Įkraunama...
Įkraunama...

Ekstrinė kontracepsija - Postinor

QUOTE(mylimuke @ 2007 09 18, 18:32)
O man tai jau devinta savaite prasidejo, kai nera mmm unsure.gif  Vis per ta Postinor'a...

ups. uzjauciu. maciau pries tai zinutese, kad gydytoja skyre kazkokius vaistus pagert. tai tikiuosi, kad viskas susitvarkys.
na, as kadangi sekmadieni isgeriau, tai nerimauju kaip cia viskas bus. ypac prisiskaicius zinuciu, kad ir su pastinoru susilaukia vaikiuku. ujujui... na, vaikai mane labai jau traukia, tik nemanau, kad dabar reiketu tokio netiketumo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sniguriuoja @ 2007 09 18, 19:17)
ups. uzjauciu. maciau pries tai zinutese, kad gydytoja skyre kazkokius vaistus pagert. tai tikiuosi, kad viskas susitvarkys.
na, as kadangi sekmadieni isgeriau, tai nerimauju kaip cia viskas bus. ypac prisiskaicius zinuciu, kad ir su pastinoru susilaukia vaikiuku. ujujui... na, vaikai mane labai jau traukia, tik nemanau, kad dabar reiketu tokio netiketumo  schmoll.gif

Na cia priklauso nuo uodegiuku gyvybingumo ir manau nuo vaisingu dienu. As va isgeriau po 35val tik, ir nepastojau. O buna pastoja ir katik isgerusios...
Ir visos savo vaikucius myli ir dziaugiasi thumbup.gif
Atsakyti
Persiprašau, o iš kur žinai, kad nepastojai, jei jau 9 sav. kaip lauki nesulauki mmm? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 09 18, 19:23)
Na cia priklauso nuo uodegiuku gyvybingumo ir manau nuo vaisingu dienu. As va isgeriau po 35val tik, ir nepastojau. O buna pastoja ir katik isgerusios...
Ir visos savo vaikucius myli ir dziaugiasi  thumbup.gif

as irgi tikiu, kad vaikuciai patys pasipraso i pasauli, kai jiems jau laikas smile.gif taciau sioje situacijoje,,, butu gerai, kad ne.
tiesiog, negaliu paaiskinti, taip man dar nera nutike. ir jokio pasiaiskinimo, pasiteisinimo irgi nera. taciau nutiko. trumpai tariant, buvom su vyru tik draugai 5 metus, taciau viena diena viskas pasikeite. beprotiska aistra ir... (smulkiau dalyje "draugai. draugai?). jis vedes, tad nieko tarp musu negali buti.
jau dabar isivaizduoju, kaip soks visi smerkt. tik labiau nei as save, neimanoma...
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 09 18, 19:30)
Persiprašau, o iš kur žinai, kad nepastojai, jei jau 9 sav. kaip lauki nesulauki mmm?  unsure.gif

3 neigiami nestumo testai, ginekologine apziura ir echoskopija - ir nieko. Be to, jokiu nestumo pozymiu cool.gif

QUOTE(sniguriuoja @ 2007 09 18, 20:21)
as irgi tikiu, kad vaikuciai patys pasipraso i pasauli, kai jiems jau laikas  smile.gif taciau sioje situacijoje,,, butu gerai, kad ne.
tiesiog, negaliu paaiskinti, taip man dar nera nutike. ir jokio pasiaiskinimo, pasiteisinimo irgi nera. taciau nutiko. trumpai tariant, buvom su vyru tik draugai 5 metus, taciau viena diena viskas pasikeite.  beprotiska aistra ir...  (smulkiau dalyje "draugai. draugai?). jis vedes, tad nieko tarp musu negali buti.
jau dabar isivaizduoju, kaip soks visi smerkt. tik labiau nei as save, neimanoma...

Tiesa sakant, suprantu tave... Bet joks kudikis nera kaltas del to, kokiomis aplinkybemis jis ateina. Pamatysi, jei taip jau bus lemta, vistiek mylesi kudikeli ir pamirsi visus, kurie smerkia, savo sazines grauzati ir dekosi likimui, kad atsiunte tau toki stebukla mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, bent jau ramu del sio klausimo smile.gif O kita, manau, susitvarkys.
QUOTE(mylimuke @ 2007 09 19, 10:59)
3 neigiami nestumo testai, ginekologine apziura ir echoskopija - ir nieko. Be to, jokiu nestumo pozymiu  cool.gif
Tiesa sakant, suprantu tave... Bet joks kudikis nera kaltas del to, kokiomis aplinkybemis jis ateina. Pamatysi, jei taip jau bus lemta, vistiek mylesi kudikeli ir pamirsi visus, kurie smerkia, savo sazines grauzati ir dekosi likimui, kad atsiunte tau toki stebukla  mirksiukas.gif

Na, neimanoma juk savo vaikelio nemylet. Be to, juk ne nuo pirma kart sutikto ar nepazistamo. O artimo, mielo zmogaus smile.gif
Ragelio tik negalejau pakelt...
Atsakyti
Na, mergaitės, jungiuosi prie jūsų, šiandien teko išgert ir man, deja, Postinor2, tik paskaičius irgi sunerimau, nes šiuo metu kaip tik pačios vaisingiausios dienos doh.gif
Išgėriau praėjus maždaug 14-15 val. Lauksiu rezultatų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanitaa @ 2007 09 20, 14:12)
Na, mergaitės, jungiuosi prie jūsų, šiandien teko išgert ir man, deja,  Postinor2, tik paskaičius irgi sunerimau, nes šiuo metu kaip tik pačios vaisingiausios dienos  doh.gif
Išgėriau praėjus maždaug 14-15 val. Lauksiu rezultatų  ax.gif

Jei vaisingiausios, tai visko gali but unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanitaa @ 2007 09 20, 14:12)
Na, mergaitės, jungiuosi prie jūsų, šiandien teko išgert ir man, deja,  Postinor2, tik paskaičius irgi sunerimau, nes šiuo metu kaip tik pačios vaisingiausios dienos  doh.gif
Išgėriau praėjus maždaug 14-15 val. Lauksiu rezultatų  ax.gif

Tikekimes, kad ne taip viskas greitai atsitinka
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 09 20, 16:08)
Jei vaisingiausios, tai visko gali but  unsure.gif

Tai jau tikrai unsure.gif

QUOTE(sniguriuoja @ 2007 09 20, 16:49)
Tikekimes, kad ne taip viskas greitai atsitinka

Butent to ir tikiuosi dabar... jokio šalutinio poveikio kol kas nuo šių tablečių nebuvo, gal ir nebus ir viskas bus ok bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanitaa @ 2007 09 21, 10:19)
Butent to ir tikiuosi dabar... jokio šalutinio poveikio kol kas nuo šių tablečių nebuvo, gal ir nebus ir viskas bus ok  bigsmile.gif

Dar mazai laiko praejo,kad galetum sprest apie salutini poveiki blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 09 21, 11:47)
Dar mazai laiko praejo,kad galetum sprest apie salutini poveiki  blush2.gif

Na, bet ne visiems gi jis pasireiskia tongue.gif
Man, sekmadieni isgerus, jau pora dienu skauda papilve, plysta galva, prasidejo mmm, nors pries savaite jos jau buvo. Bet, kaip suprantu, taip ir buna...
Atsakyti