geriau postinor du kartus gyvenima...pirma karta tai jauciausi nekaip,padidejo krutu jautrumas negalejau net prisiliesti prie ju... ir per menesi turejau 2 menesines ir gana skausmingas...
kai kita karta geriau, tai jokio pasalinio poveikio nebuvo..lyg visai nebuciau ju gerus
QUOTE(WildPassion @ 2008 02 21, 18:42)
esu gėrus tris kartus, paskutinį kartą galvojau, kad kojas užversiu. žiauru. ir šiaip kiek esu girdėjus ir gydytoja sakė, kad Postinorą galima per gyvenimą gerti tik 3 kartus, nes tai labai didelis nuodas
Kad nuodas tai taip, bet ka gi darysi prisireikia jo negi dabar sedesi ir lauksi mm galvodama uzkibau ar ne, nors ir isgerus ji neramu . As asmeniskai nesiojuosi postinora kad extra atveju tureciau po ranka.
QUOTE(nintuke @ 2008 02 22, 00:03)
Kad nuodas tai taip, bet ka gi darysi prisireikia jo negi dabar sedesi ir lauksi mm galvodama uzkibau ar ne, nors ir isgerus ji neramu . As asmeniskai nesiojuosi postinora kad extra atveju tureciau po ranka.
na anksčiau ir aš nešiojausi, bet db kt gert pradėjau, nes pabodo ištisai nėštumo testus darytis, kaip paranojikė esu dėl tokių dalykų. aišku ir kt nuodas, bet kas šiais laikais bėra sveika..
QUOTE(nintuke @ 2008 02 22, 00:03)
Sėdėt nereikia ir negalima. Reikia susirūpint patikimesne apsauga, o ne Postinor'ą vartot kaip KT.
QUOTE(mylimuke @ 2008 02 22, 02:55)
Sėdėt nereikia ir negalima. Reikia susirūpint patikimesne apsauga, o ne Postinor'ą vartot kaip KT.
Taip jau yra kad mano MB dirba ne lietuvoje, o del 3 savaiciu manau tikrai nera reikalo gerti KT. Taip kad postinora naudoju tik extra atveju
teko ir man tokias tabletes gerti, tai jokio pasalinio poveikio.. ir kazkada cia neperseniausiai man prireike tu tableciu, tai vaistininke pasake, kad reikalingas receptas akys ant kaktos issoko.. ar cia rimtai jau..
QUOTE(mylimuke @ 2008 02 23, 02:16)
Tai naudokit prezervatyvus, patentex, dar kažką.
Butent prezervatyvais ir naudojames, bet buvo kelis kartus plyses, tai va tada ir teko gert postinora
QUOTE(mylimuke @ 2008 02 22, 02:55)
Tai ir saugojomės, bet va taip nutiko Db vartoju kt. O postinoro jau tikrai nevartočiau, kaip nuolatinės apsisaugojimo priemons gi. Ne tam skirta, čia juk extra atvejui.
Beje patentex ar pan, negaliu. Esu tam alergiška, nes ir ne visos gumytės man tinka.
QUOTE(mylimuke @ 2008 02 28, 18:07)
Tada naudokit kt, jei prezervatyvai taip dažnai plyšta. Postinor'as kur kas blogiau negu kt.
Faktas