Įkraunama...
Įkraunama...

Ekstrinė kontracepsija - Postinor

QUOTE(alli_g @ 2008 07 29, 18:39)
man echoskopija buvo padaryta 14 sav ir ten patvirtino, kad vaisius atitinka 14 sav. jis svere 104 g. tik tiek tezinau...na, beveik esu tikra, kad lelius mano mylimojo, bet vistiek kartais apninka tokios ziaurios mintys...nes nuolat manau, kad man nesiseka.... doh.gif o kiek laiko trunka apvaisinimas? girdejau dvi tris paras..po paskutiniu mm (patepliojimu dvi dienas) kokia gera sav nesimylejau... g.gif

Man rods kad gali nepergyventi, pagerk zoliu arbatytes, tau ir tavo leliui dabar tikrai reikia buti kuo ramesniems wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Roisin @ 2008 07 29, 21:42)
Man rods kad gali nepergyventi, pagerk zoliu arbatytes, tau ir tavo leliui dabar tikrai reikia buti kuo ramesniems wink.gif

kad tik padetu... blink.gif
Atsakyti
Ot nesamone db Lietuvoi darosi ne tik abortus uzdraude bet Vilniui jau ir Postinor be recepto nenusipirksi.Absurdas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudna_morka @ 2008 07 30, 08:24)
Ot nesamone db Lietuvoi darosi ne tik abortus uzdraude bet Vilniui jau ir Postinor be recepto nenusipirksi.Absurdas doh.gif

Praeita savaite pirkau Postinor Vilniuje, ir recepto niekas neprase smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudna_morka @ 2008 07 30, 08:24)

Reikia nusipirkt iš anksto su receptu ir turėt "po ranka" wink.gif
Atsakyti
Naudotis teko ne karta, visi sako, kad labai kenksminga, tai vengiu tu tableciu, bet kartais reikia. Na absoliuciai jokiu blogybiu kol kas dar nepajutau, jokiu salutiniu poveikiu, nieko. Kaip vitaminai:D juokauju tongue.gif galbut atsilieps vaisingumui verysad.gif o del tu receptu - tai receptinis vaistas, ir visada toks buvo, tiesiog nekvailos vaistininkes supranta viska, kaip cia yra, juk irgi zmones, tai ir duoda be recepto...
Atsakyti
ma va pries pora menesiu teko panaudot, menesines buvo kaip visad tik poto dukart susirgau kas 14 dienu, speju cia toks poveikis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(alli_g @ 2008 07 29, 18:39)
man echoskopija buvo padaryta 14 sav ir ten patvirtino, kad vaisius atitinka 14 sav. jis svere 104 g. tik tiek tezinau...na, beveik esu tikra, kad lelius mano mylimojo, bet vistiek kartais apninka tokios ziaurios mintys...nes nuolat manau, kad man nesiseka.... doh.gif o kiek laiko trunka apvaisinimas? girdejau dvi tris paras..po paskutiniu mm (patepliojimu dvi dienas) kokia gera sav nesimylejau... g.gif

Spermatozoidai gali islikti gyvybingi moters lytiniuose takuose iki 3-4dienu. Bet vel gi dar labai priklauso nuo spermiju judrumo, atsparumo ir pan. Tu taip nesijaudink, nereikalingi nervai kenkia vaikeliui ir tau. Stenkis pamirsti "ta nuotyki" ir gyventi dabartimi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mums "nelaime" ivyko man iki mmm likus 4d. , isgeriau Postinor, (pries tai testuka pasidariau - neigiamas (del galimo jau esancio) ), ar imanoma jog buvo nevaisingos dienos ir veltui geriau? Sako per pora dienu Postinor issaukia menesines, taciau jos turetu sutapti tada su mano tikromis... Kaip zinot? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Banta @ 2008 08 04, 10:16)
Sveikos, mums "nelaime" ivyko man iki mmm likus 4d. , isgeriau Postinor, (pries tai testuka pasidariau - neigiamas (del galimo jau esancio) ), ar imanoma jog buvo nevaisingos dienos ir veltui geriau? Sako per pora dienu Postinor issaukia menesines, taciau jos turetu sutapti tada su mano tikromis... Kaip zinot? Aciu

Aišku, kad įmanoma, jog buvo nevaisingos dienos, bet tam ir geriam, nes nežinom. Nevisoms tas postinor iššaukia mm po kelių dienų. Kitos suserga vėliau arba ankščiau, arba laiku.
Atsakyti
Sveikos,
kaip manote, ar veiksmingas Postinoras, pavartojus po 72 val su trupuciu?
Žodžiu istorija tokia: ketvirtadieni - pirmas kartas, penktadieni -antras kartas, šeštadienį - ovuliacija, postinorą išgėriau tik pirmadienį iš ryto. blink.gif
Galvoju, kad jei žinau ovuliacijos laiką, tai Nr1 ir Nr2 galiu skaityt kaip vieną kartą? Niekad nevartojau jokių KT, o čia dabar toks ekstra atvejis blush2.gif
Atsakyti
Sunkus atvejis. Kuo veliau isgertas postinoras, tuo maziau sansu, kad suveiks. Jeigu ivyko apvaisinimas, tada postinoras nepades.
Atsakyti