Įkraunama...
Įkraunama...

Ekstrinė kontracepsija - Postinor

QUOTE(En:) @ 2007 08 08, 09:02)
sveikos, merginos,
as irgi neseniai tapau mamyte ir jau baiminuosi, ar tik nebusiu pastojus. arba kas dar blogiau (turbut), persileidus.
zodziu pries pora dienu ivykus avarijai smileysex.gif: metu, teko ryte keliauti i vaistine postinoro. isgeriau. kazkaip susiraibuliavo man akytese, nu niekaip neradau anotacijoje, kad antra tablete reikia gerti po 12h (sita zinojau is anksciau), ir  II-aja tablete isgeriau gal po 8h  doh.gif  durniuke fool.gif pora dienu maude pilva, lyg sona viena labiau, siaip kazkoks negerumas buvo, galva plyso. o vakar pradejau kraujuot. ir ne vien kraujas, o dar kazkokie dariniai  verysad.gif  siandien kraujavimas stipresnis. nebezinau ka galvot ir ka daryt  verysad.gif

Tai čia postinor'as sukėlė aciklinį kraujavimą, mėnesinės turėtų prasidėti tada, kada turėtų šiaip prasidėti pagal tavo ciklą, šitas kraujavimas nėra mm. Krešuliukų juk būna ir per paprastas mm, bet šiaip tai man tas postinor'o veikimas nelabai aiškus, kažkaip daktarai normaliai nepaaiškina, ką jis organizmui padaro, kad taip kraujuojama. Kiek teko domėtis, tai jis panaikina gleivių klampumą ir todėl sprematozoidai negali patekti ten, kur reikia, ir panaikina klampumą gimdos sienelėse, kad jau apvaisintas kiaušinėlis negalėtų prisitvirtinti.
Atsakyti
o aš vistiek pastojau nestuke.gif nors ir išgėriau iš kart po smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(sony @ 2007 08 08, 23:34)
o aš vistiek pastojau nestuke.gif nors ir išgėriau iš kart po smileysex.gif

Gal jau pries tai buvai pastojusi? ax.gif Nes per pirmas 12 val poveikis 95%. na arba turbut pakliuvai tarp tu 5% rolleyes.gif
Papildyta:
O man va jau trecia savaite po Postinoro teplioja, nors nei KT nebevartoju (kaip tik paskutine pakuotes tabletuke ir pamirsau tada isgerti), nieko. O mano gyd tik po 3sav gris is atostogu, tai nezinau, ka daryti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 09 rugpjūčio 2007 - 10:23
tai kad tikrai nebuvau pastojusi prieš tai,nežinau kaip čia taip gavosi,turbūt papuoliau,kaip tu sakai į tuos 5% g.gif
Atsakyti
Ir man teko griebtis šių tablečių doh.gif Nusmuko prezervatyvas, o aš sau negaliu leisti pastoti doh.gif Išgėriau dvi tabletes postinoro, kaip buvo rašyta instrukcijoje, maždaug po 8-9 val.
Po kiek laiko galiu pasidaryti nėštumo testuką (tikiuosi bus neigiamas doh.gif )? Ir gal galėtumėte patarti, kurie geresni? g.gif
Atsakyti
Na dėl postinoro... Jo veiksmindumas tikrai ne 95 procentai. Mano net 2 buvusios grupiokės su juo pastojo lotuliukas.gif , viena išgėrė pirmą tabletę po 6 valandų, kita iš karto, antrąją taip pat gėrė. Ir patepliojimas pas vieną ale buvo. Nusiramino išlėkė po baliukus, paskui į kelionę, užsimiršo kažkaip, pirmos mėnesinės neatėjo- galvojo normalu- buvo ale vėl patepliojimas, antrų nėr ir 2.gif kitai panašiai, bet net patepliojimų nebuvo lotuliukas.gif

aš irgi tą brudą vartojau- ir ne vieną kartą, kol normaliai nepasiskaičiau apie jų tikrąjį poveikį blink.gif , jie paprasčiausiai sukelia persileidimą... na išgėrusi per visą savo gyvenimą esu apie 4 pakuotes. mano manymu tai labai, labai, labai daug (man 27m) o priežastys vis tos pačios neatlaikė prezervatyvas hihihi.gif ir ne koks kioskinis schmoll.gif , normalus, vaistinėje pirktas. Galiausiai nusispjovėm ir nusprendėm pabandyti natūralų planavimą lotuliukas.gif galvojam ai vis tiek seniai vedę... Na ir kai visai pradėjom nebesisaugoti tik tada pasirodė mūsų 2.gif , bet ir tai gerus metelius teko paišdykauti su likimo (kaip ramaškė: bus, nebus, bus nebus...)
Aš iš viso dabar esu nusistačiusi prieš visus kontraceptikus...
Atsakyti
Daugiau nebepasitikeciau ekstra tabletytemis, nes 2 kart pastojau ir tikrai nebuvai pries tai pastojusi ir isgeriau is kart po keliu valandu smileysex.gif jei yra lemta, tai turbut jokios tabletytes ir nepades smile.gif
Atsakyti
QUOTE(penktadiene @ 2007 08 12, 14:47)
Ir man teko griebtis šių tablečių  doh.gif  Nusmuko prezervatyvas, o aš sau negaliu leisti pastoti  doh.gif  Išgėriau dvi tabletes postinoro, kaip buvo rašyta instrukcijoje, maždaug po 8-9 val.
Po kiek laiko galiu pasidaryti nėštumo testuką (tikiuosi bus neigiamas  doh.gif  )? Ir gal galėtumėte patarti, kurie geresni?  g.gif

testas teisingai rodo 10-16diena po nesaugiu santykiu, man taip gyd sake. kiti sako,kad reik daryti tada,kai savaite veluoja mmm. As tai dariau po savaites ir dar po 2, po nesaugiu santykiu ax.gif

QUOTE(Klepesova @ 2007 08 13, 13:45)
Na dėl postinoro... Jo veiksmindumas tikrai ne 95 procentai. Mano net 2 buvusios grupiokės su juo pastojo  lotuliukas.gif , viena išgėrė pirmą tabletę po 6 valandų, kita iš karto, antrąją taip pat gėrė. Ir patepliojimas pas vieną ale buvo. Nusiramino išlėkė po baliukus, paskui į kelionę, užsimiršo kažkaip, pirmos mėnesinės neatėjo- galvojo normalu- buvo ale vėl patepliojimas, antrų nėr ir  2.gif kitai panašiai, bet net patepliojimų nebuvo  lotuliukas.gif

aš irgi tą brudą vartojau- ir ne vieną kartą, kol normaliai nepasiskaičiau apie jų tikrąjį poveikį  blink.gif , jie paprasčiausiai sukelia persileidimą... na išgėrusi per visą savo gyvenimą esu apie 4 pakuotes. mano manymu tai labai, labai, labai daug (man 27m) o priežastys vis tos pačios neatlaikė prezervatyvas  hihihi.gif ir ne koks kioskinis  schmoll.gif , normalus, vaistinėje pirktas. Galiausiai nusispjovėm ir nusprendėm pabandyti natūralų planavimą  lotuliukas.gif galvojam ai vis tiek seniai vedę... Na ir kai visai pradėjom nebesisaugoti tik tada pasirodė mūsų  2.gif , bet ir tai gerus metelius teko paišdykauti su likimo (kaip ramaškė: bus, nebus, bus nebus...)
Aš iš viso dabar esu nusistačiusi prieš visus kontraceptikus...

Idomu,ka tu ten skaitei. Postinoras persileidimo nesukelia, o tik uzkerta kelia pastojimui,todel ir mazeja veiksmingumas. Kadangi spermatozoidas gali iki kiausinelio keliaut iki 3 paru,tai tiek galima vartoti Postinora,bet galima pastoti ir per kelias valandas po santykiu, tada jau negelbes niekas. Juk jeigu Postinoras sukeltu persileidima,tai ji butu galima vartoti ne 3 paras,o ilgiau. Jei jau esi pastojusi ir isgeri Postinora, jokio poveikio nera, kudikio sveikatai itakos tai netures. Be abejo, yra pasalinis poveikis moteriai (vienom didesniu,kitom mazesniu ar jokiu), nes tai juk didele hormonu doze,sutrikdomas ciklas. Visa tai man pasakojo gydytoja.
O tos tavo drauges matyt pakliuvo i ta maza procentu dali,juk veiksmingumas nera 100%.
Atsakyti
***** blemba as jau pradedu nervintis, geriau si savaitgali postinora, nu zodziu kiek prisiskaiciau, jog daug cia mergyciu pastojo nors ir naudojo postinora pagal instrukcija...uj net bloga man pasidare...kaip bijau cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2007 08 14, 15:25)
***** blemba as jau pradedu nervintis, geriau si savaitgali postinora, nu zodziu kiek prisiskaiciau, jog daug cia mergyciu pastojo nors ir naudojo postinora pagal instrukcija...uj net bloga man pasidare...kaip bijau cry.gif  cry.gif  cry.gif

Po kiek laiko isgerei? 2 iskart ar kita po 12val?
Kada buvo mmm? Gal bent is akies gali numanyti,ar vaisingos dienos buvo ar ne?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 08 14, 16:23)
Po kiek laiko isgerei? 2 iskart ar kita po 12val?
Kada buvo mmm? Gal bent is akies gali numanyti,ar vaisingos dienos buvo ar ne?

isgeriau is kart abi tabletes,jo mazdaug po 14 valandu.o dienos buvo tikrai vaisingos...nu jo as tikrai apsizliumbsiu tuoj verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2007 08 14, 16:37)
isgeriau is kart abi tabletes,jo mazdaug po 14 valandu.o dienos buvo tikrai vaisingos...nu jo as tikrai apsizliumbsiu tuoj verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

nepergivenk tu taip,jau kaip bus taip smile.gif gal dar nieko baisaus,nereikia galvoti apie tai,ko dar galbūt nėra. mirksiukas.gif O jei ir pastotum,vaikiukas jau matau nemažas,būtu brolis arba sesė smile.gif
Papildyta:
oi atsiprašau,ne ten pažiūrėjau doh.gif ,kad gi dar neturi vaikiuko hihihi.gif
Atsakyti