QUOTE(evelinki @ 2007 10 13, 03:01)
Neperseniausiai man teko griebtis skubios kontracepcijos
Bet baime buvo didziausia ta, kad as ne LT ir nezinau, nei kur isigyti, nei kaip vadinasi, juk kontraceptikai LT ir tie su receptais parduodami, o cia uzsienis, ir dar naktis
Bet praejus pirmai strioko bangai, pasiemiau savo laptopa, ir panarsiau internete, ir Bingo

randu uzsienietiska postinoro atitikmeni, kuris vadinasi labai smaiksciu pavadinimu Plan B
O cia yra vaistiniu, kurios dirba 24h/7. Turiu puiku MB, nuvaziavo, parupino
Ir likus dviems dienoms iki planuotu menesiniu susirgau
Poveikio salutinio jokio nejauciau, o pries tai LT buvau naudojus Postinor karta pries kokius 8 metus.
va va, mano situacija

tik baigtis kiek kitokia

atvaziavau savaitei pas drauga i londona, na ir velyku nakti per sueiti plyso prezervatyvas

naktis, sekmadienis, velykos... apvaziavom artimiausias vaistines - closed...

na galvoju cia gi londonas, ne koks pimpiskiu kaimas, negali buti, kad nera budincios vaistines..

taigi aciu tam, kuris isrado interneta

siaip ne taip susiradom dirbancia vaistine ir, besimelsdami, jog nereiktu jokiu receptu, nusigavom ten. recepto nereikejo. isgeriau ta stebuklinga tablete ir su dainele grizom namo

taciau... menesiniu taip ir nesulaukiau.. teko pirkti nestumo testa, kuris buvo..teigiamas

na bet neissigaskit, merginos, tai ne postinor kalte

apsilankius pas ginekologa paaiskejo, jog pastojau ne ta diena, kai sargis plyso, o kelios dienos pries tai

tik va neisivaizduoju, kaip tai galejo ivykti

tai stai kokia mano istorija