Įkraunama...
Įkraunama...

Ekstrinė kontracepsija - Postinor

QUOTE(sniguriuoja @ 2007 09 21, 14:10)
Na, bet ne visiems gi jis pasireiskia  tongue.gif
Man, sekmadieni isgerus, jau pora dienu skauda papilve, plysta galva, prasidejo mmm, nors pries savaite jos jau buvo. Bet, kaip suprantu, taip ir buna...

O man per berods penkias dienas dar nieko nepasireiškė, tai gal ir nebus?
Atsakyti
QUOTE(sniguriuoja @ 2007 09 21, 14:10)
Na, bet ne visiems gi jis pasireiskia  tongue.gif
Man, sekmadieni isgerus, jau pora dienu skauda papilve, plysta galva, prasidejo mmm, nors pries savaite jos jau buvo. Bet, kaip suprantu, taip ir buna...

Tas kraujavimas ir yra salutinis poveikis. Kiek zinau, tai dabar mmm turetu but iprastiniu metu.

QUOTE(Tanitaa @ 2007 09 23, 07:47)
O man per berods penkias dienas dar nieko nepasireiškė, tai gal ir nebus?

Gal bus, o gal ir nebus. Kiekviena skirtingai paveikia.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 09 23, 11:31)
Tas kraujavimas ir yra salutinis poveikis. Kiek zinau, tai dabar mmm turetu but iprastiniu metu.

O kiek laiko jis gali trukti? Tikiuosi ne iki kitu mmm g.gif
Atsakyti
QUOTE(sniguriuoja @ 2007 09 24, 11:25)
O kiek laiko jis gali trukti? Tikiuosi ne iki kitu mmm g.gif

Negaliu pasakyt. Pagal Postinor'o anotacija, kelias dienas berods. Be pasikartodama pasakysiu, kad kiekvienai gali buti vis kitaip. Va man ziurek jau 9sav nera mmm, jokio tepliojimo, ir jokio kraujavimo blink.gif
Atsakyti
o as jas isgeriau ir susirgau po 3dienu,bet kai susirgau dabar mmm nepasirodo jau 3 savaites.Tai kaip ce iseina?ar toks poveikis ar kazkas negerai,nestumo testu pasidariau 4 bet visi neigiami tai kaip iseina nebesuprantu..
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 09 24, 11:50)
Negaliu pasakyt. Pagal Postinor'o anotacija, kelias dienas berods. Be pasikartodama pasakysiu, kad kiekvienai gali buti vis kitaip. Va man ziurek jau 9sav nera mmm, jokio tepliojimo, ir jokio kraujavimo  blink.gif

Na, man jau kokia 4 diena ir kaip normalios mmm, o ne patepliojimai. blink.gif
O tu buvai pas gydytoja po vaistu (kad sukelt mmm) israsymo? Kiek laiko juos jau geri?
Atsakyti
QUOTE(shirdutiaa @ 2007 09 24, 12:49)
o as jas isgeriau ir susirgau po 3dienu,bet kai susirgau dabar mmm nepasirodo jau 3 savaites.Tai kaip ce iseina?ar toks poveikis ar kazkas negerai,nestumo testu pasidariau 4 bet visi neigiami tai kaip iseina nebesuprantu..

Tai pagal senaji laika tau jau turejo but mmm? Gal tiesiog mmm po postinoro prasidejo anksciau (po 3dienu) ir dabar pasikeite pirma ciklo diena? Ir dabar mmm turetum sulaukt skaiciuodama pagal ta kraujavima... Na, visaip cia buna, o 4 testai gal ir nesumeluos visi mirksiukas.gif

QUOTE(sniguriuoja @ 2007 09 24, 17:51)
Na, man jau kokia 4 diena ir kaip normalios mmm, o ne patepliojimai.  blink.gif
O tu buvai pas gydytoja po vaistu (kad sukelt mmm) israsymo? Kiek laiko juos jau geri?

Nebuvau dar. Geriau juos 10 dienu (baigiau 5dieni), tai dabar lauksiu dar kokia savaite ir vel eisiu. Nes minejo, kad po vaistu gerimo gali dar tik po kokiu 2sav prasidet mmm...
Atsakyti
Na pagal visus skaiciavimus turejo vistiek buti mmm na nezinau ir testai visi neigiami, tikrai pasimetus esu nezinau net ka daryt..
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 09 25, 09:47)
Nebuvau dar. Geriau juos 10 dienu (baigiau 5dieni), tai dabar lauksiu dar kokia savaite ir vel eisiu. Nes minejo, kad po vaistu gerimo gali dar tik po kokiu 2sav prasidet mmm...

Jup... Tai gal vertetu islaukti tas abi savaites. Nors, kita vertus, apsilankyti pas gydytoja nepakenks smile.gif

Na, mano kraujavimas, labai panasus i normalias mmm, lyg baigesi doh.gif truko 4 dienas...
Papildyta:
QUOTE(shirdutiaa @ 2007 09 25, 10:58)
Na pagal visus skaiciavimus turejo vistiek buti mmm na nezinau ir testai visi neigiami, tikrai pasimetus esu nezinau net ka daryt..

Dar truputi palauk. Jei skaitei ankstesnius pranesimus, turejai pastebeti, kad visokiu bajeriu (uzdelsimo, kraujavimo iki sekanciu ar ilgo nesusirgimo) pasitaiko. Suprantu, kad neramu, nes man irgi g.gif Bet reikia dar palaukti. Sakyciau, jei po poros savaiciu, nieko, tai jau registruokis pas gydytoja. Taip ir apie save manau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(shirdutiaa @ 2007 09 25, 10:58)

Berods net ant Postinoro anotacijos parasyta, kad reik apsilankyt pas gyd po 5-6sav po Postinoro vartojimo. g.gif
Atsakyti
Na taip neramu as taip pat suprantu, kaip tu jauties...Na dar palaksiu,bet jau tas nerimas man nepatinka..gal dar koky n.testa reiketu pasidaryti rolleyes.gif nors kiek jau ju daryta...Nu taip skaiciau,kad reiketu..Bet kitoms panelems viskas tvarkoje buna..Nors ce kiekvienai individualei yra..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shirdutiaa: 25 rugsėjo 2007 - 15:22
Valio, sulaukiau mmm clap.gif clap.gif clap.gif biggrin.gif
Atsakyti