Įkraunama...
Įkraunama...

Ekstrinė kontracepsija - Postinor

QUOTE(brigitukas @ 2008 05 29, 10:26)
tai va man ir toks jausmas buvo buvo ir prasidejo, visai ne pagal cikla..

Laukiu, laukiu toliau. g.gif Kol kas nieko. unsure.gif
Atsakyti
man tai visai paranoja del tu nestumu. atrodo, jei neturi draugo su kuriuo "nors ir i kara", tai geriau is vis nesimyleti unsure.gif
sugebebejom taip pasimyleti, kad prezervatyvas liko many unsure.gif g.gif nors istrauke ir pabaige ne i vidu, bet siandien vis tiek taip neramu buvo. kazkaip esu tikra, kad nepastojau, bet laukti pora savaiciu menesiniu pasirode per ilga kankyne. nubegau ir nusipirkau to Postinoro. vaistininke be receptelio pardave ir dar 2 tabletes, tai bus viena kitiems extra atvejams cool.gif (tfu tfu tfu)

o jus ar gertumet si vaista po tokio nutikimo kaip man. ar verta ji gerti tik "del sventos ramybes" unsure.gif
Atsakyti
Man kiek neaisku pasidare, sio vaisto anotacijoje raso, kad reikia abi tabletes isgerti is karto, o va www.vaistai.lt - kad isgerti viena, o antraja tik po 12os valandu... As pasirinkau antraji buda, ar gali buti, kad sumazejo sio vaisto patikimumas?
Atsakyti
geras, kazkaip buvau isitikinusi, kad reikia tik viena isgerti, tai net lapelio neskaiciau. begu ir antra tada praryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ZaliaRuta @ 2008 06 11, 17:11)
geras, kazkaip buvau isitikinusi, kad reikia tik viena isgerti, tai net lapelio neskaiciau. begu ir antra tada praryti doh.gif

Bet tai is kur zinoti, kaip tinkamiausia butu? unsure.gif
Atsakyti
Panos, nepainiokit 2 dalykų.
Yra "POSTINOR", kurio 2 tabletkas reikia gerti su 12val pertrauka ir yra "POSTINOR 2", kurio 2tabletkas reikia gerti IŠ KARTO. Ir mažiau internete knaisiokitės - kas patikimiau, ar vaisto anotacija, ar internetas?
Atsakyti
Na taip, zinoma... Bet internete apie "POSTINOR2" ir raso, kad su 12os valandu pertrauka reikia gerti.
Atsakyti
QUOTE(Liberty @ 2008 06 12, 10:37)
Na taip, zinoma... Bet internete apie "POSTINOR2" ir raso, kad su 12os valandu pertrauka reikia gerti.

internetu siuo atveju tikrai nepasitikeciau, nes lapely raso, kad iskart reikia. o as vat truputi sunerimusi. isgeriau vakar postinor2 viena tablete, o antra tik po 4 valandu, idomu ar nieko baisaus, ar suveiks jos taip kaip turejo suveikti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ZaliaRuta @ 2008 06 12, 14:37)
internetu siuo atveju tikrai nepasitikeciau, nes lapely raso, kad iskart reikia. o as vat truputi sunerimusi. isgeriau vakar postinor2 viena tablete, o antra tik po  4 valandu, idomu ar nieko baisaus, ar suveiks jos taip kaip turejo suveikti unsure.gif

Tai va man todel ir kilo itarimas... Nes as tai is vis kvailai pasielgiau ir antraja isgeriau po 12os valandu.
Atsakyti
QUOTE(Liberty @ 2008 06 12, 15:38)
Tai va man todel ir kilo itarimas... Nes as tai is vis kvailai pasielgiau ir antraja isgeriau po 12os valandu.

kosmarikai, dabar mes dvi cia stradalinsim, kol viskas nepaaiskes. jauciu reiks uz 10 dienu testa nusipirkti, bet kaip reiks islaukt, jau dabar visa nutirpus is baimes sedziu doh.gif

Atsakyti
As taipogi neseniai pora tu postinor2 tabletes isgeriau.nei pykinino, nei nieko, tik galva truputi svaigo..Bet geriau praejus 1 dienai po visko..Ir dabar vis dar tokia baime, kad jis nesuveiks.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ZaliaRuta @ 2008 06 12, 16:36)
kosmarikai, dabar mes dvi cia stradalinsim, kol viskas nepaaiskes. jauciu reiks uz 10 dienu testa nusipirkti, bet kaip reiks islaukt, jau dabar visa nutirpus is baimes sedziu doh.gif

Taip... O toks nerimas, kai sesija, tai ne i gera.
Atsakyti