QUOTE(Tučka @ 2008 01 28, 16:20)
Kokioj cia poliklinikoj?
As irgi prisiregistravus pas seimos gydytoja
pries 2 savaites ejau pas ginekologa ir jokio siuntimo nereikejo
Nu nesąmonė, kad reikia pas ginekologą siuntimo
Esant prisiregistravus pas ŠG, galima eit ir pas stomatologą, ir pas ginekologą be siuntimo. Nebent norite užsiregistruoti pas kokį šustrą ginekologą kokiam KMUK ar Santariškėse, tada siuntimo reikia.
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2008 01 28, 16:35)
nepyk, bet netikiu, kad tau nebuvo tokiu momentu, kad nesibaimintum nestumo
o jei nebuvo, tai tik sveikinu
esu pakankamai subrendusi ir blaivaus proto, jauciu atsakomybe uz savo veiksmus ir uz pasekmes...suprask kiekvienas atvejis individualus
Mano dukrytė buvo netyčiukė. Ir nors nenorėjau pastoti, tikrai nebuvo tokios panikos "o kas, jeigu?????
...". Jau nuo ankstyvos paauglystės buvau įsitikinusi, kad jeigu pastosiu, tai tikrai gimdysiu ir labai mylėsiu savo vaikelį, kad ir kada jis ateitų.
QUOTE(mamalora @ 2008 01 28, 22:37)
čia jums nuoroda atsipalaidavimui :
http://www3.vdu.lt/life/
O dieve, širdis gali plyšti tai bežiūrint
Papildyta:
QUOTE(scorpioneeee @ 2008 01 29, 13:01)
Čia dabar truputi offtopic gaunasi, bet tai kaip tada išeina su tuo apsilankymu pas ginekologą, reikia iš pradžių pas šeimos gydytoją ar ne, tiesiaip pas ginekologą eiti, aš kai paskutinį kartą ėjau, tai be jokių šeimos gydytojų, tiesiai, o tai kokia tvarka dabar?
Bent jau pas mus tai reikia užsiregistruoti iš anksto pas ginekologę, kuri dirba tam pačiam šeimos medicinos centre. O jeigu į ligoninę pas kitą ginekologę, tai siuntimo reik.