Brudas ar ne, bet jai atsitiko "nelaime" ka bedarysi
As keleta syk naudojai. Ir tikrai ne del apsileidimo ar nerupestingumo
...na, menesiniu tikrai nesulaugdavai dar apie menesi...
O as kaip pergyvenu dabar! Geriau antra tablete pirmadieni, tai laukiu mmm, jau ketvirta diena, normaliai turetu prasideti ryt ar poryt. Tai pora dienu dar galiu nesukt galvos, sakyciau, bet vis tiek suku Siaubas, kaip man baisu! Tikrai dar nenoriu vaiku!! As vis save raminu, kad buvo vaisingu dienu pabaiga (po "ivykio" savaite iki mmm liko), kad gal nieko baisaus... Paguoskit mane kas nors!
QUOTE(slyva @ 2005 08 25, 13:05)
ta prasme tas visas 9 dienas? jei taip, tai turetu viskas buti gerai. as tai vis lakstau i tulika, tikrinu, bandau izvelgti aretjancias mmm. ir jei man nesivaidena, tai vakarop arba ryt jau tureciau sulaukti (duok dieve!)
viskas ciki! sulaukiau savo dienu laiku ir nieko blogo, nieko baisaus!
Ir man teko išbandyti šią priemonę. Viskas buvo OK. Vaistai padarė savo darbą. Tačiau vėliau prasidėjo negerumai. Teko lankytis pas gydytoją, tai prigrasino daugiau nenaudoti. Sako, kad organizme įvyksta reakcija panaši į sprogimą.
Taigi Postinoras gali ir pakenkti.
man ivyko tanutiko taip, kad pries savaite teko isgerti extrines kontr. Postrinol, vakar nakti prasidejo kraujavimas... ar tai menesines? ar galiu pradeti nuo sian vartoti normalias kontr. tabletes, ar laukt kitu menesiniu? o kada kitos pasirodys? po menesio ar tada kada turejo but kol dar nebuvau isgerus postinoro?
nesusigaudau..
nesusigaudau..
QUOTE(lady in black @ 2005 09 10, 16:27)
man ivyko tanutiko taip, kad pries savaite teko isgerti extrines kontr. Postrinol, vakar nakti prasidejo kraujavimas... ar tai menesines? ar galiu pradeti nuo sian vartoti normalias kontr. tabletes, ar laukt kitu menesiniu? o kada kitos pasirodys? po menesio ar tada kada turejo but kol dar nebuvau isgerus postinoro?
nesusigaudau..
nesusigaudau..
As taip pat esu gerusi tas nesamones ir po savaites prasidejo mano dienos. Jokiu blogumu nebuvo ir sakyciau kraujavimas nebuvo toks gausus. Bet daugiau nenoreciau ju gerti. Patarciau normalias kontraceptines gerti, kai praeis menuo... nes gali organizmui buti per daug to brudo... Ir apskritai patarciau ju negerti, nes man nuo ju (Mercilon, regulon) pradejo augti cistos krutyse... Patikek tai skausminga ir labai... Pamastyk apie kitus apsisaugojimo budus...
QUOTE(Betse @ 2005 08 29, 18:20)
Ir man teko išbandyti šią priemonę. Viskas buvo OK. Vaistai padarė savo darbą. Tačiau vėliau prasidėjo negerumai. Teko lankytis pas gydytoją, tai prigrasino daugiau nenaudoti. Sako, kad organizme įvyksta reakcija panaši į sprogimą.
Kiek man teko gerti, tai viskas baigesi gerai, bet drauge gere du kartus per viena savaite, tai sake trims menesiams buvo menesines dinge ir gydytoja ja prigrasino jokiu budu negert dazniau kaip karta/men
QUOTE(murze @ 2005 09 10, 23:49)
Kiek man teko gerti, tai viskas baigesi gerai, bet drauge gere du kartus per viena savaite, tai sake trims menesiams buvo menesines dinge ir gydytoja ja prigrasino jokiu budu negert dazniau kaip karta/men
Kas čia per nesąmonė? Nesuprantu, kaip ginekologė gali sakyti, kad jas galima vartoti kartą į mėnesį ! Na nežinau, pirmiausia tokiu atveju reikia keisti ginekologę !
Jau geriau tada normalias KT vartoti, turbūt sveikiau bus, negu kas mėnesį ryti Postinorą.
Juk tai EKSTRINĖ kontracepcija, tai reiškia - visiškai netikėtoms, neplanuotoms situacijoms. O čia ryti jas du kartus į savaitę... nu nežinau, panos, rūpinkitės savimi labiau
Man užteko vieno karto, kad vengčiau situacijų, kada reikėtų jas vartoti.
Vieną kart teko gerti, bet ačiū Dievui viskas laimingai baigesi ir nebuvo jokiu komplikacijų,reguliariai menesinės ir toliau . bet jei kita kart atsitiks kas nors panasaus, tai jau nebegersiu.. kaip bus taip, bet tokie vaistai prie gero irgi neprives...
Vieną kartą teko ir man išgerti, bet viskas buvo OK, jokių šalutinių poveikių, mėnesinės prasidėjo maždaug 4 dienom ankščiau:) Bet juk ir taip aišku, kad postinoras-jau yra extra vaistas ir kad ji reikėtų vartoti kuo rečiau.
ikisiu ir as savo trigrasi:) vartojau ta postinora ir ne viena karta nes buvau kvaila ir galvojau ai neturiu reguliariu santykiu tiks ir jis, bet ka, kaip ir daugumai pasalinis poveikis kad kraujieji ne tiek kaip normaliai ir menesines anksciau pasirodo ir gausesnes, bet gerai kad supratau jog galiu isreguliuoti visiskai savo organizma tai nustojau zaisti, o kas del pastojimo pastojau lengvai....
o va koks absurdas mano drauges mergaite pasakojo kad per lytinio auklejimo pamokeles mokyklose ''apsviecia'' mazas mergaites kad toks vaistas yra ir kad jis parduodamas bet kurioje vaistineje, niu ka zinau.........tai jos ir begs jo pirkti.......va koks lytinis svietimas nebijokite yra extra tabletes galite naudotis o apie pasalinius poveikius ne zodeliuko
bet siaip reziume vis tik kai kada gerai kad toks extra pagalbinis dalykelis yra
o va koks absurdas mano drauges mergaite pasakojo kad per lytinio auklejimo pamokeles mokyklose ''apsviecia'' mazas mergaites kad toks vaistas yra ir kad jis parduodamas bet kurioje vaistineje, niu ka zinau.........tai jos ir begs jo pirkti.......va koks lytinis svietimas nebijokite yra extra tabletes galite naudotis o apie pasalinius poveikius ne zodeliuko
bet siaip reziume vis tik kai kada gerai kad toks extra pagalbinis dalykelis yra