QUOTE(L@imužė @ 2013 08 27, 08:08)
šita suknele labai daili.maciau ja gyvai buvo noras net ta manekena nurengti,bet paskui butu reikeje greitai begt,o jei ir pabegciau,tai kaip man i ja sutilpt?
kiaurarasciai labai dera,tikrai kazka labai graziai papuosei
Jautiena, na ir drąsi esi man būtų ir gaila karpyt siūlus, ir tuo pačiu bijočiau dėl iširimo ... bet esu mačius ir osinkoj karpo taip megztukus ... lauksim rezultato
Ristina, dėl vernito pusvilnės pritariu - daug kas ją gyrė, ir sumegzta tikrai ne vienas kilogramas
o dėl kiauraraščių nesinervink - grožiui kenkia , pati ne ką mažiau "nervini" su savo skersuoliais ir ratukais
Kvartetas, nebereikalo sakoma - rytas už vakarą protingesnis
Gundai su siūlais, bet kad lyg dar nieko nereikia
giteveja, ačiū kadangi suknutės ne sau megztos, tai nežinau kaip nešioja - vienos siūnas pasijonius berods tik, kitos į pliažą be nieko ... kiekviena kaip sumąsto ...
Olaiva, na ir prajuokinai gerai , kad ir nebėgai , nes būtum veltui vargus, nes suknutė tau bent dviem dydžiais per didelė
o raštus pati savininkė išsirinko ir suderino, man beliko tik numegzt ...
galetu jau ir prisireikti Mastau uzsakinet rugsejo menesy. Nzn dar ar pradzioj ar gale. Ziuresiu. Jei ka brukstelek susikoperuosim
QUOTE(Olaiva @ 2013 08 28, 21:44)
šita suknele labai daili...
aha as ir taip sakau. tos kur vienu rastu istisai nupliektos - na grazios, bet kiek nuobodzios, o stai sita, tai jau super grazi
o kokios kainos tu siuliuku, kuriuos cia zadat pirkt? lt/kg?
Kvartetas, juk matei kiek pas mane siūlų prikrauta nors kas žino iki to laiko ko dar prisireiks, tai dėl viso pikto šūktelkt jau kai norėsi užsakinėt
Jautiena, tie vernito pusvilnės siūliukai kažkur kainuoja virš 40 Lt/kg, bet su atvežimu gaunasi apie 50 , bet vistiek labai normali kaina
Ir dar kartelį ačiū už komplimentus suknelei - perduosiu savininkei, jei kartais čia neužklysta ...
Nu nesmagu vėl rodytis, nes gausiu velnių už temos pavertimą asmenine, bet manau, kad greit neturėsiu kuo gražesniu pasigirt, tai ką tik pabaigtas megztukas ...
Jautiena, tie vernito pusvilnės siūliukai kažkur kainuoja virš 40 Lt/kg, bet su atvežimu gaunasi apie 50 , bet vistiek labai normali kaina
Ir dar kartelį ačiū už komplimentus suknelei - perduosiu savininkei, jei kartais čia neužklysta ...
Nu nesmagu vėl rodytis, nes gausiu velnių už temos pavertimą asmenine, bet manau, kad greit neturėsiu kuo gražesniu pasigirt, tai ką tik pabaigtas megztukas ...
QUOTE(L@imužė @ 2013 08 29, 12:10)
Labai , modelis įdomus , toks dar nematytas
aha, idomus modeliukas, tik suristas gal nelabai. gal reiktu kokios nors grazios sages ir susegti?
pusvilne as is vokieciu perku uz panasia kaina. tik siuntimas sugadina visa reikala. nors is lietuvos siuntimas panasiai tiek kainuotu, tai tas pats gaunasi.
ok, paivairinimui idesiu savo paprastuka - siltas, storas, zieminis...
Megzta Brother KH881+KR830, siuliukai: viena gija pusvilnes 1500m/100g ir viena moheros 800m/100g, susinaudojo 235g, itempimas 2.2.
Ieskausi manekeno, kad galeciau grazesnes foto padaryt, kol kas per brangus pasitaike, bet nieko, atsiras.
pusvilne as is vokieciu perku uz panasia kaina. tik siuntimas sugadina visa reikala. nors is lietuvos siuntimas panasiai tiek kainuotu, tai tas pats gaunasi.
Megzta Brother KH881+KR830, siuliukai: viena gija pusvilnes 1500m/100g ir viena moheros 800m/100g, susinaudojo 235g, itempimas 2.2.
Ieskausi manekeno, kad galeciau grazesnes foto padaryt, kol kas per brangus pasitaike, bet nieko, atsiras.
Laimužės megzteliukas
jautiena, pasakok, kaip užsegimą darei?
jautiena, pasakok, kaip užsegimą darei?
QUOTE(jautiena @ 2013 08 29, 12:51)
Jautiena , bus maloniai šilta, tik netikiu, kad storas, nors tankumas tai nedidelis
Jei susegimo kraštelis dvigubas (o taip man atrodo), tai gal gali pasufleruot, kaip jis darmomas, turiu galvoj skyles
storokas, nes mohera puciasi juk, toks pastires
uzsegimas 1x1 stulpelis pilna adatine kiek imanoma kieciau sumegztas, ta prasme tankuma numazinau kiek imanoma, vos vos mezge. ilga juosta numezgiau ir prisiuvau. kadangi vienguba, tai jokio triuko su skylem nera.
uzsegimas 1x1 stulpelis pilna adatine kiek imanoma kieciau sumegztas, ta prasme tankuma numazinau kiek imanoma, vos vos mezge. ilga juosta numezgiau ir prisiuvau. kadangi vienguba, tai jokio triuko su skylem nera.
QUOTE(jautiena @ 2013 08 29, 12:15)
.... kadangi vienguba, tai jokio triuko su skylem nera.
Nu va... o maniau kažką gudriai ten padarei