Ristina: mezginiukai labai grazus! smagus ir siltas rutulinis. o siulai, matyt, bus kontrabanda
QUOTE(jautiena @ 2013 08 19, 17:02)
... o siulai, matyt, bus kontrabanda
Tik niekam nesakyk
Kadangi, man Baltarusijos siena arti, tai pasiplukdžiau per Nemuną
grazus vaikiskas kostiumukas . ir ir visa kita zinoma
Sveikutes, gal kam patiks ideja
QUOTE(Ristina @ 2013 08 19, 16:02)
Ir aš apvaliai nemoku ratukinis megztukas megztas nebaigtom eilėm
Iš 13 trikampiukų pasidaro ratas belieka tik susiūti
Iš 13 trikampiukų pasidaro ratas belieka tik susiūti
Nu nebūčiau pagalvojus ... Va dar balioniukai už įdėją ir už kantrybę susiuvant... nei žymės nėra , kad siūta , lygiai lygiai viskas Ir siūlus pamiršau pagirt... Reiks varle apsimetus, panėrus palūkuriuot, kai kitą partiją plukdysit ,perimt
QUOTE(giteveja @ 2013 08 20, 14:19)
Sveikos, mezgejeles, Esu naujoke pas jus, bet iskart prasau pagalbos. Mezgu su senute NEVA. Ir mano megztu sukneliu apacias kazkaip suka i viena puse tiek prieki tiek nugara. "Padelkos" gaunasi tokios persuktos. Gal kas zinote del kurios priezasties taip yra? Buciau labai dekinga
Dėl siūlo
tai dar issiaiskintis pries srove ar pasroviui plaukia
QUOTE(_Smilga_ @ 2013 08 20, 15:42)
Dėl siūlo
O ta prasme netinkamas siulas? Nes butent dabar is medvilnes mezgu ir suka taip. Pries tai mezgiau toki storesni siula, tai nebuvo tokio sukimo. Tai negi dabar negalesiu megzt su medvilne Vaje...
Nuo mašinos tai visiškai nepriklauso.
Yra medvilnė, iš kurios neskersuoja, priklauso kaip verptas (suktas) siūlas, bet kaip atpažint... nežinau. Beje, skersuoja kartais ir ne medvilnė.
Yra medvilnė, iš kurios neskersuoja, priklauso kaip verptas (suktas) siūlas, bet kaip atpažint... nežinau. Beje, skersuoja kartais ir ne medvilnė.
na medvilne pati linkusi suktis..... ir plona ir stora. bet gal po skalbimo ar pagarinimo pasikeistu?
Man yra skersavusi tik Vernito medvilnė matkeliuose
Arba megzta iš Maxi'ų, tie tai netinkami mezgimui
Babininė medvilnė nėra skersavusi.
Linas, žaltys skersuoja bet išskalbus, gerai pagarinus - grįžta į protą
Arba megzta iš Maxi'ų, tie tai netinkami mezgimui
Babininė medvilnė nėra skersavusi.
Linas, žaltys skersuoja bet išskalbus, gerai pagarinus - grįžta į protą