Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Apklausa: Kaip mokotės megzti mezgimo mašina? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Kvartetas, ar galėtum pasidalinti baltos suknytės kiauraraščio perfokorta?
Atsakyti
mezgejytes, koki paralona perkat sponge bar gamybai? sita ar sita? o gal dar yra ir kitu variantu? giminaite vaziuoja i lt, tai uzsakyciau, kad parveztu. pirkau ebay, tai sudskis visiskai skysta...
Atsakyti
zinoma Nr. 109 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 09 05, 20:49)
mezgejytes, koki paralona perkat sponge bar gamybai?

jautiena, aš pirkau kaip pirmam variante pernai, tik lenkiškas pasitaikė, atrodė tvirtesnis už kitus tuo metu siūlomus.
Šiaip iš nuotraukos sunku pasakyt, reik čiupinėti.
Man originalus sponge bar atlaikė daugiau nei metus, o tie poroloniniai gal du mėnesius ir pradėjo mašina ožiuotis. Poroloną ištrauki, jis vėl atsistato, o įkišus į mašiną vėl smarkiai susiploja. Skysti tie porolonai mašinai:(
Tai tegu tavo giminės čiupinėja ir pačio skysčiausio neima.

Kvartetas, labai labai suknytė jums prilipo thumbup.gif na ir merginos paltukas irgi labai originalus , liuks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaslinelis: 06 rugsėjo 2013 - 05:28
mano Brotheri originalus pirktas pries 3 metus vis dar yra geras. o knitmasteri ikaltas jau perdirtas (pirkau jau su tokiu), t.y. savos gamybos ir psshhh... kaip kad minejai - istrauki, issipucia, idedi atgal - vel pliuske ir adatos styro. ir knitmasterio adatos taip i virsu smarkiai kyla, todel jom reikia tvirto kieto paralono. ieskosim...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 09 05, 21:49)
mezgejytes, koki paralona perkat sponge bar gamybai? sita ar sita? o gal dar yra ir kitu variantu? giminaite vaziuoja i lt, tai uzsakyciau, kad parveztu. pirkau ebay, tai sudskis visiskai skysta...

nei tas nei anas smile.gif nes cia jie vienodi tik kad vieno mazesnes juostos.

siaip rusaites naudoja vamzdziu sandarinimo juosta. ji is kieto parolono http://www.celsis.lt...x15.html?lang=2 toki bet kaip jis nzn sekanti sponge bus is jo tai parekomenduosiu smile.gif nes masina dabar voratinkliais apejusi blush2.gif
Atsakyti
Kvartetas, ačiū wub.gif . Galvoju, kad šalis tokiu raštu gerai atrodytų.
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2013 09 06, 07:34)
Kvartetas, ačiū  wub.gif . Galvoju, kad šalis tokiu raštu gerai atrodytų.

tikrai gerai atrodo, as pernai mezgiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 09 05, 20:49)

Čia ta pati juosta ir tas pats gamintojas smile.gif dėjau šitą. Bet dvigubą thumbup.gif
Laiko kuo puikiausiai.

Tiesa, aš suklijuoju jas ir ant viršaus užklijuoju medžiaginį medicininį pleistrą, jis kaip tik tokio pločio thumbup.gif
Atsakyti
pas mane irgi dvi suklijuotos smile.gif jau gal ir trecio noretusi bet dar mezga biggrin.gif o medicininis pleistras kas as yra? pleistras is ratuko? kaip izoliacija kokia? nes nemaciusi as ju pirkti vaistinese g.gif

toks?
http://www.vaistine....,...9&ID=341166
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 06 rugsėjo 2013 - 08:51
Aš irgi kai biškį "sudilo" užklijavau antrą sluoksnį ant viršaus ir liuks. O vietoj pleistro siaurą izoliaciją užklijavau, kur pakavimui skirta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na pasirodysiu ir as su keliais darbeliais

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti