Įkraunama...
Įkraunama...

Ekstrinė kontracepsija - Postinor

QUOTE(yeahva @ 2008 01 25, 14:29)
Na gi, juk zinai kaip ten sakoma, kad vaikus Dievas duoda biggrin.gif na tipo, myliesi myliesi ir nebuna vaiko, ir tik Dievas sako: nu ka metas jums vaika atsiust, ir su savo galiom nustumia spermi prie kiausialastes biggrin.gif Tiek tos religijos biggrin.gif

Na o jei netiket religija, tai galima tiket nuostabiaja vyro galia, issauti tiesiai i gimda, ir paset sekla biggrin.gif sodininkai tie vyrai  biggrin.gif  cool.gif

nu tu cia nerealiai parasei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankstikėlė @ 2008 01 27, 16:34)
cool.gif nusišnekėjai čia... arba čia taikei vaikams, paaugliams...yra ir vedusių porų, kurios laaaabai bijo nėštumo, tačiau jei bijai nėštumo- nereiškia , kad esi nesubrendęs...tad jei nenori, jau geriau bijoti ir saugotis, negu bijoti ir na ura važiuoti rolleyes.gif
aš kažkurią dieną irgi išsigandau, toks atvejis nutiko, kad būtų reikėję to postinoro, savaitgalis.....ačiū dievui neprireikė, bet dabar klausimas- tai ką reiktų daryti? bet kada pas ginekologą nenubėgsi...pirma pas šeimos daktarą siuntimo, paskui pas ginekologą, eilė 2 sav verysad.gif graudu, o gal receptą gali išrašyti šeimos gydytojas? g.gif

Bijoti nelaukiamo nėštumo normalu, o paniškai drebėti ir psichuoti, skaitau, kad nelabai g.gif Taip, tai daugiau jaunimui buvo skirta.
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2008 01 27, 22:17)
nu tu cia nerealiai parasei  lotuliukas.gif

Aciu smile.gif Buvo ikvepimas uzejes biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 01 27, 16:43)
Siuntimo pas ginekologa nereikia  schmoll.gif

reikia, esu prisiregistavusi pas šeimos gydytoją, siuntimo nereikia pas stomatologą ir odos gydytojus, pas visus kitus- reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankstikėlė @ 2008 01 28, 15:14)
reikia, esu prisiregistavusi pas šeimos gydytoją, siuntimo nereikia pas stomatologą ir odos gydytojus, pas visus kitus- reikia mirksiukas.gif

Kokioj cia poliklinikoj? blink.gif As irgi prisiregistravus pas seimos gydytoja tongue.gif pries 2 savaites ejau pas ginekologa ir jokio siuntimo nereikejo schmoll.gif
Atsakyti
nepyk, bet netikiu, kad tau nebuvo tokiu momentu, kad nesibaimintum nestumo smile.gif o jei nebuvo, tai tik sveikinu smile.gif
esu pakankamai subrendusi ir blaivaus proto, jauciu atsakomybe uz savo veiksmus ir uz pasekmes...suprask kiekvienas atvejis individualus smile.gif

QUOTE(mylimuke @ 2008 01 24, 19:14)
Šitaip paniškai bijančioms nėštumo siūlyčiau išvis dar nesimylėt ir palaukt, kol subręsit.
Bet kadangi moralų tamstai nereik, tai patariu būtinai pasirodyt pas ginekologę, nes išgert 2 dozes Postinor'o yra labai neprotinga.

Atsakyti
čia jums nuoroda atsipalaidavimui : http://www3.vdu.lt/life/ thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamalora @ 2008 01 28, 21:37)

Tavo komentaras cia visai ne vietoj blink.gif Gal koks sazines balsas busi ar dievo pasiuntine lotuliukas.gif Kiekvienas turi pasirinkimo laisve ir renkasi kas yra priimtiniausia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamalora @ 2008 01 28, 21:37)

Dar pasakykit, kad vaiku reikia tureti tiek kiek dievas duos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 01 29, 09:58)
Dar pasakykit, kad vaiku reikia tureti tiek kiek dievas duos  doh.gif

Čia dabar truputi offtopic gaunasi, bet tai kaip tada išeina su tuo apsilankymu pas ginekologą, reikia iš pradžių pas šeimos gydytoją ar ne, tiesiaip pas ginekologą eiti, aš kai paskutinį kartą ėjau, tai be jokių šeimos gydytojų, tiesiai, o tai kokia tvarka dabar?
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 01 28, 16:20)
Kokioj cia poliklinikoj?  blink.gif  As irgi prisiregistravus pas seimos gydytoja  tongue.gif  pries 2 savaites ejau pas ginekologa ir jokio siuntimo nereikejo  schmoll.gif

Nu nesąmonė, kad reikia pas ginekologą siuntimo g.gif Esant prisiregistravus pas ŠG, galima eit ir pas stomatologą, ir pas ginekologą be siuntimo. Nebent norite užsiregistruoti pas kokį šustrą ginekologą kokiam KMUK ar Santariškėse, tada siuntimo reikia.

QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2008 01 28, 16:35)
nepyk, bet netikiu, kad tau nebuvo tokiu momentu, kad nesibaimintum nestumo smile.gif o jei nebuvo, tai tik sveikinu smile.gif
esu pakankamai subrendusi ir blaivaus proto, jauciu atsakomybe uz savo veiksmus ir uz pasekmes...suprask kiekvienas atvejis individualus smile.gif

Mano dukrytė buvo netyčiukė. Ir nors nenorėjau pastoti, tikrai nebuvo tokios panikos "o kas, jeigu????? fear.gif ...". Jau nuo ankstyvos paauglystės buvau įsitikinusi, kad jeigu pastosiu, tai tikrai gimdysiu ir labai mylėsiu savo vaikelį, kad ir kada jis ateitų.

QUOTE(mamalora @ 2008 01 28, 22:37)

O dieve, širdis gali plyšti tai bežiūrint cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Papildyta:
QUOTE(scorpioneeee @ 2008 01 29, 13:01)
Čia dabar truputi offtopic gaunasi, bet tai kaip tada išeina su tuo apsilankymu pas ginekologą, reikia iš pradžių pas šeimos gydytoją ar ne, tiesiaip pas ginekologą eiti, aš kai paskutinį kartą ėjau, tai be jokių šeimos gydytojų, tiesiai, o tai kokia tvarka dabar?

Bent jau pas mus tai reikia užsiregistruoti iš anksto pas ginekologę, kuri dirba tam pačiam šeimos medicinos centre. O jeigu į ligoninę pas kitą ginekologę, tai siuntimo reik.
Atsakyti
Pas mus - Klaipėdoje- jeogu esi prisirašęs pas terapeutą (ina suaugę tik) siuntimo nereikia, o jei pas šwimos gydytoją (kur eina visi- vaikai ir suaugę)- reikia siuntimo... doh.gif vieną kartą pakliuvau pas idiotę inekologę, kuri man net tepinėlio nenorėjo paimti, atseit pagal nuostatus šeimos gydytojas pats turi paimti ir išsiųsti tyrimams blink.gif idiotizmas verysad.gif bet kai paklausiau tetos, dirbančios sveikat. minister- pasirodo tiesa blink.gif
Atsakyti