Įkraunama...
Įkraunama...

Ekstrinė kontracepsija - Postinor

QUOTE(micietta @ 2007 03 01, 01:06)
tiesiog pataikei ant nevaisingu dienu ir psio, marvelonas cia niekuo detas.negalima vaistais zaisti, ne saldainiai juk rolleyes.gif

aha, bet streso apimta loginiu mastymu nepasizymiu blush2.gif kaip tik supermamoj buvau skaicius, kad vietoj postinoro galima isgert kelias kontraceptines tabletes unsure.gif nu tai ir maktelejau.
Atsakyti
As isgeriau pirma po 36 valandu ir antra laiku. Tai buvo mano pirmas kartas kaip naudojau sia ekstra kontrac.priemone. Atvejis buvo unikalus, maniau turiu susirgti ta pacia diena kai nesisaugojau ir pasakiau vyrui baigti i vidu...vistiek nevaisinga pries pat pat menesines.
Po poros valandu apzvelgiau kalendoriu ir supratau, kad siuo metu yra pats ciklo vidurys, ir pacios vaisingiausios dienos, ir kad man pilva skaudejo butent del ovuliacijos, o ne artejanciu menesiniu doh.gif
Teko begti del Postinor. O kaip tik sestadienio vakaras...jokios vaistines nedirbo...plius sekmadienio visa diena taip pat. Laukiau pirmadienio ankstaus ryto...

Deja menesiniu nesulaukiau.
Mano sunus labai norejo ateiti, labai.... smile.gif
Atsakyti
na teko gerti postinor karta plyšus prezervatyvui, bet jokiu poveikiu nebuvo, bet už poros mėnesiu vistiek pastojau, visai nekaltu budu lotuliukas.gif .. matyt ir mano sūnus labai labai norejo ateiti ... tai gi , kad norėjo ir atėjo, niekas jam nesukliudė biggrin.gif ....
Atsakyti
Ka as galiu is savo puses pasakyti, kad kelis kartus naudojau POSTINOR ir akivaizdus fakstas tas, kad po ju man visiskai sutinka menesines, veluoja o svarbiausiai kad nuo jo, ne tik man bet ir mano draugem labai padidejo svoris, ginekologe paaiskino, kad jame yra labai labai daug hormonu. Na bet aisku, kai taip nutinka, nera jau kur detis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nikvik @ 2004 07 30, 18:45)
O parduoda su receptu ne siaip sau- viena labai patyrusi , rimta ginekologe pasidalyjo savo patirtimi- nuo Postinoro gali buti labai rimtas, sunkiai sustabdomas kraujavimas is gimdos, reikalaujantis rimto stacionarinio gydymo. Labai patare nerizikuoti.Ekstrinei kontracepcijai geriau naudoti paprastus sudetinius 3 cios kartos kontraceptikus, spirale , bet ne Postinor.

man taip ir atsitiko nuo Postinoro,labai kraujavau,galva svaigo atrodo tuoj alpsiu.bet i medikus nesikreipiau.aciu dieviui viskas gerai baigesi unsure.gif
Atsakyti
Teko ir man gerti šitą vaistą, pasirodo pastojau, nors mėnesinės prieš tai atėjo tiksliai laiku ir net nesusimasčiau, kad galiu būti nėsčia, o po mėnesinių praėjus gerai savaitei persileidau schmoll.gif
Atsakyti
As preis pora dieneliu irgi suvartojau tas tabletes, bet po gimdymo (jau men nemaitinu, o pagimdziau rugsejo 1 ) dar nei kart nesirgau. ir po tableciu dar nesusirgau, gal kam taip buvo? kada turciau susirgti? g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeloangel: 22 balandžio 2007 - 13:03
Merginos patarkit ka man daryt, nes Postiron2 popierinej instrukcijoj parasyta, kad reikia isgert 2tabletes is karto (o apie gerima tabletes po 12val nieko nerasoma), o cia internete parasyta, kad pirma kuo greiciau, o kita- po 12val. Tai ka man dabar daryt? nes jau as pirmu kartu isgeriau abi. Tai dabar vel pirkti POSTIRONA ir gert vel ta 1 tablete po 12 val ar ne?

Jeigu kas nors suprasto tai, ka parasiau ir zino ka patart, atsakykit.
Dekui.
Atsakyti
QUOTE(Maty @ 2007 04 23, 17:48)
Merginos patarkit ka man daryt, nes Postiron2 popierinej instrukcijoj parasyta, kad reikia isgert 2tabletes is karto (o apie gerima tabletes po 12val nieko nerasoma), o cia internete parasyta, kad pirma kuo greiciau, o kita- po 12val. Tai ka man dabar daryt? nes jau as pirmu kartu isgeriau abi. Tai dabar vel pirkti POSTIRONA ir gert vel ta 1 tablete po 12 val ar ne?

Jeigu kas nors suprasto tai, ka parasiau ir zino ka patart, atsakykit.
Dekui.

Gal kazkoki kitoki postinora naujoviska nusipirkai? Jei taip parasyta instrukcijoj vadinas taip reikia daryt. O siaip nubek iki vaistines, nusinesk lapeli ir ten tikrai patars. Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(egline @ 2007 04 23, 18:02)
Gal kazkoki kitoki postinora naujoviska nusipirkai? Jei taip parasyta instrukcijoj vadinas taip reikia daryt. O siaip nubek iki vaistines, nusinesk lapeli ir ten tikrai patars. Sekmes.

Tai vat merginos, zinok, buvau vaistinej ir sake vaistininke, kad viskas gerai. Daugiau gerti nereiks, uztenka to, kad pirma karta isgeriau iskarto dvi tabletes ir po 12val nereiks. Pati vaistininke nustebo perskaiciusi instrukcija. Bet patikino, kad viskas bus gerai. Tai nusprendziau pasitiket ir negersiu po 12 val g.gif .
Atsakyti
o mano patirtis su Postinor buvo nekokia...jas geriau kelis kartus "extra"
atvejais, kol viena karta prasidejo nerealus kraujavimas, pakliuvau i ligonine,
ten stabde ji ivairiais budais, leido vaistus kazkokius karstus, skaudzius,
taip kelias dienas, kol sustabde ir gydytojai sake, kad cia nuo Postinor, nes
jis yra organizmui "hormonu bomba", nezinai kaip ir kada gali suveikti,
atseit, vos ne abortas maziau kenkia organizmui negu Postinor...tai va,
nezinau,aisku, kartais reikia jo , bet bukit atsargios ir naudokit tik tais
atvejais, kai jau tikrai Reikia, profilaktiskai jokiu budu nepatariu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolacka: 24 balandžio 2007 - 08:31
Na aš vakar pirmą karta išgėriau šios tabletės. bereikalo nepaskaičiau šio skyrelio vakar. Tikrai nebūčiau ryžusis šiems kontaceptikams. Matau kad daugeliui patiris nekokia.
Kaži nieko nenutiks jei negersiu 2-os tabletės , kaip rekomenduojama pagal receptą? 1-ą išgėriau 24 val. laikotarpyje "po to", kitos nebenoriu....Ar tai jau nieko nekeis?
Dėl leliaus atėjimo dar nepsisprendėm 4u.gif Kartais ne mūsų valioj tai įtakoti doh.gif
Atsakyti