Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Apklausa: Kaip mokotės megzti mezgimo mašina? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(darbeja @ 2013 08 18, 14:18)
... o alpakinį mezgei su savo streikuojančia Lace ar kilnojai akeles  lotuliukas.gif

Kilnojau biggrin.gif
QUOTE(jautiena @ 2013 08 18, 15:42)
Ristina: labai grazus abu mezginukai, kokios firmos alpaka? ir mano mylimiausi siulai smile.gif

Itališka alpaka thumbup.gif

Niu ir dar blush2.gif
100% vilna.
Megzta nebaigtom eilėm. Pradžia su pabaiga susiūtos atviros akys. Rankovės irgi prisiūtos atvirom akim smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Daugiau kurį laiką nieko nerodysiu biggrin.gif
Atsakyti
Ristina, kiek groziu pametejai bigsmile.gif
Labai butu smalsu linini kostiumeli visa pamatyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2013 08 18, 19:21)
Ristina, kiek groziu pametejai  bigsmile.gif
Labai butu smalsu linini kostiumeli visa pamatyti  4u.gif

Ačiū mirksiukas.gif

Turiu tokia foto ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 08 18, 20:11)
Niu ir dar  100% vilna.
Megzta nebaigtom eilėm. Pradžia su pabaiga susiūtos atviros akys. Rankovės irgi prisiūtos atvirom akim  smile.gif
[Daugiau kurį laiką nieko nerodysiu  biggrin.gif

Vau, man labai patinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Rodyk ir toliau biggrin.gif 4u.gif biggrin.gif
Per tą laiką kol rašiau, atsirado superinio kostiumėlio foto. Tikra šaunuolė tu drinks_cheers.gif , gal ir kitas pažadinsi iš letargo miego verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 18 rugpjūčio 2013 - 19:32
QUOTE(darbeja @ 2013 08 18, 19:29)
Per tą laiką kol rašiau, atsirado superinio kostiumėlio foto. Tikra šaunuolė tu  drinks_cheers.gif , gal ir kitas pažadinsi iš letargo miego  verysad.gif

visiskai sutinku 4u.gif man tokia apatija masinai, vargse guli - dulkeja, o nuimt nuo stalo nenoriu, nes gi gal megsiu doh.gif
Atsakyti

O-ho- ho , Ristina, kad darbuojasi ..., jaučiu nei saulytėn, nei pliažiukan nėr kada nosį iškišt per mezgimą biggrin.gif ...
Man labai patiko viskas , kruopščiai atlikta, gražu pažiūrėt ir visi tokie ''kitoniški'' - su ''cinkeliu''... O tas apvaliukas megztukas thumbup.gif ...visai neįsivaizduoju, kaip megzt mašina apvaliai g.gif
Atsakyti
Mamytes noreciau pirkti masina ,gal galetumet patarti kokia geriau ? Jei nesunku pasidalinkyt patirtim :ax:Nes su masinom niekada neesu mezgus smile.gif visai žalia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minicka: 19 rugpjūčio 2013 - 12:27
QUOTE(minicka @ 2013 08 19, 13:26)
Mamytes noreciau pirkti masina ,gal galetumet patarti kokia geriau ? Jei nesunku pasidalinkyt patirtim  :ax:Nes su masinom niekada neesu mezgus  smile.gif visai žalia

Yra atskira tema apie mašinas, manau ten rasi daug naudingos informacijos smile.gif Ten ir klausk, jei dar kils kokių klausimų, merginos greitai pasidalina turimom žiniom wink.gif
http://www.supermama...;#entry62926785
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2013 08 19, 12:41)
Yra atskira tema apie mašinas, manau ten rasi daug naudingos informacijos smile.gif Ten ir klausk, jei dar kils kokių klausimų, merginos greitai pasidalina turimom žiniom wink.gif
http://www.supermama...;#entry62926785

Aciu labai smile.gif butinai paskaitysiu
Atsakyti
QUOTE(vince0405 @ 2013 08 18, 21:46)
...visai neįsivaizduoju, kaip megzt mašina apvaliai  g.gif

Ir aš apvaliai nemoku biggrin.gif ratukinis megztukas megztas nebaigtom eilėm mirksiukas.gif
Iš 13 trikampiukų pasidaro ratas bigsmile.gif belieka tik susiūti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2013 08 19, 16:02)
Ir aš apvaliai nemoku  biggrin.gif ratukinis megztukas megztas nebaigtom eilėm  mirksiukas.gif
Iš 13 trikampiukų pasidaro ratas  bigsmile.gif belieka tik susiūti  mirksiukas.gif

Ristina, mačiau tą patį klausimą ir kitoj temoj. Iš kur išpešei tokius fainus siūlus cool.gif Kas kiek akių išstuminėkai adatas????? Nežinau ar megsiu, bet visgi smalsumas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2013 08 19, 15:54)
Ristina, mačiau tą patį klausimą ir kitoj temoj. Iš kur išpešei tokius fainus siūlus  cool.gif  Kas kiek akių išstuminėkai adatas????? Nežinau ar megsiu, bet visgi smalsumas  bigsmile.gif

Šį išstūminėjau kas tris adatas smile.gif kitą mezgiau, taikas dvi.

O siūlai - paslaptis biggrin.gif
Atsakyti