deja dabartinese pakuotese tik dvi ir jas abi reik isgert, taigi tas vienas kartas labai jau brangiai kainuoja , o bajeris buvo kai man vienoj Euro vaistinej jo nepardave, sako reik recepto, tai as ka, turiu spec laukti kitos dienos ir tai ne taip lengvai dar pas ginekologe pakliusi, tai isejau is vaistines gavusi lengva soka, bet kitoj vaistinej jokiu problemu nebuvo o cikla tai tikrai sujauke geriau jau daugiau netektu ju gert
Esu vartojus,bet jauciausi blogai skaudejo pilva labai,pykino ir menesines velavo apie5 dienas,o ciklasissiderines apie 4 menesius buvo .moraliskai jauciausi irgi klaikiai
skaitykit cia http://www.spa.lt/extra/moterims.phtml viskas issamiai paaiskinta
Man po Postinoro pavartojimo menesines velavo net 10d
Dieve kiek nervu, kad laukiuos...Daugiau taip niekada
Dieve kiek nervu, kad laukiuos...Daugiau taip niekada
Nu ką, vakar teko ir man tokia "laimė" išgerti šio brudo Kol kas savijauta nebloga, viskas čiki. Ant savaitgalio turėjo prasidėti mėnesines, tai tikiuosi taip ir bus, ir mano ciklo nesujauks.
O gal kas žino ar turi pastebėjima, kad pvz., jei dienos buvo nevaisingos (bet gėrėt postinorą, nes nebuvot tuo tikra), tai gal pasėkmės lengvesnes: nėra skausmų, baisių mmm, ir jos ateina laiku? Labai įdomu, nes pati ko baisiai bijau, kad ciklas išsireguliuos, nes dabar pas mane jis kaip laikrodukas.
O gal kas žino ar turi pastebėjima, kad pvz., jei dienos buvo nevaisingos (bet gėrėt postinorą, nes nebuvot tuo tikra), tai gal pasėkmės lengvesnes: nėra skausmų, baisių mmm, ir jos ateina laiku? Labai įdomu, nes pati ko baisiai bijau, kad ciklas išsireguliuos, nes dabar pas mane jis kaip laikrodukas.
Man irgi teko paragauti shito brudo. Neturiu nei vieno gero zhodzhio apie ji. Ishgeriau jau zhinodama kokios bus pasekmes ( drauge buvo nupasakojus), bet kitos isheities nebuvo, dar nesam pasiruoshe Pirma diena lyg ir nieko, bet kai ishgeriau antra tablete tai prasidejo vargai. Visu pirma pradejo suktis galva, tada pykino, jauchiau silpnuma, sutriko shirdies darbas ir dar iki dabar ishsireguliaves ciklas (tabletes geriau priesh gerus 3 menesius). Niekada nebegersiu Postinor'o ir nerekomenduoju jo niekam.
na, as isgeriau postinora pries savaite, o menesines turi prasidet siom dienom. Zinokit, bijau... Kuo labiau uzsites, jauciu tuo labiau nervuosiuos:(, nors cia viena rase, kad menesnes net 10 dienu jai pavelavo.... Jeigu ir man taip ciklas issiderins, jauciu imsiu sienom laipioti is netikrumo:((((((((((((((((
menesines ir man velavo, sakyciau, kad tai naturalu po shitu tableciu. Postinor'as labai sukrecia organizma, visa jo veikla ismusa is ritmo.
nu joooooo.....jauciu, kad tuoj imsiu zliumbti. g00te, o kiek mazdaug laiko praejus po postinoro isgerimo dareis nestumo testa? Blyn, skaiciau kad jie teisingai parodo tik 2 savaitem praejus, o tai jau siandien lekciau ir nusipirkciau, nebegaliu kaip nervas ima......
Isivaizduojat, ka tik nuejau i tuoleta ir apsizliumbiau, nes....... SEEEERGU! O jau kaip buvau pradejus nervuotis, tai ojojoj......Ir viskas laiku prasidejo!!!! Nebuciau patikejus, kad del tokio dalyko galima taip dziaugtis.... Tai va - tas postinoras tikrai ne visoms sudarko cikla ir ne visos ji isgerusios vistiek pastoja....To jums ir linkiu!
na as puse metu mylejaus su NLA, nepastojau....., berniukas tada viska ant pilvuko baigdavo, o po to labai budavo juokinga viska sluostytis . Zinau daug draugiu, kurios tik NLA pripazysta ir vaikiuku tikrai nelaukia. Bet dalykas tas, kad jeigu dabar pradejai abejoti, tai pagal save galiu pasakyti - su kiekviena diena nervuosies vis labiau..... Gal tada geriau isgert tu vaistuku? ......
Beje, esu gerusi Postinora pries 7 metus, tai man pasirode, kad anas va, tai buvo tikras brudas, nes ir menesines sukeldavo po keleto dienu ir siaip kazkokia siek tiek kitokia sudetis jo buvo. O dabartinio gi ir pavadinimas Postinor 2, ir gert jau reik kitaip ir toks jausmas kad jis kazkoks organizmui siek tiek "svelnesnis". Man tai va, nesudarke jokio ciklo, ir pms nejauciau... Nors aisku, geriau kad nebereiktu tokio tipo vaistu gert
Beje, esu gerusi Postinora pries 7 metus, tai man pasirode, kad anas va, tai buvo tikras brudas, nes ir menesines sukeldavo po keleto dienu ir siaip kazkokia siek tiek kitokia sudetis jo buvo. O dabartinio gi ir pavadinimas Postinor 2, ir gert jau reik kitaip ir toks jausmas kad jis kazkoks organizmui siek tiek "svelnesnis". Man tai va, nesudarke jokio ciklo, ir pms nejauciau... Nors aisku, geriau kad nebereiktu tokio tipo vaistu gert