Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Apklausa: Kaip mokotės megzti mezgimo mašina? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(vasareja123 @ 2013 08 23, 14:33)
Sveikos, bandysiu jungtis į jūsų ratuką , gal kas gali pasakyt kaip megzti bangelėmis su mašina, ten jokių kortų nėra kur įkišt, ten papraščiausia mašina . Dėkoju

Jei paprasta mašina, tai kilnot akytes dekeriu mirksiukas.gif

Aš ir skalbiu, ir po to garinu per drėgną medžiagą, ir šiaip su garais "pereinu" biggrin.gif

Vienu žodžiu, visais įmanomais būdais prievartauju savo mezginius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 23 rugpjūčio 2013 - 16:21
vince0405, ačiū, bet iki tobulumo dar oi kaip toli ...
kiauraraštis megztas su viena adatine ax.gif

AnTara, nelabai apie Silverius ką žinau, tai nieko nepatarinėsiu, tik manau daugumos nuomone brotheriai populiaresni bigsmile.gif

Daivuliau, aš kaip ir dauguma ir skalbiu, ir lyginu ir garinu, o papraščiau pasakyt lyginu lygintuvu su garais ant 2 taškiukų nusistačius karštumą ...

vasareja123 o koks mašiniukas - Neva ?????????
Atsakyti
Ir vėl tyla ............. g.gif g.gif g.gif g.gif

Vasaros uždarymui tokia suknutė ... ax.gif

user posted image
Atsakyti
LAIMUŽE LABAI SUPER SUKNYTĖ,

O DABAR KAŽKAIP VISOSE FORUMUOSE KAŽKAIP TYLA g.gif
Atsakyti
L@imuze: norejau ana baltaja pagirti, bet pamirsau, o tu jau ir dar grazesne spejai numegzti - na tikrai labai labai grazi sita paskutine. visos grazios.

as uzsimojau bliuzele trumpom rankovem nusimegzt. galvojau prieki juosta kiaurarasciu ikalsiu, bet nesigaus. siulas 100% vilnele, nelabai tamprus ir netvirtas - trukineja, kai pereinu kiaurarascio karietele sad.gif
teks kazka kita bandyti.
Atsakyti
niu labai grazi suknute wub.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Jautiena, o tu pamėgink taip - pervažiuok su lace karieta, kad išstumdyt adatas, o paskui jas dekeriu perkelk . Aš taip darau pirmas eiles, kai svorius sukeliu, nes tada man akis mėto ...
Atsakyti
noriu prisikaupti siulu pirkimui is vernito. patarkit kuriuos rinktis, nes ten ju kaip suprantu yra ivairiu sukuotine/nesukuotine pusvilne/ vilna g.gif . siuluose esu zalia. noriu uzsipirkti saltesniam sezonui is ko megzti, nes neturiu nieko visai.
o esu numacius iki kaledu nemaza plana:
salikas vyrui
liemenes seimynai ir sau.
dar kokios suknutes noreciau megztos su dviem siuliukas MC
kojiniu seimynai ir kaledom artimiesiems.

ka patarsite, kokiam gaminiui kuriuos rinktis?

vakar uzsidejau antraja adatine, kurios ziauriai bijojau. pokolkas issibandziau tik 1x1. ir 1x1 apvaliai, bet man ziauriai neismezgineja akiu nustaciu apvalu mezgima. pirmasias kelias eiles normaliai, o paskui visai s..... turiu rankiniu budu pati doh.gif . aisku pokolkas tik pirmieji mano zingsniai, gerai kad instrukcija turiu. siek tiek jaukiau sedet biggrin.gif .
2x2 suku neisejo normaliai uzfiksuot-ir baigiau savo bandymus. nes ne nepastebejau kaip 23:00 atejo. gavau baigti savo mezgimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2013 08 28, 10:29)
ka patarsite, kokiam gaminiui kuriuos rinktis?

vakar uzsidejau antraja adatine, kurios ziauriai bijojau. pokolkas issibandziau tik 1x1. ir 1x1 apvaliai, bet man ziauriai neismezgineja akiu nustaciu apvalu mezgima. pirmasias kelias eiles normaliai, o paskui visai s..... turiu rankiniu budu pati  doh.gif . aisku pokolkas tik pirmieji mano zingsniai, gerai kad instrukcija turiu. siek tiek jaukiau sedet biggrin.gif .
2x2 suku neisejo normaliai uzfiksuot-ir baigiau savo bandymus. nes ne nepastebejau kaip 23:00 atejo. gavau baigti savo mezgimus 4u.gif

Kažką ne taip darai. Ar gerai įkiši šukas ir praveri vielutę. Būtinai reikalingi svoriai, visada kabinu didžiuosius. Bet yra pradžia, viskas bus gerai. Ir labai atidžiau pagal instrukciją žiūrėk, kurias knopkes reikia nuspaust. Paveiksliukuose labai gerai parodyta viskas.
Dėl siūlų tai nežinau ką patart, sakyčiau pusvilnė geriausia. Bet bėda ta, kad iš Vernito perkant reikia jau konusais pirkt, tai kai norisi daugiau spalvų, tai jau pinigėliai pabyra biggrin.gif
Atsakyti
L@imuze: aciu uz patarimus, bet negalesiu jais pasinaudot, nes Knitmasteriu mezgu, o jo kiaurarascio karietele pazymi, kelia ir mezga vienu ejimu... nieko, jau persigalvojau ir mezgu kelias pynes prieky, o kiaurarastine nusimegsiu is kitokiu siulu.

kvartetas - jeigu apvaliai nemezga visu akiu, tai greiciausiai truksta svorio. be to pirmas eiles padeda adatas i virsutine pozicija isstumt, paskui svoris issilygina per mezginio ploti ir mezgasi visos akys. cia mano toks pastebejimas - visada kai kojines mezgu tenka pastumdyt adatas i prieki, kad issimegztu.

dar mezgu megztinuka margu priekiu. visos detales kaip ir numegztos dabar tereikia surinkt i kruva. bet prieki mezgiau viena pala su ideja, kad as ja perkirpsiu ir bus kardiganas biggrin.gif isploviau, istampiau, isdziovinau, palyginau, dabar jau kaip ir kirpt reiktu, bet baidausi, niekada nesu kirpus, baisu kad pasileis viskas... pirma nusiusiu kelias eiles siuvamaja ir padek Die...

Atsakyti
Vernito idealiausia yra pusvilnė šukuotinė smile.gif geri ir 70/30 ir 30/70 vilna su akrilanu. 100proc. vilna linkusi veltis ir graužti blush2.gif

Laimužė mane nervuoja su kiauraraščiais cool.gif biggrin.gif nu bet aš dar palauksiu kitos vasaros biggrin.gif
Atsakyti
snd gryzusi pietaut namo dar prisedau. atradau kame problema. dabar pasidariau kad ir virsui ir apacioj visos adatos isstumtos i darbine. mezga normaliai. bande neismezginet, bet pataisius ant karieteliu akiu smulkuma/stambuma (na ta apvalu pasukau ant didesnio skaiciaus) mezga kaip bitute.

matomai ir vakar tapati beda buvo kai kas antra akis isstumta buvo abiejose adatinese.

dekui uz rekomendacijas. imsiu as babinomis. populiariausias spalvas. galvoju juoda balta melyna violetine. sumegsiu vistiek ver laika.
Atsakyti