Joooooooooooooo, čia tai suknelė ir žinant kad tik antras rimtas didesnis mezginys
O dukriukas irgi matos patenkinta mamos darbu, o klaidų yra, buvo ir bus dar pas visas - neklysta tik tas, kas nedirba
Kvartetas, tikrai nedrąsiai reikia su tokiais darbeliais į eterį lįst , ba galim supešiot tave iš pavydo
Superinis rezultatas visko, o jau suknelė tai be žodžių ir tau žiauriai tinka Dabar teks išduot paslaptį kaip tokį gražų kraštelį ant padalkų numezgei
Superinis rezultatas visko, o jau suknelė tai be žodžių ir tau žiauriai tinka Dabar teks išduot paslaptį kaip tokį gražų kraštelį ant padalkų numezgei
nu aciu mielosios. ne nesitikejau tiek pagyru. na gal del baltosios . man ir paciai ji labai labai prilipo. o dar laaaabai aciu L@imužė, kuri uzveda mane ant teisingo kelio. o taip sedeciau neaisku kiek laiko kol issiaiskinciau . padelkos nertos vaseliu. reiktu pasiknisti, kuri naudojau. pamenu, kad googlinau ir rinkausi kuris labiau tiktu.
kvartetas: 10balu su + uz baltaja suknia, labai grazi ir puikiai tinka ir mazosios paltukas super!
Kvartetas, taip ir išsižiojau pamačiusi baltą suknikę. Žiauriai nuostabi . Gal galėtum pasakyti, kaip mezgei sijoninę dalį. Matau, kad skersai, po kiek akių stumdei?
Wau, cia tai bent suknele nerealiai grazi tiesiog truksta nuotakos puokstes
Zinokit as ja nusimezgiau jau senokai, tik tiek, kad per savo remontus visi mano drabuziai supakuoti i maisus ir dezes buvo. Nebepamenu jau tiksliai kas kiek akyciu. Nebent kai grysiu is darbo paskaiciuociau. Taip megzta skersai su tom sutrumpintom eilem. Zinau kad pirmosios 10 ar 15 akiu stabilios buvo. O paskui kas kazkiek akiu dalinis, kol daeini iki galo per visas akis, paskui gryzti tokiu pat metodu atgal. tuomet mezgiau lygiom akim kazkiek eiliu. Gaunasi ruozas sutrumpintu eiliu+ligios eiles, ruozas sutrumpintu eiliu+ligios eiles.
na as skaiciavau kiek eiliu man reikia, kad apsijuostu paciam virsui tiku tiku. kiek isplates i apacia man asmeniskai buvo nesvarbu. Mazdaug taikiau, kad nesigautu pilnas saules kliosas.
pvz: tarkim man paciam virsui reikalingos 154eiliu kad apsijuostu aplink. Darysiu 11vnt tu kiseniu su sutrumpintomis eilemis(butinai nelyginis skaicius).
154/11=14eiliu lygiomis eilemis.
pradzioje mezgiau kitu siulu, kad paskui galeciau sujungti. pradeti nuo ligiuju eiliu mezgimo 14/2=7 (manau nieko tokio jei ismegzite 6 arba 8eiles) reikia kad karietele butu desinej. Issimezgam ta ligini skaiciu eiliu. pradedam sutrumpintu akiu mezgima. iskart issistumiu i nedarbine stabiliu akiu skaiciu pacioj mezginio pradzioj ir ju nedamezgu, o paskui kas kazkiek akiu stumdom kol issistumia visos akys i nedarbine. Tada velgi su tom sutrumpintom gryztam atgalios kol visos akys mezga. Pamenu, kad eidama atgal Laimute sake stumdik per viena adata maziau arba daugiau, kad nesutaptu ir prasikeistu, graziau gaunasi.
14eiliu ligiu
sutrumpintu kisene
14eiliu lygiu
ir t.t. kol turesite 11kiseniu.
tada ismezgam ligiu eiliu likuti, kurio nedamezgem pradzioje. Jei pradzioj mezget tarkim 6, tai likutis 8eiles. arba jei mezget 8, likutis 6. na ir belieka ant adatines susikelti pradzios akis ir sujungti.
tikiuosi suprasit.
Kuo daugiau kiseniu tuo daugiau isplateja. Ir kuo ta kisene mezgant daliniu mazesnis intervalas istumiamu akiu-tuo ta kisene platesne.
na as skaiciavau kiek eiliu man reikia, kad apsijuostu paciam virsui tiku tiku. kiek isplates i apacia man asmeniskai buvo nesvarbu. Mazdaug taikiau, kad nesigautu pilnas saules kliosas.
pvz: tarkim man paciam virsui reikalingos 154eiliu kad apsijuostu aplink. Darysiu 11vnt tu kiseniu su sutrumpintomis eilemis(butinai nelyginis skaicius).
154/11=14eiliu lygiomis eilemis.
pradzioje mezgiau kitu siulu, kad paskui galeciau sujungti. pradeti nuo ligiuju eiliu mezgimo 14/2=7 (manau nieko tokio jei ismegzite 6 arba 8eiles) reikia kad karietele butu desinej. Issimezgam ta ligini skaiciu eiliu. pradedam sutrumpintu akiu mezgima. iskart issistumiu i nedarbine stabiliu akiu skaiciu pacioj mezginio pradzioj ir ju nedamezgu, o paskui kas kazkiek akiu stumdom kol issistumia visos akys i nedarbine. Tada velgi su tom sutrumpintom gryztam atgalios kol visos akys mezga. Pamenu, kad eidama atgal Laimute sake stumdik per viena adata maziau arba daugiau, kad nesutaptu ir prasikeistu, graziau gaunasi.
14eiliu ligiu
sutrumpintu kisene
14eiliu lygiu
ir t.t. kol turesite 11kiseniu.
tada ismezgam ligiu eiliu likuti, kurio nedamezgem pradzioje. Jei pradzioj mezget tarkim 6, tai likutis 8eiles. arba jei mezget 8, likutis 6. na ir belieka ant adatines susikelti pradzios akis ir sujungti.
tikiuosi suprasit.
Kuo daugiau kiseniu tuo daugiau isplateja. Ir kuo ta kisene mezgant daliniu mazesnis intervalas istumiamu akiu-tuo ta kisene platesne.
o man dar toks klausimas ar adatos skiriasi riberio ir pagrindines adatines. ar jos identiskos
riberines lyg ir trumpesnes nei paprastos adatines. jei galvoji pakeisti tai netiks. nesvienos trumpesnes kitos ilgesnes ale kurios nebepamenu as issitraukiu gera ir pasimatuoju
QUOTE(Freke @ 2013 09 04, 10:34)
riberines lyg ir trumpesnes nei paprastos adatines. jei galvoji pakeisti tai netiks. nesvienos trumpesnes kitos ilgesnes ale kurios nebepamenu as issitraukiu gera ir pasimatuoju
Pagrindinės adatinės adatos ilgesnės.
tai va kaip tik sniukstineju ebay. tai pastebejau kad kartais raso rib, o prie kitu ne . reikia palankios progos sulaukus pasiimti. riberiui turiu keleta atsarginiu. pagrindinei karietai jau esu issitraukusi is soniniu, reiktu pirkti.
Kvartetas, labai dėkoju už išsamų aprašymą, pasinaudosiu Aš irgi kaip tik neseniai užsisakiau adatų, nes centre palankstytos ir lygų raštą mezga, o kiauraraščio nelabai. Reikia keisti