Įkraunama...
Įkraunama...

Ekstrinė kontracepsija - Postinor

QUOTE(scorpioneeee @ 2008 01 16, 15:42)
Aš nežinau ar čia gandas ar kaip, bet esu girdėjusi, kad tas šalutinis poveikis ir kraujavima spo postinoro buna tokiu atveju, kai neva buvai vaisinga ir spermatozoidai pasiekė kiašiąlastę ir jei būtum neišgėrusi, būtum pastojusi. Na nežinau kiek tai tiesa, bet man aiškino šią teorija mergina, na kuri jei tik reikia ar kas nutiko, iškart postinor, va ji ti jį vartojo...

Vat kaip būna, kai vartoji beleką, net pati nežinai ką g.gif Bent jau anotacijas pasiskaitytumėt, brangiosios.
Postinor'as NENUTRAUKIA nėštumo, o tik UŽKERTA kelią jam. Ir jei jau spermatozoidai pasiekia "finišą", tai ir pastosi, kad ir kada ir kaip tas Postinor'as būtų išgertas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 01 16, 16:31)
Vat kaip būna, kai vartoji beleką, net pati nežinai ką  g.gif  Bent jau anotacijas pasiskaitytumėt, brangiosios.
Postinor'as NENUTRAUKIA nėštumo, o tik UŽKERTA kelią jam. Ir jei jau spermatozoidai pasiekia "finišą", tai ir pastosi, kad ir kada ir kaip tas Postinor'as būtų išgertas.

Hm.. o kodel as maniau kad postinoras tiesiog neleidzia prisitvirtinti apvaisintam kiausineliui g.gif uztat ir patikimumas jo nemazas g.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2008 01 16, 16:07)
Hm.. o kodel as maniau kad postinoras tiesiog neleidzia prisitvirtinti apvaisintam kiausineliui  g.gif

Nu ir teisingai manei
http://www.kontracep...php?id=4&sid=13
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feličitavas_tarakonas: 16 sausio 2008 - 16:41
Laba diena, aš čia naujokė, bet va tenka iškart prie tokių temų eit ax.gif Žodžiu, per kelis mėnesius antrą sykį gėriau Postinorą, tik pirmą sykį iškart, tą patį vakarą, mėnesinės atsirado, o va šįkart-ne. Tai kaip čia yra? O negali būt,kad aš jau laukiuosi? doh.gif
Ir vat kažkaip pilvo apačią maudžia... Nebesusigaudau aš jau kai ten kas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(albinute @ 2008 01 21, 10:28)
Laba diena, aš čia naujokė, bet va tenka iškart prie tokių temų eit  ax.gif  Žodžiu, per kelis mėnesius antrą sykį gėriau Postinorą, tik pirmą sykį iškart, tą patį vakarą, mėnesinės atsirado, o va šįkart-ne. Tai kaip čia yra? O negali būt,kad aš jau laukiuosi? doh.gif
Ir vat kažkaip pilvo apačią maudžia... Nebesusigaudau aš jau kai ten kas  doh.gif

Poveikis gali būti įvairus. Pilvą gal maudžia dėl PMS? Šiaip ar tai, vėluojančios mmm po Postinor'o dar nereiškia, kad pastojai. Pasidaryk nėštumo testą.
Atsakyti
Sveikos. neskaičiau visos temos, todėl norėjau paklaust, ar galima gert postinoro žindymo metu. Juk pasitart su gydytoju nelabai yra laiko
Atsakyti
QUOTE(mica_z @ 2008 01 23, 19:24)
Sveikos. neskaičiau visos temos, todėl norėjau paklaust, ar galima gert postinoro žindymo metu. Juk pasitart su gydytoju nelabai yra laiko

Manau, kad negalima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 01 23, 20:20)
Manau, kad negalima  unsure.gif

Aaaaa..... Tai gal tada porai dienų nutraukt žindymą? Negąsdinkit, ir taip visi viduriai eina lauk nuo nervų. blink.gif
Atsakyti
Postinoras yra nepatikimas daiktas, zinau mergaite, kuri po 5 valandu isgere ir pastojo, dabar jau antram menesy nescia blush2.gif nebetikiu as jo poveikiu, kai nevaisingos dienos tai ir nepastojama, gerk ar negerk to postinoro, bet jau kai spermiukas kiausialaste pagavo, tai jau joks postinoras nepades... Jeigu jau tenka gerti postinora, tai butina po savaites nestumo testa darytis smile.gif
Atsakyti
O ar normalu,kad isgerus Postinoro menesines neatsiranda? nes kiek zinau, Postinoras "issaukia" menesines. Kai geriau pirmasyk-menesines atsirado jau ta pati vakara g.gif O va sikart-nera
Atsakyti
QUOTE(albinute @ 2008 01 24, 12:07)
O ar normalu,kad isgerus Postinoro menesines neatsiranda? nes kiek zinau, Postinoras "issaukia" menesines. Kai geriau pirmasyk-menesines atsirado jau ta pati vakara  g.gif O va sikart-nera

Atsidžiai paskaityk informacinį lapelį, ten parašyta, kad gali atsirasti tepliojimas ar mėnesinės. Gali - nereiškia, kad bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 24 sausio 2008 - 12:30
QUOTE(mica_z @ 2008 01 23, 20:24)

Jokiu būdu negalima! Juk net kontraceptikų negalima gert, o čia- milžiniška hormonų dozė! Jei jau taip dega, nutrauk žindymą, bet kelioms dienoms-nežinau. Tarkis su gydytoja.

QUOTE(yeahva @ 2008 01 24, 02:25)
Postinoras yra nepatikimas daiktas, zinau mergaite, kuri po 5 valandu isgere ir pastojo, dabar jau antram menesy nescia  blush2.gif nebetikiu as jo poveikiu, kai nevaisingos dienos tai ir nepastojama, gerk ar negerk to postinoro, bet jau kai spermiukas kiausialaste pagavo, tai jau joks postinoras nepades... Jeigu jau tenka gerti postinora, tai butina po savaites nestumo testa darytis smile.gif

Pirmas 12val po santykių patikimumas 95%. Teisybė, kad pastojus Postinor'as jau nebeveiksmingas. Tavo žinomu atveju mergaitė pastojo greičiau nei per 5val ax.gif

QUOTE(albinute @ 2008 01 24, 12:07)
O ar normalu,kad isgerus Postinoro menesines neatsiranda? nes kiek zinau, Postinoras "issaukia" menesines. Kai geriau pirmasyk-menesines atsirado jau ta pati vakara  g.gif O va sikart-nera

Gali iškart atsirast, o gal ir užsitęst. Man jų nebuvo 9savaites doh.gif
Atsakyti