Įkraunama...
Įkraunama...

Ekstrinė kontracepsija - Postinor

QUOTE(AsarosSypsena @ 2008 05 14, 11:01)
PAPILDYMAS: po netikru menesiniu, sukeltu postinoro, dar mylejausi...nutraukiant lyt.akt..... va del to ir kilo tas neramumas...ar postinoro poveikis, ar testuka jau pirkti...  blink.gif

Testą namie turėt visada ne pro šalį rolleyes.gif o dėl menstruaicijų... na man prieš porą metų buvo,kad plyšo prezervatyvas, gėriau postinorą - po 2 sav. a la menesinės. Normalaus gausumo ir pan. o po to dar po 2 sav. kai turėjo ateiti tikrosios - jų nei su žiburiu lotuliukas.gif aišku man aliarmas galvoj, visiška panika, testų krūvos užpirkta, bet visgi menstruacijos pasirodė, bet 2 sav. vėliau nei turėjo pagal senąjį grafiką ir 1 mėn prėjus kažkur nuo tų dirbtinių postinoro sukeltų. Šiaip tikrai patarčiau testą nusipirkti - nepamaišys, be to galėsi ramiau laukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2008 05 14, 11:11)
Testą namie turėt visada ne pro šalį  rolleyes.gif  o dėl menstruaicijų... na man prieš porą metų buvo,kad plyšo prezervatyvas, gėriau postinorą - po 2 sav. a la menesinės. Normalaus gausumo ir pan. o po to dar po 2 sav. kai turėjo ateiti tikrosios - jų nei su žiburiu  lotuliukas.gif  aišku man aliarmas galvoj, visiška panika, testų krūvos užpirkta, bet visgi menstruacijos pasirodė, bet 2 sav. vėliau nei turėjo pagal senąjį grafiką ir 1 mėn prėjus kažkur nuo tų dirbtinių postinoro sukeltų. Šiaip tikrai patarčiau testą nusipirkti - nepamaišys, be to galėsi ramiau laukti  ax.gif

siek tiek nuraminai mirksiukas.gif tikiuos, kad tai del postinoro blush2.gif bet, aisku, reikia turbut pirkti ir testukas... unsure.gif del sventos ramybes lotuliukas.gif
Atsakyti
As viena karta geriau bet jokio salutinio poveikio nesulaukiau. Bet zinau viena atveji kai mano drauges pazystama isgere to postinoro bet jis nesuveike....ir turi sau leliuka smile.gif taip jau lemta turbut buvo. Leliuko noras ateit i pasauli buvo stipresnis uz pacia tablete rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AsarosSypsena @ 2008 05 14, 09:38)
Sveikos, mamytes mirksiukas.gif
turbut kartosiuosi jau...lb nepykit 4u.gif 
taip isejo, kad teko isgerti postinoro.. kai kazkada seniai geriau, jokio salutinio poveikio nepajutau, todel drasiai geriau ir sikart (nors tikrai tuo nesididziuoju ir dziaugciaus, jei nebutu reikeje to daryt, bet, zinot, visko nutinka blush2.gif ).
Sikart isgerus postinoro, penkta diena prasidejo menesines..na, zinau, kad tai vienas is salutiniu poveikiu...nors buvo kilusi mintis, kad galbut anksciau prasidejo tikrosios, nes kraujavimas panasaus gausumo ir ilgio buvo...
17 d. po postinoro vartojimo turejo prasideti menesines tikrosios...siaip jos man lb reguliarios buna, kartais tik veluoja ar anksciau 1 diena prasideda...o dbr jau 3 dienos veluoja...zinai, nedaug dar... lb ju laukiu, nes noriu pradet KT vartoti...

Ar sis velavimas - postinoro poveikis?  g.gif  ar man jau testa pirkti?? doh.gif

Is anksto dekoju, mamytes (esamos ir busimos), uz atsakymus wub.gif

Dėl šventos ramybės testukas tikrai nepakenks. Bet jis gali ir meluoti.

Šiaip ar taip, visoms, vartojusioms Postinorą, po 5-6sav rekomenduojama apsilankyti pas ginekologą.
Atsakyti
visos kalba apie postinora...
o man siandien taip jau nutiko kad beda buvo... teko gert ekstra kontacepsija..
nuejus i vaistine dave escapelle...
isgeriau praejus nepilnai valandai... bet bijau kad nesuveikt gali, ydomu kokia tikimybe?
Atsakyti
QUOTE(brigitukas @ 2008 05 16, 20:16)
visos kalba apie postinora...
o man siandien taip jau nutiko kad beda buvo... teko gert ekstra kontacepsija..
nuejus i vaistine dave escapelle...
isgeriau praejus nepilnai valandai... bet bijau kad nesuveikt gali, ydomu kokia tikimybe?

Tai tokio paties pobūdžio kontraceptikas, tik šiek tiek brangesnis biggrin.gif
Gali pasiskaityti apie jį čia ax.gif
Atsakyti
niu va, viskas gerai thumbup.gif penktadieni pasidariau testuka... ax.gif neigiamas lotuliukas.gif o snd ir menesines prasidejo tongue.gif
viskas, nuo snd pradedu gert KT ir daugiau jokio postinoro blink.gif doh.gif
Atsakyti
nors ir suvartojau lbj greit vistiek baisu kad nesuveiks...
beje kazkaip keista kad nera jokiu salutiniu poveikiu.
kaip zinoti kada vaisingos dienos o kada ne?
Atsakyti
QUOTE(brigitukas @ 2008 05 18, 12:28)
nors ir suvartojau lbj greit vistiek baisu kad nesuveiks...
beje kazkaip keista kad nera jokiu salutiniu poveikiu.
kaip zinoti kada vaisingos dienos o kada ne?

Šalutiniai požymiai gali būti vėliau.
Man pvz irgi nebuvo nieko neįprasto, kol laukiau įprastos mmm datos, ir tą dariau visas 9 savaites biggrin.gif

Vaisingas dienas sužinosi matuodama bazinę temperatūrą, stebėdama gleives. Bet jeigu tavo ciklas nereguliarus, tiksliai jas nustatyti praktiškai neįmanoma.
Atsakyti
o siaube blink.gif sitiek ilgai laukt... jauciu kaip erzina ;/ o man dar prie visu situ bedu egzaminai prisidejo, sakes... greiciau butu galima testus pirkt ir pas gyditoja eit.. bet dar laukt ir laukt..
Atsakyti
Testą galima daryti po 10 dienų, o pas gydytoją gal ir anksčiau kraujo tyrimą padarytų?

Tai vat tos 9sav ir buvo pašalinis poveikis. O mmm teko iššaukti vaistais.
Atsakyti
hmm.. visur kiek skaityt teko tai mazdaug po poros savaiciu testa darytis o po triju pas gyditoja... bet tai nesamone tada truputuka gaunas , kad namie anksciau pasidaryt galima. na neislauksiu as tu triju sav ir greiciau i poliklinika leksiu smile.gif
Atsakyti