Įkraunama...
Įkraunama...

Ekstrinė kontracepsija - Postinor

QUOTE(mylimuke @ 2008 06 21, 16:09)
Turejau omeny spirale kaip ekstra priemone blush2.gif  O apskritai tai ir as galvojau apie spirale,taciau ji patartina tik gimdziusioms ir neturincioms zaizdeliu gimdoje,o as buvau po cezario,tai man nepatare.

O kad prezervatyvas nusimauna,tai ne naujiena doh.gif  ir mum buvo,gerai,kad laiku pamatem.

taigi negali spirale buti isidedama ekstriniu atveju, nors kai paskaiciau kitoj temoj, tai tikrai atsiranda visokiu egzemplioriu kurie nezino kas ta spirale ir su kuo ji valgoma smile.gif
na, man tikrai tiktu spirale, tuo labiau, kai vienas pipiras jau laksto.
o del prezervatyvo, tai pirmakart taip pasitaike. tai dziaugiausi tik kad pavyko paciai issikrapsyti, o tai butu teke nuraudonavusiai ginekologa gazdint blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZaliaRuta @ 2008 06 21, 18:14)
taigi negali spirale buti isidedama ekstriniu atveju, nors kai paskaiciau kitoj temoj, tai tikrai atsiranda visokiu egzemplioriu kurie nezino kas ta spirale ir su kuo ji valgoma smile.gif
na, man tikrai tiktu spirale, tuo labiau, kai vienas pipiras jau laksto.
o del prezervatyvo, tai pirmakart taip pasitaike. tai dziaugiausi tik kad pavyko paciai issikrapsyti, o tai butu teke nuraudonavusiai ginekologa gazdint blush2.gif  lotuliukas.gif

Dėl spiralės ekstra atveju tai tiesa. Nepamenu, kur girdėjau, bet varinė spiralė tam naudojama.
O prezervatyvą tai visai nesunku išsitraukt biggrin.gif
Atsakyti
Sitas tabletes po visko naudojau gal du kartus, kai nutiko karta toks nutikimas kaip ir cia rasanciom, nusimove ir karta suplyso...bet antra karta nepasiseke, postinor nepadejo biggrin.gif dabar wa turim dziaugsmeli thumbup.gif seip daugiau niekada nenaudosiu tu tableciu, nes man po ju pirma karta menesines tris menesius velavo, o antra karta kai velavo, tai net nepagalvojau kad laukiuosi, tai suznojau kai tik treciam menesy buvau lotuliukas.gif nea, as jau pries tas tabletes schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vikutia` @ 2008 07 01, 21:09)
Sitas tabletes po visko naudojau gal du kartus, kai nutiko karta toks nutikimas kaip ir cia rasanciom, nusimove ir karta suplyso...bet antra karta nepasiseke, postinor nepadejo biggrin.gif dabar wa turim dziaugsmeli thumbup.gif seip daugiau niekada nenaudosiu tu tableciu, nes man po ju pirma karta menesines tris menesius velavo, o antra karta kai velavo, tai net nepagalvojau kad laukiuosi, tai suznojau kai tik treciam menesy buvau lotuliukas.gif nea, as jau pries tas tabletes schmoll.gif

O tai ir nebuvai pas gydytoją tuos visus tris mėn, kad nežinojai, jog laukiesi? Aš tai iškart nuvariau doh.gif Man 9sav vėlavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 01, 22:16)
O tai ir nebuvai pas gydytoją tuos visus tris mėn, kad nežinojai, jog laukiesi? Aš tai iškart nuvariau  doh.gif  Man 9sav vėlavo  biggrin.gif

man kai pirma karta pavartojus velavo, tai nuejau, pasake, kad nuo tu tableciu, tai ten paskui susireguliavo, kazkokiu hormonu pageriau ax.gif o kai antra karta taip nutiko, tai taip ir nesijaudinau labai blush2.gif bet bet biggrin.gif
Atsakyti
As kiek daugiau nei pries menesi Postinoro isgeriau.Tada menesines prasidejo laiku ir truko mazdaug kaip visada.Bet va antru mm kaip nera taip nera, veluoja jau 5 dienas ir neramu man labai pasidare.Ar yra tikimybe, kad vis del to pastojau?
Beje, taip pat norejau paklaust ar per kraujo tyrimus galima nustatyti, kad asmuo buvo vartojes postinora? dekui is karto ;]
Atsakyti
Sveikos, ir man teko isgerti Postinor. Nesisaugojom,maniau viskas normaliai, bet berniukas pasake kad manyje paliko vis del to.. isgeriau po 24h nuo to. tai dabar nezinau ar apsaugojo mane ar ne.. g.gif
Atsakyti
Tai tavo berniukas labai jau neatsakingas, matyt vaikučių nori, nereikėjo gal 24 valandų laukti, reikėjo išsykt lėkti ir nuspirkti, o dėl veiksmingumo po 24 valandų tai tikrai ne 100 proc.
Atsakyti
tiesa kad neatsakingas,nelikau patenkinta tuo. verysad.gif
o po 24 val isgeriau nes nebuvo galimybes nulekti nusipirkti,uzmiestyje buvome.
mm turetu buti tik uz keliu savaiciu,nezinau ar laukti ju,ar bandyt darytis testa,nes neramu man... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nemiegu @ 2008 07 22, 10:36)
tiesa kad neatsakingas,nelikau patenkinta tuo.  verysad.gif
o po 24 val isgeriau nes nebuvo galimybes nulekti nusipirkti,uzmiestyje buvome.
mm turetu buti tik uz keliu savaiciu,nezinau ar laukti ju,ar bandyt darytis testa,nes neramu man...  verysad.gif

Vaisto anotacijoje raso kad apsauga nuo nestumo didesne jei greiciau po nesaugiu lytiniu santykiu isgerta Postinor taciau raso kad ji veiksminga iki 72val po tokiu santykiu. Praejus 72val vaisto gerti jau negalima. O testuka visada galima pasidaryti bet abejoju ar jis bus teigiamas doh.gif
Atsakyti
na kazkaip tikiuosi kad nebus teigiamas,tai gal dar palauksiu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(nemiegu @ 2008 07 22, 12:39)
na kazkaip tikiuosi kad nebus teigiamas,tai gal dar palauksiu..  g.gif

Tik nepamiršk, kad testai rodo tik maždaug po 10 dienų.
Nors aš kai paskaitau kiek daug moterų patoja ir išgėrusios tą postinorą, tai plaukai šiaušiasi unsure.gif

Linkiu, kad pavojus būtų netikras mirksiukas.gif
Atsakyti