Įkraunama...
Įkraunama...

Ekstrinė kontracepsija - Postinor

QUOTE(vaidoose @ 2007 10 19, 17:29)
va va, mano situacija lotuliukas.gif  tik baigtis kiek kitokia lotuliukas.gif  atvaziavau savaitei pas drauga i londona, na ir velyku nakti per sueiti plyso prezervatyvas doh.gif  naktis, sekmadienis, velykos... apvaziavom artimiausias vaistines - closed... doh.gif  na galvoju cia gi londonas, ne koks pimpiskiu kaimas, negali buti, kad nera budincios vaistines..  schmoll.gif  taigi aciu tam, kuris isrado interneta thumbup.gif  siaip ne taip susiradom dirbancia vaistine ir, besimelsdami, jog nereiktu jokiu receptu, nusigavom ten. recepto nereikejo. isgeriau ta stebuklinga tablete ir su dainele grizom namo biggrin.gif  taciau... menesiniu taip ir nesulaukiau.. teko pirkti nestumo testa, kuris buvo..teigiamas doh.gif  na bet neissigaskit, merginos, tai ne postinor kalte lotuliukas.gif  apsilankius pas ginekologa paaiskejo, jog pastojau ne ta diena, kai sargis plyso, o kelios dienos pries tai blink.gif  tik va neisivaizduoju, kaip tai galejo ivykti g.gif  tai stai kokia mano istorija lotuliukas.gif

Nu matai 4u.gif Bet tikiuosi, kad tas postinor, jokios itakos vaisiui neturejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2007 10 23, 02:16)
Nu matai  4u.gif  Bet tikiuosi, kad tas postinor, jokios itakos vaisiui neturejo  g.gif

Jis paprasciausiai nesuveikia, kai moteris jau pastojusi. Beto,kiek girdejau, pirmas kelias savaites, 4-5 berods,kol nesivysto gyvybiskai svarbus organai,net mamos isgertas alkoholis ar cigarete (jei ji dar nezino apie nestuma) labai nekenkia. O jei pakenktu,tai ivyktu persileidimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 23 spalio 2007 - 08:45
QUOTE(mylimuke @ 2007 10 23, 09:45)
Jis paprasciausiai nesuveikia, kai moteris jau pastojusi. Beto,kiek girdejau, pirmas kelias savaites, 4-5 berods,kol nesivysto gyvybiskai svarbus organai,net mamos isgertas alkoholis ar cigarete (jei ji dar nezino apie nestuma) labai nekenkia. O jei pakenktu,tai ivyktu persileidimas.

na as is pradziu labai jaudinausi, kad galejo pakenkti. bet paskui daktare mane nuramino.. sako juk kitos nezino, kad pastojo, ir geria kontraceptikus, ir nieko... tai tikiuosi, kad mano leliui ta tablete nebus padariusi zalos... juolab kad kol kas viskas su nestumu gerai, visi tyrimai geri, lelius aktyvus, duodasi kaip pasiutes, tai as po truputi ir nusiraminu...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 10 23, 09:45)

Labai aciu, naudinga info 4u.gif
Atsakyti
VALIO!!! MMM ATEJO thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sniguriuoja @ 2007 10 23, 21:02)
VALIO!!! MMM ATEJO  thumbup.gif

Dziaugiames uz tave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 10 23, 21:35)
Dziaugiames uz tave  biggrin.gif

aciu, mylimuke, labai uz palaikyma ir patarimus visa ta nelengva laika thumbup.gif
palengvejo man dabar labai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sniguriuoja @ 2007 10 23, 23:49)
aciu, mylimuke, labai uz palaikyma ir patarimus visa ta nelengva laika  thumbup.gif
palengvejo man dabar labai  lotuliukas.gif

Tikiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Teko ir man gelbėti situaciją Postinor2 pagalba. Taip jau būna kartais (nors sakai, kad taip man niekada negali būti, o jeigu ką juk tam yra apsisaugojimo priemonės), tokia aistra, apsaugos priemonių nulis, protas kažkur toli... blink.gif ir tik po to pradedi skaičiuoti savo dieneles...Nes juk pastoti jokiu būdu negaliu. Tai va išgėriau abi Postinor tabletes praėjus 6 val. po įvykio. O paskui savijauta košmariška, kaip ir daugelis rašė, ir krūtys jautrios, ir pilvą maudžia, o svarbiausia tai nuotaika, bet manau, kad jai įtakos turėjo ne tik didelė sugertų hormonų dozė, bet pati situacija, laukimas pasėkmių, tiksliau laukimas, kad viskas suveiktų ir nepastočiau. Po kokių 5 dienų lyg ir palegvėjo, nes pakalbėjau su gine, kuri sakė nesijaudinti, kad tokiu atveju retai kuri pastoja išgėrus greitai Postinoro, nebent aišku jau buvo pastojus. Ber barti negavau nuo jos, nors aišku čia aš prisidirbau, ir man juk ne penkiolika, o dvigubai tiek.Turėčiau būt protinga g.gif Taigi po 10 dienų susirgau (savaite anksčiau nei turėčiau). Kaip ir apsidžiaugiau nes lyg ir nenėščia, bet juk būna kad ir serga, pradžioje pastojimo. Todėl dariausi testą 19 dienų po įvykio ir dar vieną 23dieną. Valio tik vienas brūkšnelis. Bet vis tiek negaliu nurimti, o jeigu.
Tokia tai mano patirtis su Postinor2. Tikuosi viskas bus gerai, nes labai greitai norėčiau pastoti tik jau "teisėtai".
Nesmerkit labai, aš tik pasiguod\iau jums. blush2.gif
Atsakyti
Nera del ko smerkti, jau geriau Postinor'as nei abortas blush2.gif Tik keista, kad katik nenorejus pastoti dabar apie tai jau galvoji ax.gif
Atsakyti
Vaiko noriu su savo vyru blush2.gif Gyvenimas kartais taip sudėlioja...Niekada nesakyk niekada... jau dabar graužiuosi dėl to , bet buvo kaip buvo, nebepakeisiu, galiu tik pasimokyti.
Atsakyti
QUOTE(Alvyra @ 2007 10 30, 17:33)
Vaiko noriu su savo vyru blush2.gif  Gyvenimas kartais taip sudėlioja...Niekada nesakyk niekada... jau dabar graužiuosi dėl to , bet buvo kaip buvo, nebepakeisiu, galiu tik pasimokyti.

Aaa... Tada supratau ax.gif Zinoma,tokiu atveju tikriausiai kitos iseities ir nera... rolleyes.gif
Atsakyti