Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Apklausa: Kaip mokotės megzti mezgimo mašina? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(kvartetas @ 2013 06 12, 18:10)
kazkokia nesamone. susiradau internete pacius paprasciausius aprasymus kapisonu. issikirpau ant popieriaus lekala bandziau paziuret per kuria vieta jis susisiuva. nesuprantu man normalus tas kapisonas nesigauna.
bandziau pirmaji varianta.
user posted image

ryskinausi ryskinausi su tuo pirmuoju, padejau ta iskarpa pradejau megzti antraji. isgi kazkokia nesamone gavosi. nei i tvora nei i mieta tas kapisonas. doh.gif

Aš pagal antrąjį variantą mezgiau. dėjau akių tiek kiek reik. ir tada lygiai į viršų,kai jau kapišonas į pabaigą ties viduriu suiminėt po tris akis, o paskui viršų susiūti. Man visai gražiai gavosi.. Tik kad nesigautų status kampas geriau žemiau akis pradėti nuleidinėti. ax.gif
Atsakyti
gavosi kazkas pagal ta antraji varianta. beliko tik siuliukus suslapstyti ir sagas sudet. galesiu jau pasirodyti savo pusiau vykusi platingo paltuka.
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2013 06 14, 10:23)
gavosi kazkas pagal ta antraji varianta. beliko tik siuliukus suslapstyti ir sagas sudet. galesiu jau pasirodyti savo pusiau vykusi platingo paltuka.

Kvartetas, laukiam rezultatų bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Pasirodysiu ir aš savo narpaliuką megztuką užmestuką
user posted image
Siūlai Vernito medvilnė su viskoze, 4 gijos, 300g, spalva pieno
Atsakyti
[quote=darbeja,2013 06 14, 12:02]
Pasirodysiu ir aš savo narpaliuką megztuką užmestuką

Gražu ir labai vasariška... 4u.gif

Atsakyti
svelnute: nera pas mus tokiu siuliuku sad.gif

darbejos ir L@imuzes darbeliai labai grazus, saunuolytes!
Atsakyti
vince0405, jautiena, ačiukas 4u.gif biggrin.gif 4u.gif Smagu girdėt teigiamą įvertinimą mirksiukas.gif
Atsakyti
jo net seile nutyso........
Atsakyti
einu ieskoti tos bliuskeles smile.gif po kompo pertvarkos nebeturiu savo bookmarksu sad.gif nu nieko anoj temoj buvo ji tikrai. issikaliau korta ir mastau: gerai ar ne doh.gif nes lyg ir negerai g.gif bet gal ir gera lotuliukas.gif

Laimuzes mezginiai kaip visada be priekaistu 4u.gif

darbejos darnbo daug uzmestukas idomus bet apacia man asmeniskai per sunki ax.gif
Papildyta:
radau jau biggrin.gif biggrin.gif korta aukstyn kojom mezgiau doh.gif blondine nail.gif:
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 06 14, 15:25)
svelnute: nera pas mus tokiu siuliuku sad.gif

Berods kelios lietuviskos internetinės parduotuvės prekiauja, manau turėtų siųsti į užsienį. Įtariu, kad net ir su siuntimu vis tiek pigiau gautųsi nei vietoje pirkti.
Atsakyti
Atsiprašau, jei rasit kelias vienodas žinutes, spaudžiau triskart atsakyti, o vis nepasirodo ax.gif

Ačiū Ristinai už naują temukę 4u.gif
Vis neužtenka drąsos pradėti naujos temos, nėsyk nebandžiau, o ir nuorodos pradžioje jau ne visos veikiančios. Ir merginos per paskutinį pusmetį daug šiuolaikiškų nuorodų pridėję. Reiks kada inventorizaciją padaryti rudenėjant. Po moliūgų derliaus.

pasirodau su savo katastrofom. Missoni be skylučių. Kiek laiko prasėdėta nesigilinsiu, jau pamiršau. Finale prisiekiau niekada nebemegzt iš jau nešiotų bet superinių Brežnevo laikų siūlų. Mintis buvo sunaikinti bėžinius siūlus.
Finale vienąkart užsidėjusi viskas išsitampė, kaži ar po namus benešiosiu. Nusivylimas totalus, tik dėl siūlų kokybės.
Buvau jau pamiršus skaudulį, bet neturiu daugiau kuo "pasigirt". Priekis ir nugara, viskas vilna:
user posted image
user posted image

Paskutinis vilnonis rudeniui. Viskas super, tik manekenas labai kreivas ir fotografas nelabai. Atnaros virbalais, ir neskalbtos, neužsidirbau dar Garter karietėlei:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaslinelis: 16 birželio 2013 - 22:08
grazus misoniukas, gaila tik kad issitampe ir pilka bliuzele miela labai.
Atsakyti
Nu ant užpakalio nesimato tų raukšlių visiškai, bet gyvai - nuobodus prieštvaninis daiktas. Turiu dar visą kilą šviesių naujų superinių siūlų, kurie panaudoti rašte (čia buvo planas chuliganas, jei sugalvočiau ardyt). Bet bendrai žiūrint, modelis pats nuobodus, kol išardysiu ir permegsiu su mano tempais gausis pagrabo išeiginis megztinis.
Ai, eisiu nuoga lotuliukas.gif
Atsakyti