Įkraunama...
Įkraunama...

Ekstrinė kontracepsija - Postinor

QUOTE(virguliuke @ 2007 08 21, 20:39)
jai ka tai fainiai, tarp vaikiuku bus visai mazas skirtumas  thumbup.gif

Nea, dar nenoriu antro doh.gif Dariau 2 nestumo testus, abu neigiami, tai galvoju, gal nebus, bet turbut del sventos ramybes reik dar pasidaryt, labai jau tu cia mane nugasdinai doh.gif Pas ginekologe man tik po 2sav, nes katik grizo is atostogu,tai didele eile g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 08 27, 12:33)
Nea, dar nenoriu antro  doh.gif  Dariau 2 nestumo testus, abu neigiami, tai galvoju, gal nebus, bet turbut del sventos ramybes reik dar pasidaryt, labai jau tu cia mane nugasdinai  doh.gif  Pas ginekologe man tik po 2sav, nes katik grizo is atostogu,tai didele eile  g.gif

suorantu, as ir vakar net kosmara sapnavau ,kad vel laukiuosi user posted image
Atsakyti
QUOTE(virguliuke @ 2007 08 27, 13:34)
suorantu, as ir vakar net kosmara sapnavau ,kad vel laukiuosi user posted image

Kosmara? biggrin.gif
Na nepavadinciau to kosmaru, tiesiog dabar nepageidaujamas dalykas, bet tolimesnej ateity labai norimas cool.gif
Atsakyti
Esu vieną kartą gėrusi. Pasėkmės - visiškai išsireaguliavo mm ciklas blink.gif Tiek privargau kol jis atsistatė...Ir tai tik po metų. Daugiau niekada negersiu tokių didelių hormonų dozių schmoll.gif
Atsakyti
mergytes... rasiau jog isgeriau postinoro ir po keliu ten dienu susirgau...nu ten kokia tris dieneles...ir dabar jau atejo tas tikrasis laikas kai tureciau sirgt, bet nesusergu verysad.gif ***** kaip bijau...
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2007 08 28, 11:33)
mergytes... rasiau jog isgeriau postinoro ir po keliu ten dienu susirgau...nu ten kokia tris dieneles...ir dabar jau atejo tas tikrasis laikas kai tureciau sirgt, bet nesusergu verysad.gif  ***** kaip bijau...

Del visa ko nusipirk nestumo testa, nors postinoras nureguliuoja menesiniu data, ju net menesi gali nebuti...
Atsakyti
Po velniu, o man ju jau sesta savaite kaip nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 08 28, 21:10)
Po velniu, o man ju jau sesta savaite kaip nera  verysad.gif

gal dar testa pasidaryk? g.gif
Papildyta:
Kai man velavo, tai as iskart pasidariau, bet visi trys tokia neryskia , vos matoma antra juostele rode, tai vis tikejausi kad gal nenescia... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virguliuke: 28 rugpjūčio 2007 - 20:44
QUOTE(virguliuke @ 2007 08 28, 21:42)
gal dar testa pasidaryk? g.gif
Papildyta:
Kai man velavo, tai as iskart pasidariau, bet visi trys tokia neryskia , vos matoma antra juostele rode, tai vis tikejausi kad gal nenescia... lotuliukas.gif

Ir visgi buvai takart nescia? Na as dariausi po savaites ir po dvieju po postinor gerimo, buvo viena juostele ir jokios neryskios antros.Reiktu pasidaryt dar, bet jau bijau tos antros juosteles unsure.gif Ypac kai kazkur perskaiciau, kad po postinoro gerimo testai gali meluoti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 29 rugpjūčio 2007 - 09:27
QUOTE(mylimuke @ 2007 08 29, 10:27)
Ir visgi buvai takart nescia? Na as dariausi po savaites ir po dvieju po postinor gerimo, buvo viena juostele ir jokios neryskios antros.Reiktu pasidaryt dar, bet jau bijau tos antros juosteles  unsure.gif Ypac kai kazkur perskaiciau, kad po postinoro gerimo testai gali meluoti  verysad.gif

ir pasirodo buvau nescia...
po tokiu neaiskiu testu nuejau pas gine pasitikrint, tai ta mane apziurejus pareiske kad man uzdegimas, ir jai ir esu nescia cituoju: " -tai nestumui duok dieve savate." ir israse zvakuciu nuo uzdegimo.
Bet mes su vyru kita diena nuvaziavom i privacia klinika, ir pamaciau kaip "uzdegimui" jau plaka sirdute wub.gif , nestumo 7sav....
tad patariu pasitikrint... ir netempt laiko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virguliuke: 29 rugpjūčio 2007 - 11:17
QUOTE(virguliuke @ 2007 08 29, 12:16)
ir pasirodo buvau nescia...
  po tokiu neaiskiu testu nuejau pas gine pasitikrint, tai ta mane apziurejus pareiske kad man uzdegimas, ir jai ir esu nescia cituoju: " -tai nestumui duok dieve savate."  ir israse zvakuciu nuo uzdegimo.
Bet mes su vyru kita diena nuvaziavom i privacia klinika, ir pamaciau kaip "uzdegimui" jau plaka sirdute wub.gif ,  nestumo 7sav....
  tad patariu pasitikrint... ir netempt laiko...

Jau uzsiregistravau,bet man tik po 1.5sav dar eit blush2.gif
Jei ir esu nestuke.gif , tai jau butu virs 5sav, pamatytu. Ana nestuma irgi panasiai 5-6sav pamate, bet tai jau buvo aisku, kad 2juosteles cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 08 29, 14:03)
Jau uzsiregistravau,bet man tik po 1.5sav dar eit blush2.gif
Jei ir esu  nestuke.gif , tai jau butu virs 5sav, pamatytu. Ana nestuma irgi panasiai 5-6sav pamate, bet tai jau buvo aisku, kad 2juosteles cool.gif

o pas mane 7 sav nepamate doh.gif
Atsakyti