Įkraunama...
Įkraunama...

Ekstrinė kontracepsija - Postinor

QUOTE(garbane @ 2007 02 11, 20:02)
nieko sau kontracepsijos metodas  blink.gif  blink.gif

na stai toks.........
tai nebuvo kontraceptinis metodas....
budavo nutrauktas lytinis aktas, bet kartais jei kas atsitikdavo, ir atsirasdavo abejoniu del sekso saugumo, tai isgerdavau Postinor....
Na man taip buvo patogu...
Koki karteli per menesi....jug nieko tokio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniusa1974 @ 2007 02 13, 20:08)
na stai toks.........
budavo nutrauktas lytinis aktas, bet kartais jei kas atsitikdavo, ir atsirasdavo abejoniu del sekso saugumo, tai isgerdavau Postinor....

Man ginekologe sake, kad Postinoras kenkia, kai jai pasakiau kad teko isgerti, ji pasibaisejo blink.gif Tai perspejo kad jei yra butinybe isgerti, tai tik kelis kartus per metus, bet ne kas menesi kaip tu.
Atsakyti
geriau vieną kartą postinorą ir daugiau nė už ką nenorėčiau to daryt schmoll.gif ciklas susimakalavo, pilvo skausmai ir pan., o dar ir su nuotaikom buvo labai nekaip...
Atsakyti
QUOTE(Renytė @ 2007 02 14, 13:34)
Man ginekologe sake, kad Postinoras kenkia, kai jai pasakiau kad teko isgerti, ji pasibaisejo  blink.gif Tai perspejo kad jei yra butinybe isgerti, tai tik kelis kartus per metus, bet ne kas menesi kaip tu.

na tai dabar jau nebegeriu:)))
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2007 02 12, 16:53)
tikrai kad blink.gif  namie metosi kazkur ir pas mane tos tabletes,bet nesiriztu isbandyti...

tai kad ner ko be reikalo bandyt schmoll.gif uztat ir vadinasi "ekstrine kontracepsija". paciu ekstremaliausiu atveju naudotina.

QUOTE(Taniusa1974 @ 2007 02 13, 20:08)
na stai toks.........

swoon.gif
nieko tokio? as tavo vietoj dabar lekciau tekina pas gydytoja pasitikrint ar neprisidarei kokiu dideliu problemu sitaip blink.gif nes, anot gydytoju, nors postinoro poveikis moters organizmui dar nera iki galo istirtas, viena aisku - tai didziulis sokas, trauma moters organizmui.
siaubas as tai nesuprantu kaip galima sitaip su savo sveikata rizikuot. negi visai nesidomejai ka kas menesi vartojai? ohmy.gif
Siaip jau del tokiu kaip tu ji daugumoj saliu pardavineja tik su receptu doh.gif O as vis sakiau - nesamone kokia, kas gi gali ji be reikalo vartot fool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 14 vasario 2007 - 20:02
na teko gerti man postinoro jau, bet va vakar plyso prezervatyvas, neturejau postinor ir isgeriau 3 marvelono tabletes verysad.gif siaip KT negeriu, ciklas nereguliarus (29-37d), viskas ivyko 21 ciklo diena. kaip bijau,kad padariau nesamone... net nesu tikra, ar tai suveiks kaip ekstrine kontracepcija, bet panikos busenoj net nesvarsciau unsure.gif savijauta apgailetina kaip po postinor (sleisktulys,pykinimas,galvos/pilvo skausmai), tik va kraujavimo nesulaukiu... cray.gif
Atsakyti
teko ir man kazkada gert postinor....na tik du kartus tegeriau...bet jokiu salutiniu poveikiu nepastebejau blink.gif lotuliukas.gif nors irgi buvau prigaasdinta kad negerai...
Atsakyti
geriau ir as ju 2kartus,pirma karta pavartojus viskas normaliai,nieko keisto.. taciau antra karta pavartojus (pries 3sav.) praejus savaitei po gerimo,as susirgau,bet tai vos vos..pasirodo tai salutinis poveikis.. dbr man skauda pilva,pilvo apacia..visa laika tokios keistos gleives,o snd jos su krauju.. turiu sirgti 29 tai neaisku kas bus... verysad.gif gal kas galite pasakyti kas tai gali buti? g.gif gal yra kam taip buve? blink.gif verysad.gif
Atsakyti
Siūlau su Postinoru nejuokauti ir dėl konkrečių ir gerų patarimų kreiptis į gydytojus, o ne čia blink.gif g.gif
Aš gilioj jaunystėj (na prieš kokius 5-6 metus lotuliukas.gif) Postinorą gėriau dukart, vieną kartą kai plyšo prezervatyvas, kitą kartą kai suabejojau, ar tik nepastojau (po pirmojo karto gal 4 mėn. praėjus), nenoriu nė prisiminti doh.gif Kiek tada prisinervavau dėl to, išreguliavo visą ciklą, mmm vėlavo nežmoniškai, jau maniau, kad tikrai pastojau doh.gif doh.gif
Atsakyti

kolkas postinor gerti neteko smile.gif buvo pora kartu kaj maniau kad pastojau,bet lb rimtai i tai nereagavau ir njeko nedariau blush2.gif siaip jaj butu dvejones ir ta akimirka sautu i galva pasinaudociau extrine KT bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2007 02 17, 01:26)
na teko gerti man postinoro jau, bet va vakar plyso prezervatyvas, neturejau postinor ir isgeriau 3 marvelono tabletes  verysad.gif  siaip KT negeriu, ciklas nereguliarus (29-37d), viskas ivyko 21 ciklo diena. kaip bijau,kad padariau nesamone... net nesu tikra, ar tai suveiks kaip ekstrine kontracepcija, bet panikos busenoj net nesvarsciau  unsure.gif savijauta apgailetina kaip po postinor (sleisktulys,pykinimas,galvos/pilvo skausmai), tik va kraujavimo nesulaukiu...  cray.gif

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif sulaukiau mmmm! ir testas neigiamas clap.gif na ne laikas dar man mama tapti blush2.gif nors gydytoja atsake, kad mano kombinacija neveikia kaip postinor unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2007 02 28, 22:03)
yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif sulaukiau mmmm! ir testas neigiamas  clap.gif na ne laikas dar man mama tapti  blush2.gif  nors gydytoja atsake, kad mano kombinacija neveikia kaip postinor  unsure.gif

tiesiog pataikei ant nevaisingu dienu ir psio, marvelonas cia niekuo detas.negalima vaistais zaisti, ne saldainiai juk rolleyes.gif
Atsakyti