As naudojau postinor kelis kartus, bet visada isgerdavau tik viena tablete. Menesines prasidejo greitai. O salutinio poveikio nepajutau.
esu kelis kartus naudojus tą postonorą daugiau tikiuosi gyvenime neteks mane taip pykino ir taip nerealiai galvą skaudėjo net kelias dienas kad nežinojau kur lysti kad daugiau nenorėčiau to patirti
Nesuprantu tu, kurios ragina Postinoro negerti. Tai ka adryti, jei pastoti nenori? Abortuotis geriau?
Jus aiskiai visur pateikta informacija, kad sis vaistas sutrikdo apvaisintam kiausineliui implantuotis, o jei jis jau isitvirtines, tai poveikio nera jokio. Zinoma, sis budas ekstrinis, man buvo gyvenime 3 kartai, kai plyso prezervatyvas, beveik per pacias vaisingiausias dienas. Man nieko visiskai nebuvo, jokio pasalinio poveikio. Bet kaip suprantu is kitu komentaru- tai matyt labai individualu.
Vis tiek manau, kad prasidejes kraujavimas, viena- dvi savaites, pilvo maudimas, irzlumas yra moteru geriau pernesamas, negu netiketas nestumas ir veliau abortas.
Raginu labai atsakingai zvelgti i nestumo planavima, ir jei yra rizika pastoti, nesuveike normali kontracepcija - butinai pirkite ir gerkite postinor.
Nenumirsite, nevaisingomis tikrai netapsite.
Jus aiskiai visur pateikta informacija, kad sis vaistas sutrikdo apvaisintam kiausineliui implantuotis, o jei jis jau isitvirtines, tai poveikio nera jokio. Zinoma, sis budas ekstrinis, man buvo gyvenime 3 kartai, kai plyso prezervatyvas, beveik per pacias vaisingiausias dienas. Man nieko visiskai nebuvo, jokio pasalinio poveikio. Bet kaip suprantu is kitu komentaru- tai matyt labai individualu.
Vis tiek manau, kad prasidejes kraujavimas, viena- dvi savaites, pilvo maudimas, irzlumas yra moteru geriau pernesamas, negu netiketas nestumas ir veliau abortas.
Raginu labai atsakingai zvelgti i nestumo planavima, ir jei yra rizika pastoti, nesuveike normali kontracepcija - butinai pirkite ir gerkite postinor.
Nenumirsite, nevaisingomis tikrai netapsite.
as naudojau viena karta. truputi pakilusi temperatura buvo
Nu nezinau kaip kam su tuo postinoru, pati nemeginau bet... mano drauge vos nenukraujavo per ta bjaurybe. nepatinka man tokie dalykai. Jei rimtai, tai mergicka isigando, kad ko nebutu ir paprase savo vaikino ko nors nupirkti. Vaistininke dave postinoro. Ta pati vakara buvo isvezta i ligonine. Jai pasidare silpna, bloga ir pradejo ziauriai kraujuot. Va taip vat...
Priesh savaite ir ash ishgeriau postonor, bet jau ce man buvo antras kartaskai ji geriu. Nors po pirmo karto sakiau gyvenime nebegersiu..nepasitikslino. Tai natras kartas nebuvo toks mirtinas kaip pirmas. Shi karta tai tik pilva labai skaudejo kelias dienas ir menesines velavo pora dieneliu. Daugiau nieko. Aishq niekam nesiulau jo vaertoti (kaip yra tokiu kurios po kiekvieno lytinio akto geria), bet jei nera kitos isheities ir galvoji kad uzhsikabinai tai tikrai reiketu...
ir aš kažkada seniai bandžiau postinoro . Tai teko į ligoninę gultis. Gal dėl to, kad man buvo tik 18 čia dėl to taip suveikė. Bet pragulėjau ten savaitę. Išskyros buvo tirštos, tamsiai rudos su krauju ir dar pūliais, žodžiu, gydytojai buvo pakraupę, sakė kad atrodo kaip po aborto. Na aš jiems tuomet nesakiau kad gėriau postinoro , tai taip ir nenustatė kas ten man buvo, gydė kaip nuo uždegimo, bet pasiskaitinėjau čia ir dabar tik supratau, kad turbūt postinoras taip suveikė
sveikos panos klausykit as pasimylejau nesaugiai 12 03 (ta diena man turejo prasidet menesines) ir ju nesulaukiau tada sunerimus isgeriau postinor 12 05 tai yra vakar. skaiciau kad man turetu prasidet kraujavimai nuo postinoro 2-3 dienu tarpe tai dabar laukiu, o kaip su tom menesinem dabar turetu but? kada jos turetu prasidet? padekit prasau labai pergyvenu kad pastosiu..
Tikrai žinau, kad "Postinor" poveikis-iki 72 val. Taigi 3 paras po nesaugaus sekso jis dar suveiks. Šiaip tai, aišku, nerekomenduojama ir visur kalbama, kad jis veikia tik 12 ar 24 val. po lytinio akto, tačiau mano ginekologė išdavė paslaptį, kas viskas bus tvarkoje, jei išgersiu ir vėliau (iki 72 val.), bet tada iš karto jau reikia gerti 2 tabletes, po 12 val. dar vieną.
QUOTE(Valeri @ 2005 12 07, 15:36)
Tikrai žinau, kad "Postinor" poveikis-iki 72 val. Taigi 3 paras po nesaugaus sekso jis dar suveiks. Šiaip tai, aišku, nerekomenduojama ir visur kalbama, kad jis veikia tik 12 ar 24 val. po lytinio akto, tačiau mano ginekologė išdavė paslaptį, kas viskas bus tvarkoje, jei išgersiu ir vėliau (iki 72 val.), bet tada iš karto jau reikia gerti 2 tabletes, po 12 val. dar vieną.
Valeri, nedezinformuok
Postinoras, pavartojus 48-72 valandų nuo akto laikotarpiu suteikia tik 58 proc. patikimuma.
Duomenis paemiau is cia.
juo yra teke postinor gerti 2-3 kartus pries 2 metus kazkur.. buvau jauna kvaila, ten bernu pasitikejau ..
kaip ir visoms MM anksciau laiko prasidejo ir viskas ..
bet siaip tai ten uztenka info lapeli psiskaityt kad kita karta labiau pasisaugotum..
beja tada tikrai gavau be recepto
kaip ir visoms MM anksciau laiko prasidejo ir viskas ..
bet siaip tai ten uztenka info lapeli psiskaityt kad kita karta labiau pasisaugotum..
beja tada tikrai gavau be recepto