[quote=Egles Håndverk,2013 09 06, 11:57]
na pasirodysiu ir as su keliais darbeliais
Gražu
QUOTE(Freke @ 2013 09 06, 08:48)
Taip ant originalios juostos buvo kažkas panašaus klijuota, tai ir aš taip padariau
Egle - gražu. Tuo labiau, kad čia pirmieji darbai mašina
JoriukoMama: iki gimdymo 0 dienu, o jus vis dar mezgate??
o taip pastoviai viena eile skystesne? ar tik kartais?
QUOTE(jautiena @ 2013 09 07, 21:57)
JoriukoMama: iki gimdymo 0 dienu, o jus vis dar mezgate??
Oi jau gime, senai, reiks istrinti parasa kazkaip
labiau kartais ir prie krasto - gal svareliai negerai? mezgiau per visa adatine - pleduka is merino vilnos plonu siulu.
jeigu tik kartais, tai arba siulo itempimas netolygus, arba mezgat netolygiai, pvz stumdot karieta i viena puse greiciau negu i kita...
QUOTE(jautiena @ 2013 09 07, 22:24)
jeigu tik kartais, tai arba siulo itempimas netolygus, arba mezgat netolygiai, pvz stumdot karieta i viena puse greiciau negu i kita...
Vaje reiks tada praktikuotis. Tempimas lyg ir gerai turetu buti - nu negalejau gi su vyniotuvu privinioti kazkaip netaip
Aciu Jautiena uz patarimus, bandysiu pastumdyti kazkaip lygiau
siulvedis irgi gali buti kaltas, ne tik kamuoliukas, pvz pritvirtintas sone, antena nukrypus i viena puse... na niuansai, reiketu pakaitaliot ir ziuret ar skiriasi kas...
netolygus svoris vienoj pusej tik nutemptu zemyn ir tiek. nebent per mazai svorio, bet situ atveju labiau akis neismezginetu. jeigu tolygiai dryziai kartotusi, tai greiciausiai butu karietos kalte. stai ir visa mano ismintis...
o koks masiniukas jeigu ne paslaptis?
netolygus svoris vienoj pusej tik nutemptu zemyn ir tiek. nebent per mazai svorio, bet situ atveju labiau akis neismezginetu. jeigu tolygiai dryziai kartotusi, tai greiciausiai butu karietos kalte. stai ir visa mano ismintis...
QUOTE(jautiena @ 2013 09 07, 22:42)
siulvedis irgi gali buti kaltas, ne tik kamuoliukas, pvz pritvirtintas sone, antena nukrypus i viena puse... na niuansai, reiketu pakaitaliot ir ziuret ar skiriasi kas...
Dar karteli dekui. Bandysiu ieskot kaltu
Masina Silver Reed SK280
Sveikos, meginos. Grįžtu po atostogų su nauju mezginiu. Reikia pradėt kibinti mašinėlę
QUOTE(akirera @ 2013 09 09, 09:37)
Sveikos, meginos. Grįžtu po atostogų su nauju mezginiu. Reikia pradėt kibinti mašinėlę
Sveika, sugrįžus
Labai gražus šalis
Labai grazus salis. Sakykit prasau kokie cia siuliukai ir koks kiekis susimezge +-. O gal ir rastelis po ranka butu?
O gal yra norinciu megzti skara kokia nors draugiskai ?
O gal yra norinciu megzti skara kokia nors draugiskai ?