Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Apklausa: Kaip mokotės megzti mezgimo mašina? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ristina: mezginiukai labai grazus! smagus ir siltas rutulinis. o siulai, matyt, bus kontrabanda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 08 19, 17:02)
... o siulai, matyt, bus kontrabanda biggrin.gif

Tik niekam nesakyk topsecret.gif hihihi.gif
Kadangi, man Baltarusijos siena arti, tai pasiplukdžiau per Nemuną lotuliukas.gif
Atsakyti
grazus vaikiskas kostiumukas 4u.gif . ir ir visa kita zinoma 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kam patiks ideja 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, mezgejeles, Esu naujoke pas jus, bet iskart prasau pagalbos. Mezgu su senute NEVA. Ir mano megztu sukneliu apacias kazkaip suka i viena puse tiek prieki tiek nugara. "Padelkos" gaunasi tokios persuktos. Gal kas zinote del kurios priezasties taip yra? verysad.gif Buciau labai dekinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 08 19, 16:02)
Ir aš apvaliai nemoku  biggrin.gif ratukinis megztukas megztas nebaigtom eilėm  mirksiukas.gif
Iš 13 trikampiukų pasidaro ratas  bigsmile.gif belieka tik susiūti  mirksiukas.gif

Nu nebūčiau pagalvojus biggrin.gif ... Va dar balioniukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif už įdėją ir už kantrybę susiuvant... nei žymės nėra , kad siūta bigsmile.gif , lygiai lygiai viskas doh.gif Ir siūlus pamiršau pagirt... Reiks varle apsimetus, panėrus palūkuriuot, kai kitą partiją plukdysit ,perimt mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giteveja @ 2013 08 20, 14:19)
Sveikos, mezgejeles, Esu naujoke pas jus, bet iskart prasau pagalbos. Mezgu su senute NEVA. Ir mano megztu sukneliu apacias kazkaip suka i viena puse tiek prieki tiek nugara. "Padelkos" gaunasi tokios persuktos. Gal kas zinote del kurios priezasties taip yra?  verysad.gif  Buciau labai dekinga  ax.gif

Dėl siūlo
Atsakyti
tai dar issiaiskintis pries srove ar pasroviui plaukia biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smilga_ @ 2013 08 20, 15:42)
Dėl siūlo

O ta prasme netinkamas siulas? verysad.gif Nes butent dabar is medvilnes mezgu ir suka taip. Pries tai mezgiau toki storesni siula, tai nebuvo tokio sukimo. Tai negi dabar negalesiu megzt su medvilne verysad.gif Vaje...
Atsakyti
Nuo mašinos tai visiškai nepriklauso.
Yra medvilnė, iš kurios neskersuoja, priklauso kaip verptas (suktas) siūlas, bet kaip atpažint... nežinau. Beje, skersuoja kartais ir ne medvilnė.
Atsakyti
na medvilne pati linkusi suktis..... ir plona ir stora. bet gal po skalbimo ar pagarinimo pasikeistu?
Atsakyti
Man yra skersavusi tik Vernito medvilnė matkeliuose smile.gif

Arba megzta iš Maxi'ų, tie tai netinkami mezgimui unsure.gif

Babininė medvilnė nėra skersavusi.

Linas, žaltys skersuoja doh.gif bet išskalbus, gerai pagarinus - grįžta į protą biggrin.gif
Atsakyti