Mezgi iš 3 atskirų kamuoliukų, ar susuki 3 į vieną?
tai nebutina jos nurasyt. gal vietoj vienos gijos kazka ideti kitokio. ar viskozes ar sintetikos. pabandyti gi galima. o gal kiaurarasciams tiks. gal anie neskersuos. o gal kokie presiniai rastai. na bandyt ir tiek
Sveikutės mezgėjėlės
dirbu ir aš visą vasarą, tik nesinoris šios temos asmenine padaryt, tai retai ką rodau
Ristina tai šaunuolė
Smagu matyt ir naujų veidų - tikiuosi, kad greit ir vaizdų sulauksim
Dėl skersavimo - prieš perkant siūlus aš sulenkiu ilgesnį galą pusiau ir žiūriu ar sukas ar ne. Jei sukas siūlas, tai ir mezginys skersuos ...
Na ir keletas paskutinių mezginių ... lyg nerodžiau čia nė vieno iš jų ... daugiau pamatyt galit įlindę į parašą
dirbu ir aš visą vasarą, tik nesinoris šios temos asmenine padaryt, tai retai ką rodau
Ristina tai šaunuolė
Smagu matyt ir naujų veidų - tikiuosi, kad greit ir vaizdų sulauksim
Dėl skersavimo - prieš perkant siūlus aš sulenkiu ilgesnį galą pusiau ir žiūriu ar sukas ar ne. Jei sukas siūlas, tai ir mezginys skersuos ...
Na ir keletas paskutinių mezginių ... lyg nerodžiau čia nė vieno iš jų ... daugiau pamatyt galit įlindę į parašą
QUOTE(L@imužė @ 2013 08 22, 10:00)
Sveikutės mezgėjėlės
dirbu ir aš visą vasarą
dirbu ir aš visą vasarą
Kaip visada, labai kruopštūs ir šaunūs darbeliai
Kada gi tu išsirašysi sau atostogas
Ačiū, Darbeja
šiaip ši vasara galima sakyt mažiausiai dirbama per paskutinius kokius 5 metus, turėjau laiko ir patinginiaut ....
šiaip ši vasara galima sakyt mažiausiai dirbama per paskutinius kokius 5 metus, turėjau laiko ir patinginiaut ....
L@imuže, Jūsų darbai tobuli, kaip visada, visom prasmėm
O baltos suknutės kiauraraštis su dviem adatinėm megztas?
O baltos suknutės kiauraraštis su dviem adatinėm megztas?
Merginos, prašau pagalbos. Noriu pirkti mezgimo mašiną Silver Red SK280
Galit kažką trumpai apie ją papasakoti?
Galit kažką trumpai apie ją papasakoti?
QUOTE(Ristina @ 2013 08 21, 12:25)
Mezgi iš 3 atskirų kamuoliukų, ar susuki 3 į vieną?
Mezgu susukusi 3 gijas i viena .
Papildyta:
Susiuvau suknute, o ta nuo pat pazastu visa persisukusi apacia NU matysiu kas gausis isskalbus , patampius biski ir islyginus.
Sakykit o kaip jus garinate savo mezginius? ar tik su slapiu skuduriuku ir ligintuvu ar kaip nors mandriau?
Sveikos, bandysiu jungtis į jūsų ratuką , gal kas gali pasakyt kaip megzti bangelėmis su mašina, ten jokių kortų nėra kur įkišt, ten papraščiausia mašina . Dėkoju
bangelemis, tai missoni rasta? pilnas google, tik pasiieskot netinget reik.
as negarinu - visada skalbiu, nes nuo masinos susitepa tepalais, taip nematyt, bet skalbiant juodas vanduo bega, o jeigu siulas masininis - vaskuotas, tai butina skalbt, kad suminkstetu, pagrazetu mezginys.
as negarinu - visada skalbiu, nes nuo masinos susitepa tepalais, taip nematyt, bet skalbiant juodas vanduo bega, o jeigu siulas masininis - vaskuotas, tai butina skalbt, kad suminkstetu, pagrazetu mezginys.