Įkraunama...
Įkraunama...

Ekstrinė kontracepsija - Postinor

Ir man taip buvo, maniau, kad galą gausiu sad.gif Po to pasidomėjau kaip veikia Postinor tabletės, tai pasirodo jos sukelia persileidimą, siaubas kažkoks. Žinoma, galėjau prieš vartojimą išsiaiškinti.......
Atsakyti
taip taip... as irgi geriau... viena karta lyg ir nieko, bet kita k. po puses dienos man toookie 'gimdymo' skausmai prasidejo..... buvau su greitaja isvezta:( tai vat, ir niekas nesuprato, del kotaip atsitiko. bet nuo to karto mano desinioji kiauside liko l. jautri. jei tik biski kojas susalu, ir siaip kartais pamaudzia...
fu kokia bjaurybe tas postinoras!
mergaites, geriau jau pasirupint is anksto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliuka: 05 vasario 2005 - 13:16
Aš iš vis nesuprantu, kodėl vaistinėse prekiaujama tokiomios tabletėmis. Ir aplamai, kodėl jas pardavinėja jaunom panom.
Man irgi teko nusvilti šiomis tabletėmis daug cry.gif teko išlieti. Ir iki šiol išgirdusi šių tabelčių pavadinimą šiurpas nukrečia. doh.gif

Todėl kreipiuosi į visas - NEVARTOKIT POSTINOR

protest.gif protest.gif protest.gif protest.gif protest.gif protest.gif
Atsakyti
po tokiu cirku tai kojas pakratyti galima blink.gif baik toki "apsisaugojimo" buda! Ir kuo skubiau! Vienas is triju galimu labai efektyviu apsisaugojimo budu yra geriami kontraceptikai - ju yra su labai mazu hormonu kiekiu. Kiti du efektyvus apsisaugojimo budai yra sterilizacija arba visikas susilaikymas mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš jį gėriau vieną kartą gyvenime - dvi tabletes, kaip ir rekomenduojama, buvo bloga, bet taip ir nekraujavau, o, kaip sužinojau už 4 sav., pastojau:) Rezultato laukiu už pora mėn,. gydytoja nuramino, kad vaisiui jokios įtakos jis negali turėti, galėjo nebent sutrukdyti įsitvirtinti, bet kad jau įsitvirtino, tai viskas turi būti ok.

Gydytoja išbarė, kam aš jį gėriau, ir paiškino, kad jo gėrimas prieš moterss sveikatą pateisianamas tik ypač extriniu atveju, pvz. po išprievartavimo. Jis anot gydytojos žiauriai sutrikdo hormoninę pusiausvyrą ir ciklą, kurį atstatinėti gali tekti net metus. unsure.gif
Atsakyti
Oi, kaip baisiai cia priraset, paskaiciau, tai net negera pasidare... man irgi teko Postinor gert doh.gif bet kazkaip viskas gerai praejo, be jokiu skausmu, kraujavimu ir pan. g.gif Po 10d. pasidariau nestuke.gif testa, bet lygtais man be problemu viskas praejo unsure.gif tikiuosi.
Atsakyti
Gėriau 1 kart gyvenime ir daugiau negersiu schmoll.gif . visiškai sujaukė ciklą, pykino nerealiai.
Atsakyti
QUOTE(rolana @ 2005 02 24, 14:38)
Gėriau 1 kart gyvenime ir daugiau negersiu schmoll.gif . visiškai sujaukė ciklą, pykino nerealiai.

As irgi geriau pora kartu, bet jokiu salutiniu poveikiu nepajutau, taciau zinau kokiu tragediju buna su tuo postinoru ... brrrrr ....
Atsakyti
man seniai teko jo irgi gerti...kaip dabar pagalvoju kad tokia kvaila buvau...esu isgerusi kokias 4 pakuotes... sad.gif bet man nuo jo tokio kaip salutinio poveikio nebuvo,jauciausi gerai,menesines prasidedavo laiku... dabar net siurpas nukrato,kazkaip negalvojau tuo metu kad tai labai labai negeras preparatas...va dabar gavusi daugiau informacijos tikrai jo daugiau negersiu...
tikiuosi nepakenkiau pati sau sad.gif
Atsakyti
na man ir buvo atvejis, kai plyso gumyte... tai nulekem abu i vaistine, vos pardave vaistininke ir dar taip apsauke, kad toki bruda perkam.... o ka daryt reikejo?? Jaunais teveliai tapt? Na ne.. viskas baiges gerai, nebuvo jokiu priepuoliu ar skausmu... nuo to laiko naudojam tai, kas neplysta biggrin.gif
Atsakyti
O geras, pries kokiu 4 metus ir as naudojau gal (neprisimenu tiklsiai) 2 kartus, bet tuo metu nic nieko apie jas nezinojau, tik kad reikia gerti plysus prezervatyvui, o cia pasirodo jos labai pavojingos sad.gif Tai kodel man, tokiam, tais laikais dar zioplam ir nesubrendusiam padarui, jas pardave? Bet jokio poveikio nebuvo.
Atsakyti
Sveikutes,
siaip man negalima gerti kontraceptiku del kitu sveikatos sutrikimu...todel tenka pasikliauti gumytemis.Na siaip jas perkam pacias geriausias bet ir ten visko pasitaiko...Taigi, pasakykit man neismaneliai kuri dar ne karto negere to Postinoro bet jeigu prireiktu kiek laiko po viso to ivykio tegali but praeje kad galeciau ji dar isgerti...Kad nebutu jau per velu... g.gif
ir dar klausimukas, ar jis dazniau padeda ar dazniau nepadeda... ax.gif
Atsakyti