o kaip manote, kiek ilgai gali jų veikimas reikštis?
teko šešiolikos išgert, mėnesinės visada nereguliarios buvo, bet iki šiol taip ir nesusireguliavo. ir stambėt pradėjau nuo to laiko.
jau trys metai praėjo, pasiskaičiau čia jūsų nuomones - išsigandau, gal nuo to..?
nes ir šiaip su skydliauke ne viskas gerai man
QUOTE(fiauks @ 2007 04 26, 21:48)
o kaip manote, kiek ilgai gali jų veikimas reikštis?
teko šešiolikos išgert, mėnesinės visada nereguliarios buvo, bet iki šiol taip ir nesusireguliavo. ir stambėt pradėjau nuo to laiko.
jau trys metai praėjo, pasiskaičiau čia jūsų nuomones - išsigandau, gal nuo to..?
netikiu kad vien nuo postinoro tris metus nereguliaros menesines (beje, visai normalu kad nesusireguliavo, as kol nepradejau nesioti KP tol ir budavo nereguliarios). o kad stambeji nuo jo tai jau visai nesamone... toks pasalinis poveikis (ir tqai ne tris metus!) gali atsirasti nebent tuo atveju jei gan daznai ji geri
man irgi yra karta teke gerti postinora, pries metus mazdaug. jokio pasalinio poveikio
QUOTE(VidurnakcioLedi @ 2007 02 21, 20:04)
kolkas postinor gerti neteko buvo pora kartu kaj maniau kad pastojau,bet lb rimtai i tai nereagavau ir njeko nedariau siaip jaj butu dvejones ir ta akimirka sautu i galva pasinaudociau extrine KT
o kodel mintis gerti postinora ateina kai galvojate kad jau pastojote? gi ji reikia gerti po nesaugiu santykiu, o ne darytis kazkokius naminius abortus
QUOTE(arjadeva @ 2007 04 11, 03:33)
na teko gerti postinor karta plyšus prezervatyvui, bet jokiu poveikiu nebuvo, bet už poros mėnesiu vistiek pastojau, visai nekaltu budu .. matyt ir mano sūnus labai labai norejo ateiti ... tai gi , kad norėjo ir atėjo, niekas jam nesukliudė ....
kas per nekaltas budas del kurio vaikuciai atsiranda?
Na ir as pasidalinsiu savo patirtim ir ziniom apie postinora..
Patariu ji tureti visada po ranka, ir iskart isgert kai ivyksta tas extra atvejis, nes pastinoras tik sustabdo kiausinelio apvaisinima, ukiskai sakant sustabdo spermatazoidika pakeliui... na o jai jau jis pasiekes savo tiksla niekuo jis nepades! O kadangi apvaisinimas gali ivykti ir per kelias valandas...tai tik veltui pirksit ta pastinora nes nieko jis tada nepades... O man vaistininke sake kad 72val begyje galiu isgerti bet kuo toliau tuo maziau jis bus veiksminga... Su tokiom ziniom as ta postinora isgeriau po 6 val,tingejom nakti begt i budincia vaistine, nes viena karta buvo pasiseke isgeriau po 10val ir nepastojau... Pasiseke...nes antra kart antra kart galima isireiks kad nepasiseke... ...Pasekme birzelio7d laikysiu savo glebyje
Ir dar ka gydytoja man pasake, kad nors apvaisinimas jau ivyko, bet vartojamas pastinoras...ir vaisius toliau vystosi, jis nei kiek vaisiui nepakenkia , nes tampa jau neveiksmingas...
Patariu ji tureti visada po ranka, ir iskart isgert kai ivyksta tas extra atvejis, nes pastinoras tik sustabdo kiausinelio apvaisinima, ukiskai sakant sustabdo spermatazoidika pakeliui... na o jai jau jis pasiekes savo tiksla niekuo jis nepades! O kadangi apvaisinimas gali ivykti ir per kelias valandas...tai tik veltui pirksit ta pastinora nes nieko jis tada nepades... O man vaistininke sake kad 72val begyje galiu isgerti bet kuo toliau tuo maziau jis bus veiksminga... Su tokiom ziniom as ta postinora isgeriau po 6 val,tingejom nakti begt i budincia vaistine, nes viena karta buvo pasiseke isgeriau po 10val ir nepastojau... Pasiseke...nes antra kart antra kart galima isireiks kad nepasiseke... ...Pasekme birzelio7d laikysiu savo glebyje
Ir dar ka gydytoja man pasake, kad nors apvaisinimas jau ivyko, bet vartojamas pastinoras...ir vaisius toliau vystosi, jis nei kiek vaisiui nepakenkia , nes tampa jau neveiksmingas...
man tai labai nuotaika veikdavo tos tabletes, tokia depresine nuotaika uzeidavo.is savo atirties galiu pasakyti,kad geriau ju nenaudoti,o su receptu jas parduoda,mano manymu, tam,kad paaugles jomis nepiktnaudziautu
QUOTE(liepa27 @ 2007 05 05, 20:36)
man tai labai nuotaika veikdavo tos tabletes, tokia depresine nuotaika uzeidavo.is savo atirties galiu pasakyti,kad geriau ju nenaudoti,o su receptu jas parduoda,mano manymu, tam,kad paaugles jomis nepiktnaudziautu
Tai kad be recepto parduoda, tik gal vaistininke pasiziuri i veideli jei labai jauna tai dar pagalvoja, nors siais laikais ir paaugle gali atrodyt kaip dvidesimtmete.
QUOTE(virguliuke @ 2007 04 30, 18:53)
Na ir as pasidalinsiu savo patirtim ir ziniom apie postinora..
Su tokiom žiniom tik patarimus dalint.
QUOTE(virguliuke @ 2007 04 30, 18:53)
Nesamone Matyt labai nekompetetinga gydytoja pasitaike, nes jeigu isgeriama Postinoro jau ivykus apvaisinimui, jis gali sukelti negimdini, nesivystanti nestuma arba persileidima. Net instrukcijoj tai parasyta, jei gerai prisimenu.
Man tai irgi teko pavartot situ tableciu pora kartu. Viena karta po isgerimo pradejau silpnai kraujuot (5 dienas), o kita siek tiek rusvai patepliojo. Bet siaip tai neigiamai ziuriu i Postinora ir apskritai i visas kontraceptines tabletes. Geriau jo vengti...
Aš irgi esu tų tabletyčių ragavusi. Šalutinis poveikis gana didelis: patepliojimai, galvos skausmai, pyktis, irzlumas ir pan. bet čia juk ekstra atvejis, tai viską ir pakenti, negali tokiom tabletytėm piknaudžiauti
nenoriu uzvedinet nauja tema apie si nuoda,tai cia paklausiu :: o jei neivyksta tepliojimas ir kraujavimas po keliu dienu - tai reiskia,kad pastojai??
ne, gali tik pagauseti menesines ir tiek
teko naudoti is kart isgeriau nieko nelaukus salutinio poveikio nebuvo ir leliaus nebuvo
O mano sunui jau 7 metai. Postinoras nesuveike