciasi vesa lauke, noras megzt kyla kyla... kojines ir manes laukia... kaip idomiai stulpelius padarei, L@imuze. ar jie taip laikosi ant kojos ar pasmunka?
Atsakyti
o as noriu klausti ar tos punciakos megztos apvaliai? ar siuta sone. ir dar toks praktinis klausimas: isvirkscioj pusej tie siuliukai kai maunamasi kojine netrukdo, neuzsikabina uz kokio pirsto blush2.gif g.gif . va vizijose buvo pas mane margos kojinytes. bet dar turiu instrukcija paskaityt ar imanoma su dviem adatinem mezgant 2spalvu siulus naudot. nu mane tai nervija ju susiuvimas doh.gif . metosi pas mane dar viena nesusiuta, nekyla rankos blush2.gif
Atsakyti