Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgam mezgimo mašinomis

Apklausa: Kaip mokotės megzti mezgimo mašina? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Na, visos tylit, tai aš temutę pateršiu. Dar vienas skylėtukas iš tos pačios 100%Vernito medvilnės, 3 gijos biggrin.gif
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 10 liepos 2013 - 16:15
Darbėja bigsmile.gif gražiai terši biggrin.gif

aš rašte įžiūriu pelėdas lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Darbeja, ziauriai grazu 4u.gif isvis kiek visos graziu darbeliu atliekat vasara, o mano masiniukas dulkeja doh.gif mezgiau linine suknute, bet supratau jog ne mano figuros sudejimui, tai ir palikau gulet sad.gif
Darbeja, gal papasakotum kaip rankovytes padarei? man suknelei labai negraziai gavosi, gal tel to jog is lino 4 giju mezgiau g.gif
Atsakyti
Ristina, Daivuliau, ačiū už įvertinimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Daivuliau @ 2013 07 10, 17:43)
Darbeja, gal papasakotum kaip rankovytes padarei? man suknelei labai negraziai gavosi, gal tel to jog is lino 4 giju mezgiau  g.gif

Daivuliau, aš mezgiau pagal
http://www.mnemosina...c...&Itemid=102, tik neliemenavau. Rankovytėm uždėjau 7 akis.
O dėl lininės suknelės drinks_cheers.gif , aš irgi turiu dalį nusibrūžinus, bet dabaigimui įkvėpimas neateina. Tikėjaus, kad gal šiandien įkvėpsiu, bet dabar jau gal rytoj....., gal...... dar kada nors lotuliukas.gif Amžinai kažkiek padarius pradedu galvot apie rekponstrukcijas rolleyes.gif , o rezultato po savaitės jau verkiant reiktų, bet ar pasiseks????????

Atsakyti

Daug čia naujų gražių darbų bigsmile.gif , nu bet Jautienos pledukas ir Darbejos skylėtukas tai iš koto verčiantys. Griūk ir neatsikelk blink.gif , nu labai labai man jie gražūs...
Atsakyti
Buvau išvykus paatostogauti, o merginos kiek grožybių turi thumbup.gif
Jautiena, kiek darbo įdėjai, nu tikra šaunuolė, net nesugalvočiau, kaip tokį megzti, labai labai nuostabus darbas wub.gif

Darbėja, ačiū už pagyrimą, o jau pačios skylėtukas koks gražus, pasaka thumbup.gif , kokį naudojote raštą? (beje, savo skylėtuką labai sėkmingai eksploatuoju ir sulaukiu daug pagyrų blush2.gif )

Baltos suknelės siūlas - paprastas šniūrinis, klientė nusipirko skudurynėlyje megztinį, tokių labai daug visokiausių spalvų būna, išardė, o aš nubrūžinau. Siūlas storas, mezgiau kas antrą adatą, mašina nelabai džiaugėsi, bet klientė labai patenkinta, suknelė dabar nešiojama Egipte ax.gif
Atsakyti
Vince, Akirera, ačiū 4u.gif biggrin.gif 4u.gif
Akirera, kortą vėliau nufotkinsiu ir įdėsiu, nes dabar striuka su laiku schmoll.gif
Atsakyti
Gal Jūs, patyrusios mezgėjos, pasakytumėt kas tai per daiktas. Ar tai mezgimo mašina, ar čia tik kažkokios jos detalės? Radau pas anytą rūsyje, bet nieks ten nieko apie ją nežino...
Tik tokia foto
user posted image

Temos neseku, tai būtų smagu gauti bent kokį atsakymą į AŽ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurkinas: 16 liepos 2013 - 08:17
QUOTE(Jurkinas @ 2013 07 16, 09:15)
Gal Jūs, patyrusios mezgėjos, pasakytumėt kas tai per daiktas. Ar tai mezgimo mašina, ar čia tik kažkokios jos detalės? Radau pas anytą rūsyje, bet nieks ten nieko apie ją nežino...
Tik tokia foto
user posted image

Temos neseku, tai būtų smagu gauti bent kokį atsakymą į AŽ

Labai dėkoju atsakiusioms. 4u.gif
Pasirodo tai mezgimo aparatas Meda (ar bent jo dalys)
Gal kam jo reikia?
Atsakyti
Akirera, va tokia korta mano skylėtuko kiauraraščio
user posted image
Atsakyti
Darbėja, ačiū labai 4u.gif .
Atsakyti
Kadangi tema "merdi", įmesiu seniau rodytą vyrišką skylėtuką šį kart ant skūros. Baisiai jau skubėjo pasiimdamas, tai nuotraukos eilinį kart prastos gavos, viena per tamsi, kita per šviesi. Kaklą visgi taisiau.
user posted image
Dabar belieka laukt karštų orų, tai matysim, nešios ar ne
Atsakyti