Įkraunama...
Įkraunama...

Visureigų mylėtojos - vienykitės!

QUOTE(Lieputė @ 2007 01 15, 14:20)
As irgi vairuoju Suzuki Vitara dvidure doh.gif (nemegstu 2 duriu, bet jos graziau atrodo nei Vitara 4 duru) su brezentiniu stogu ax.gif Siaip labai fainas visureigis, esu juo patenkinta...dabar taip pasinesiau ant visokiu dideliu masinu, kad net naktimis sapnuoju kad su fura vaziuoju lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Vyras jau net nebando uzsiminti apie lengvasias auto, visos mano masinos busimos bus tik Visureigiai, ir aisku po truputi dides gabaritai... ax.gif

o kaip tau su parkavimusi g.gif
man kartais tenka pasiskolinti vyro X5, tai jokio kaifo nejauciu, ypac parkuojantis, nors yra visokie parktronikai ir kt. "navarotai"
man zymiai mieliau vaziuoti su trecios klases BMW limuzinu ax.gif

o, kad dzipas labai patogu gyvenant kaime, tai as net nesigincyju, bet mieste, patogiau mazesniu gabaritu masina, bent jau man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sofili @ 2007 01 15, 14:43)
o kaip tau su parkavimusi g.gif
man kartais tenka pasiskolinti vyro X5, tai jokio kaifo nejauciu, ypac parkuojantis, nors yra visokie parktronikai ir kt. "navarotai"
man zymiai mieliau vaziuoti su trecios klases BMW limuzinu ax.gif
o, kad dzipas labai patogu gyvenant kaime, tai as net nesigincyju, bet mieste, patogiau mazesniu gabaritu masina, bent jau man mirksiukas.gif

Kai issilaikiau teises, tai pradejau vazineti su Opel astra, tai is pradziu buvo ir su ja sunku prisiparkuoti..... doh.gif blush2.gif po to persedau i Vitara, iskart irgi nelengva buvo su parkavimusi, nes visgi gabaritai didesni... ax.gif daznai su vyro darbine masina - vadinamu kulniuku (VW Caddy) tenka palakstyt, ir nieko - prisiparkuoju, nors prisipazinsiu pirma kart kai vyras liepe vaziuot su sia maske, tai ilgai jis mane ikalbinejo, o ir pati vaziavau drebanciom kojom ir rankom... doh.gif teko kazkaip pavazinet ir busiuku, tiesiog reikia priprasti, aisku ir auto reikia jausti...Taip sutinku, kad su didesnia masina mieste sunkiau, bet imanoma... ax.gif Man nesvarbu kur as gyvenu, mieste ar kaime, tiesiog as didesnej masinoj saugiau jauciuosi ir sakykim "jauciu kaifa" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2007 01 15, 19:22)
Kai issilaikiau teises, tai pradejau vazineti su Opel astra, tai is pradziu buvo ir su ja sunku prisiparkuoti..... doh.gif  blush2.gif po to persedau i Vitara, iskart irgi nelengva buvo su parkavimusi, nes visgi gabaritai didesni... ax.gif daznai su vyro darbine masina - vadinamu kulniuku (VW Caddy) tenka palakstyt, ir nieko - prisiparkuoju, nors prisipazinsiu pirma kart kai vyras liepe vaziuot su sia maske, tai ilgai jis mane ikalbinejo, o ir pati vaziavau drebanciom kojom ir rankom... doh.gif teko kazkaip pavazinet ir busiuku, tiesiog reikia priprasti, aisku ir auto reikia jausti...Taip sutinku, kad su didesnia masina mieste sunkiau, bet imanoma... ax.gif Man nesvarbu kur as gyvenu, mieste ar kaime, tiesiog as didesnej masinoj saugiau jauciuosi ir sakykim "jauciu kaifa"  biggrin.gif

del saugumo jausmo didesnej masinoj pritariu drinks_cheers.gif , bet as, daugiau su ja pavazinejus, labai nuvargstu, nepatinka man tokie griozdai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sofili @ 2007 01 15, 19:57)
del saugumo jausmo didesnej masinoj pritariu drinks_cheers.gif , bet as, daugiau su ja pavazinejus, labai nuvargstu, nepatinka man tokie griozdai  schmoll.gif

na matai, tsakant kiekvienam savo... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2007 01 15, 22:53)
na matai, tsakant kiekvienam savo... mirksiukas.gif

aga, kiekvienam savo 4u.gif
nelabai suprantu, del ko galima pavargti nuo "griozdo"? nebent jos valdymas "kietas" (sunkus), ar tiesiog nepatogios sedynes... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugiliuke @ 2007 01 16, 17:12)
aga, kiekvienam savo  4u.gif
nelabai suprantu, del ko galima pavargti nuo "griozdo"? nebent jos valdymas "kietas" (sunkus), ar tiesiog nepatogios sedynes... ax.gif

na, masina 2005m., su visais "navarotais", ir valdymas tikrai nera sunkus, bet turiu su kuo lyginti ir man mazesne, elegantiskesne masina labiau prie sirdies wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sofili: 16 sausio 2007 - 16:42
man paciai - didesne smagiau, nes patogiai, aukstai sedi, visus matai 9ir tave mato biggrin.gif ), vairas reikalauja maziau ranku darbo, su parkavimu problema nebent pirma diena - po to pripranti smile.gif o su mazyte as jau bijau vaziuot - fura kai pravaziuoja tai atrodo apsiversi. ir 'lengvukes" savo as nelabai megstu, nors ir "karavanas", ne visai mazyte - bet norisi didesnes...
Atsakyti
QUOTE(Rugiliuke @ 2007 01 16, 18:12)
aga, kiekvienam savo  4u.gif

As pati vairuoju dzipa,tai galiu pasakyt,kad pavargimas jauciamas,kai vaziuoji dideli atstuma ypac,dar jei vejas didelis lotuliukas.gif Kas vazineja ,manau,jaucia skirtuma.Siaip mieste vazinet mazus atstumus tai super.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alaja: 17 sausio 2007 - 11:00
Man irgi su didesne geriau patinka vazineti.Gal del to ,kad geriau matosi.Parkuotis man su ja 1000 kartu patogiau nei su audi80 buvo...Jei dabar kas lieptu sesti i pvz. CIVIC arba FORD KA,kazin ar pasirasyciau,o pries keleta meteliu tiesiog miriau kaip norejau mazos masineles. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta78 @ 2007 01 17, 14:36)
Man irgi su didesne geriau patinka vazineti.Gal del to ,kad geriau matosi.Parkuotis man su ja 1000 kartu patogiau nei su audi80 buvo...Jei dabar kas lieptu sesti i pvz. CIVIC arba FORD KA,kazin ar pasirasyciau,o pries keleta meteliu tiesiog miriau kaip norejau mazos masineles. doh.gif

tai niekas ir nekalba apie tooookias mazas doh.gif , prie tokios vairo, tai ir as jau nebesesciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sofili @ 2007 01 17, 16:16)
tai niekas ir nekalba apie tooookias mazas doh.gif , prie tokios vairo, tai ir as jau nebesesciau rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Vos ne klostrofobinis sindromas isedus i tokias mazytes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugiliuke @ 2007 01 15, 11:52)
4u.gif na va, galu gale atsirado visureigiu tikra fane  4u.gif
as irgi priklausau vienam is klubu - Vezliukams  mirksiukas.gif

kaip fainai, kad as jau ne viena tokia smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Rugiliuke @ 2007 01 15, 14:16)
ta pati galima pasakyti apie vyriokus, kurie varineja su tiuninginiais 'niauktais" langais uz teveliu pinigus pirktais automobiliais ir vaizduoja save super keliu asais... arba vyrais, kurie garsiai loja, kad moteris uz vairo-mirtis uz kampo, o patys vaziuoja vaira isireme i pilva bijodami pasukt galvas i salis, nes tada ir vairas pasisuks. arba diedukai-giliukai (su beretemis) - kurie nesupranta, kaip gali is viso moteris sedeti priekyje, jau ner ka kalbet, kad uz vairo; o patys isvaziuoja su super tvarkingu ziguliuku (kuri patys tvarko kasdien po darbu) ar ascona tik savaitgaliais, nes reik i soda nuvaziuot...

nemanau kad cia verta diskutuot apie gerus (geras) ar blogus (blogas) vairuotojus (-jas), kiekvienas zmogus yra tam tikroje srityje geresnis arba blogesnis - nesvarbu ar tai moteris ar tai vyras 4u.gif
Papildyta:
juk ne kiekvienas vyras isdristu taip vaziuoti:

user posted image

super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
vt cia tai geris smile.gif
man irgi patinka kai islekiam i panasu "zygi" ax.gif ax.gif
ech kai faina....
greiciau sezonas prasidedu offroado... jau pasiilgau smile.gif
Atsakyti