Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Apklausa: Kaip mokotės megzti mezgimo mašina? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
nu ziauriai faini paskutinieji darbukai. Man labai labai patiko pinutes. Man iki tokio pokolkas kaip iki kosmoso. telieka tik varvinti seile biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Jautiena, nu tikras "fabričnas" megztukas gerąja prasme thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , reiks dar kartą pamėgint tas pynes, gražu man jos, bet kantrybės nerasta ... blush2.gif

Ristina, juk su riberiu susidraugavai ar ne ?

Zuzana, auga tavo mergička kaip reikiant tik spėk puošt drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 09 01, 21:30)
Ristina, juk su riberiu susidraugavai ar ne ?

Tai kas blush2.gif pynių nemoku ax.gif
Atsakyti
Mokinsimės abi ........ kai laiko turėsim lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 09 01, 21:56)
Mokinsimės abi ........ kai laiko turėsim  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

Taip išeina - niekada biggrin.gif
Atsakyti
As cia pas jum zalia blush2.gif gal galit pasakyti, kaip ikelti foto, tada ideciau ir as pasirodyti darbeliu ax.gif aciu labai is anksto rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(_Smilga_ @ 2013 08 29, 15:02)
Įtariu, kad silo įtempime (padavime). Nevienodai įtempiamas siūlas iki karietos - gali priklausyti nuo to kaip suvyniotas siūlas į kokį kamuoliuką. Arba dar siūlų įtempiklis (nežinau kaip lietuviškai jis vadinasi  doh.gif ) Kiek pamenu, su Neva mezgi? Tai jei taip, tai jų tas daiktas kur siūlus prilaiko, niekam tikęs - aš dažniausiai ten kokį popieriuką sulankstytą įkišu kad laisviau eitų.

Aciu labai uz atsakyma, jo mezgu su neva. Bet maniske pati pirmoji 77metu ir siula ten reikia perdeti, kai su karieta pravaziuoju. Tai vat ir gaunasi taip ilgokai tas mezgimas smile.gif
Atsakyti
kaip foto ideti visa tema yra: http://www.supermama...howtopic=825459
Atsakyti
Visad tik rasau ir nerodau. tai nedrasiai lendu su keletu savo darbiuku.
Baltoji suknele. Esu patenkinta kaip gavosi.
user posted image
user posted image

kvarbatkas dabar daryciau truputi kitaip ax.gif
user posted image

paltukas megztas platingu. matosi bruksniai kur paimtas ne tas siulas. klaidu yra, bet kasdienai sunesios blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Kvartetas bigsmile.gif tavoji suknelė, tai super puper thumbup.gif ypač dėl kiauraraščių thumbup.gif
Atsakyti
kvartetas, Waw kokie groziai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jautiena, pynutinis mezginiukas fainuolis... Pynės ir mano planuose yra, turiu išmokti...
Kvartetas, nu pritrenkėt bigsmile.gif , suknutė thumbup.gif , idealiai Jums tinka. Ir paltukas man labai dailus,originalus ir brūkšniukai rodos čia ir turi būt pagal sumanymą.
Atsakyti
kvartetas Super thumbup.gif: o tas paltukas nepasakyciau kad kliuna siulas wink.gif toks sumanymas o ir atrodo idomiau wink.gif o suknyte o figuryte et.... nieks nesake kad i Uzialkaite panasi esi?
Atsakyti