Įkraunama...
Įkraunama...

Ekstrinė kontracepsija - Postinor

QUOTE(gintaryte1 @ 2007 08 14, 16:37)
isgeriau is kart abi tabletes,jo mazdaug po 14 valandu.o dienos buvo tikrai vaisingos...nu jo as tikrai apsizliumbsiu tuoj verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Bus tai bus,ka jau padarysi.Bet dar nezinai,tai anksciau laiko nesijaudink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sony @ 2007 08 14, 16:49)
nepergivenk tu taip,jau kaip bus taip smile.gif gal dar nieko baisaus,nereikia galvoti apie tai,ko dar galbūt nėra. mirksiukas.gif O jei ir pastotum,vaikiukas jau matau nemažas,būtu brolis arba sesė smile.gif
Papildyta:
oi atsiprašau,ne ten pažiūrėjau doh.gif ,kad gi dar neturi vaikiuko hihihi.gif

aga, vaikiuko neturiu dar smile.gif
nu blogai jauciuosi...vietos nerandu..zinau kad esu nemaza mergaite, ne vaikas gi jau,bet paprasciausiai vaikelio dar negali buti...
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2007 08 14, 16:51)
Bus tai bus,ka jau padarysi.Bet dar nezinai,tai anksciau laiko nesijaudink  mirksiukas.gif

nu jei bus tai reiks kazka daryt...
Atsakyti
vakar pradejau kraujuot ir taip gausiai, nos menesines dar tik po kokiu 10 dienu turetu but....tai tikiuosi, kad nesu nescia...
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2007 08 17, 19:15)
vakar pradejau kraujuot ir taip gausiai, nos menesines dar tik po kokiu 10 dienu turetu but....tai tikiuosi, kad nesu nescia...

Viskas bus gerai console.gif čia taip postinoras suveikė, dabar turėtų būti ir mm, savu laiku.
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 08 17, 19:36)
Viskas bus gerai  console.gif čia taip postinoras suveikė, dabar turėtų būti ir mm, savu laiku.

aciu uz paguoda 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2007 08 17, 19:44)
aciu uz paguoda 4u.gif  mirksiukas.gif

Žinau, koks jausmas belaukiant... pati laukiu nesulaukiu, nors postinoro negėriau, bet toookia paranojikė esu, kad doh.gif
Atsakyti

na va,tik be reikalo nerimavai smile.gif kaip matai viskas susitvarkė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 08 17, 20:14)
Žinau, koks jausmas belaukiant... pati laukiu nesulaukiu, nors postinoro negėriau, bet toookia paranojikė esu, kad  doh.gif

as irgi ziauriai pergyvenu del tokiu dalyku doh.gif doh.gif doh.gif pastoviai prisigalvoju visokiu nesamoniu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sony @ 2007 08 17, 21:51)
na va,tik be reikalo nerimavai smile.gif kaip matai viskas susitvarkė thumbup.gif

aga, dabar galesiu ramiai miegot smile.gif
Atsakyti
Man tai va toks klausimas iskilo. postinora geriau pries beveik 4sav, tepliot nustojo pries 1.5sav, o mmm dar nesulaukiau, ir net nezinau, kada jos turetu but doh.gif Gal kam taip buvo, kad mmm ilgai neatsiranda?
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2007 08 14, 16:37)
isgeriau is kart abi tabletes,jo mazdaug po 14 valandu.o dienos buvo tikrai vaisingos...nu jo as tikrai apsizliumbsiu tuoj verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Praejo per ilgas laiko tarpas...tad reik tik tiketis kad pasiseks... gine sake norint kad Postinor "padetu" reikia pirma tablete isgert valandod begyje... o antra po 12 val...
as isgeriau pirma po 7val ir nestuke.gif , bet dabar tai tuo visai nesigailiu, kad taip isejo... wub.gif
Papildyta:

Reiskia pasiseke, sveikinu.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2007 08 18, 13:12)
Man tai va toks klausimas iskilo. postinora geriau pries beveik 4sav, tepliot nustojo pries 1.5sav, o mmm dar nesulaukiau, ir net nezinau, kada jos turetu but  doh.gif  Gal kam taip buvo, kad mmm ilgai neatsiranda?

Man mmm nebuvo pusantro menesio, tik biski patepliojo.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virguliuke: 21 rugpjūčio 2007 - 11:11
QUOTE(virguliuke @ 2007 08 21, 12:14)
Man mmm nebuvo pusantro menesio, tik biski patepliojo.... g.gif

Tai matyt ir savo ginekologes is atostogu sulauksiu, nes panasu kad mmm dar nearteja, jokio pms g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 08 21, 19:42)
Tai matyt ir savo ginekologes is atostogu sulauksiu, nes panasu kad mmm dar nearteja, jokio pms  g.gif

jai ka tai fainiai, tarp vaikiuku bus visai mazas skirtumas thumbup.gif
Atsakyti