Įkraunama...
Įkraunama...

Ekstrinė kontracepsija - Postinor

[quote=Wirginija,2006 07 08, 18:29]
Dar vienas klausimas. Čia skaičiau, kad po Postinor2 pavartojimo kitos suserga, tarsi įvyksta persileidimas. Tai reiškia, kad jos buvo pastojusios ir dėl šios tabletės poveikio įvyko persileidimas? O jeigu aš nesusergu, visiškai nekraujuoju? Ką tai reiškia? Mano menstruacijos apskritai yra nereguliarios. Kada man dėl šventos ramybės pasidaryti nėštumo testą?
[/quote=singarela,
Aš po postinoro susirgau laiku,dėl to persileidimo tai nežinau g.gif .Šiaip tai informaciniam lapelyje parašyta,kad jis persileidimo nesukelia.Mano menstruacijos irgi nereguliarios,todėl siūlyčiau nepanikuoti iš anksto,o nėštumo testą,jei nesusirgtumei,siūlyčiau darytis,po kokios savaitėlės po numatomos mėnesinių dienos,nes labai ankstyvo nėštumo net ir ginekologai nemato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo singarela: 08 liepos 2006 - 18:42
Ojei kiek čia visko apie tą Postinorą prisiskaičiau blink.gif

Teko gerti prieš kokius 5 metus 2 tabletes, bet tada nieko apie jas nežinojau, tai sau ramiai išgėriau, net nenumanydama galimų pasekmių doh.gif ... gerai, kad jokio pašalinio poveikio nepajaučiau, o ir vaisingumui nepakenkė, nes dabar turiu mažą sūnelį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(leja30 @ 2006 07 15, 17:13)
Dabar yra kazkokios analogiskos,tai po ju nebutinai turi susirgt.Jos atsiranda savo laiku,tik truputi anksteliau.

Susirgau pagaliau, bet vėliau, o ne anksčiau. Pirmą kartą gyvenime taip džiaugiuosiu ir gerai jaučiuosiu, sulaukusi tų raudonųjų... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shmi @ 2006 07 17, 12:27)
kiek tau velavo?

Nežinau tiksliai, nes mano mėnesinės nereguliarios, nežinau net kada jos turėjo prasidėti, bet apie 10-14 d. Tai galima sakyti, kad vėlavo ~3-7 d.
Atsakyti
Man teko pora kartu gerti tai abu kartus kaip laikrodukas suveike biggrin.gif susirgau lygiai 10diena ir viskas oki po to buvo. Jokio salutinio poveikio:)
Atsakyti
Postinoras žiauriai galingas vaistas, juo negalima piknaudžiauti. O aš kai buvau jauna, jų tada pakuotėje buvo 10 tablečių, tai aš po kiekvieno akto jas išgerdavau(bijodama pastoti). Tai gydytoja nustėro, kai sužinojo. Sakė, tai paskutiniu atveju geriami vaistai( po išprievartavimų), nes jie visiškai išmuša moters organizmą iš ritmo.
Atsakyti
QUOTE(Redi @ 2006 09 01, 11:14)
ar jis parduodamas dabar be recepto?

taip jis parduodamas be recepto,bet kurioje vaisdtineje gali isigyti
Atsakyti
Kazkaip cia paskaicius susipainiojau, seniau kai buvo "postinor" tai reikejo gerti 1 tab ir po 12val dar 1tab. , o dabar "postinor2" - lapely raso kad reiklia gerti iskarto 2 tab. Ar as klystu????
Atsakyti
QUOTE(Redi @ 2006 09 01, 20:19)
Kazkaip cia paskaicius susipainiojau, seniau kai buvo "postinor" tai reikejo gerti 1 tab ir po 12val dar 1tab.  , o dabar "postinor2" - lapely raso kad reiklia gerti iskarto 2 tab.  Ar as klystu????

Nu as ir anksciau kazkaip pamenu viena isgeri,paskui po 12 val kita,o va siandien perskaiciau lapelyje kad abi is karto.Bet internete tinklapi apie vaistus tai raso kad viena paskui veliau kita.Tai nesuprantu kaip istikruju.Nors isgeriau as abi iskart.
Atsakyti
gal atrasit naudingos info ;]
http://www.medicine....raipsnioID=4742
Atsakyti
O man postinoras nepadėjo, nors išgėriau po dviejų valandų...Mano laimei, viskas baigsis persileidimu...
Atsakyti
Merginos, galiu visas nuliūdinti:nėra jau tokios patikimos ir tos poistinor tabletės.Mums irgi vieną kartą nusmuko, praėjus 1- 1,5 val. po to išgėriau poistinor ir pastojau.Juk pačioj instrukcijoj rašo, kad tikimybė nepastoti, tiksliai nebepamenu, lygtais tik apie 60- 70 proc.Tad pakankamai didelė tikimybė lieka pastot.Mes jau galvojam apie vyro sterilizaciją, nes hormonais nuodytis nebenoriu, vaikų turėt irgi neplanuojam, abortų irgi nenoriu, tai kas belieka?
Atsakyti