Įkraunama...
Įkraunama...

Visureigų mylėtojos - vienykitės!

QUOTE(janone @ 2006 09 21, 13:39)
blush2.gif Apskritai tai, sia tema uzvedziau tam, kad tiesiog suzinoti gal dar yra mamyciu, kurios seimoje turi visureigius, bet tikrai ne tam, kad aptarineti pliusus minusus blush2.gif
Vis tiek juose nesusigaudau hihihi.gif  karsta.gif

Dar ne mamytė, bet Fronterą turim, vyro žaisliukas. Smagu kartais į laukus išlėkt pasiardyt.
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif paskaitinejau Jusu tema,manau prisijungsiu mirksiukas.gif Vairuoju Suzuki vitara ,esu labai patenkinta,na as kaip mociute po dirvonus ir pievas stengiuosi nevaziuoti schmoll.gif ,na teko karta ne savo noru su pirmu sniegu i pieva nusokti ax.gif ,bet nesunkiai issiropstem vel ant kelio thumbup.gif .Dzipukas mane zavi tuo kad aukstesnis uz kitas masinas, ziema lengviau iveikti pusnis ,gal saugiau didesneje masinoje biggrin.gif Man grazus visi dzipai, sau rinkausi is mazesniu ir moteriskesniu modeliu:Tojota,Honda apsistojau ties Suzuke.Dabar pasvajoju apie naujesnio modelio Suzuki.
Atsakyti
QUOTE(maidana @ 2006 12 15, 09:45)
Sveikos biggrin.gif paskaitinejau Jusu tema,manau prisijungsiu mirksiukas.gif Vairuoju Suzuki vitara ,esu labai patenkinta,na as kaip mociute po dirvonus ir pievas stengiuosi nevaziuoti schmoll.gif ,na teko karta ne savo noru su pirmu sniegu i pieva nusokti ax.gif ,bet nesunkiai issiropstem vel ant kelio thumbup.gif .Dzipukas mane zavi tuo kad aukstesnis uz kitas masinas, ziema lengviau iveikti pusnis ,gal saugiau didesneje masinoje biggrin.gif Man grazus visi dzipai, sau rinkausi is mazesniu ir moteriskesniu modeliu:Tojota,Honda apsistojau ties Suzuke.Dabar pasvajoju apie naujesnio modelio Suzuki.

o kokia vitara tu turi? 2 ar 4 duru? su brezentiniu ar kietu stogu?
pas many yara sportine (trasom ruosta) dvidure su kietu nuimamu stogu ax.gif o kita naujesne - XL7, superine, labai smagi ir talpi masinyte, tikrai seimynine thumbup.gif
Atsakyti
Man dzipai irgi labai patinka, o ypac tie nauji Range Rover. Noriu noriu noriu... Bet ju kainos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kiprija @ 2006 12 22, 16:00)
Man dzipai irgi labai patinka, o ypac tie nauji Range Rover. Noriu noriu noriu... Bet ju kainos  doh.gif

drinks_cheers.gif pritariu, fainas daikciukas, ale kaina doh.gif
Atsakyti
ir man, ir man patinka Dzipukai!!!!
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mashinytes smile.gif
kuo daugiau tuo smagiau smile.gif
todel ir priklausom Viesului Bastunui smile.gif
Atsakyti
asmeniskai man tai siek tiek baisoka kai uz visureigio vairo sedi moterys, kurios tuojet isivaizduoja esancios vos ne lakunai bandytojai, ir vaziuoja taip drasiai, kad baisu...
P.S. nesakau kad visos jos tokios, bet patikekit kad yra. ypac uz nauju parketiniu visureigiu vairo
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2007 01 14, 22:59)
ir man, ir man patinka Dzipukai!!!!
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  mashinytes smile.gif
kuo daugiau tuo smagiau smile.gif
todel ir priklausom Viesului Bastunui smile.gif

4u.gif na va, galu gale atsirado visureigiu tikra fane 4u.gif
as irgi priklausau vienam is klubu - Vezliukams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skautas @ 2007 01 15, 11:37)
asmeniskai man tai siek tiek baisoka kai uz visureigio vairo sedi moterys, kurios tuojet isivaizduoja esancios vos ne lakunai bandytojai, ir vaziuoja taip drasiai, kad baisu...
P.S. nesakau kad visos jos tokios, bet patikekit kad yra. ypac uz nauju parketiniu visureigiu vairo

Drasiai vaziuojanciu yra ne tik uz visureigio vairo, keista baime pas tave. Netgi sakyciau atvirksciai, vairuojancios visureigius yra maziau pavojingos kelyje.
Atsakyti
maziau pavojingos sau? galbut.
baime ne keista, nes as sedziu ne uz visureigio vairo...o labai daznai matau tokias bobikes kurios save isivaizduoja visagalemis ir lekia...
Atsakyti
ta pati galima pasakyti apie vyriokus, kurie varineja su tiuninginiais 'niauktais" langais uz teveliu pinigus pirktais automobiliais ir vaizduoja save super keliu asais... arba vyrais, kurie garsiai loja, kad moteris uz vairo-mirtis uz kampo, o patys vaziuoja vaira isireme i pilva bijodami pasukt galvas i salis, nes tada ir vairas pasisuks. arba diedukai-giliukai (su beretemis) - kurie nesupranta, kaip gali is viso moteris sedeti priekyje, jau ner ka kalbet, kad uz vairo; o patys isvaziuoja su super tvarkingu ziguliuku (kuri patys tvarko kasdien po darbu) ar ascona tik savaitgaliais, nes reik i soda nuvaziuot...

nemanau kad cia verta diskutuot apie gerus (geras) ar blogus (blogas) vairuotojus (-jas), kiekvienas zmogus yra tam tikroje srityje geresnis arba blogesnis - nesvarbu ar tai moteris ar tai vyras 4u.gif
Papildyta:
juk ne kiekvienas vyras isdristu taip vaziuoti:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(maidana @ 2006 12 15, 10:45)

As irgi vairuoju Suzuki Vitara dvidure doh.gif (nemegstu 2 duriu, bet jos graziau atrodo nei Vitara 4 duru) su brezentiniu stogu ax.gif Siaip labai fainas visureigis, esu juo patenkinta...dabar taip pasinesiau ant visokiu dideliu masinu, kad net naktimis sapnuoju kad su fura vaziuoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vyras jau net nebando uzsiminti apie lengvasias auto, visos mano masinos busimos bus tik Visureigiai, ir aisku po truputi dides gabaritai... ax.gif

QUOTE(Rugiliuke @ 2006 12 22, 16:27)
o kita naujesne - XL7, superine, labai smagi ir talpi masinyte, tikrai seimynine  thumbup.gif

Galvojau po sios Vitaros pirksiu Grand Vitara, po to XL7, bet isimylejau Lexus RX wub.gif wub.gif ....Is proto jau kraustausi del ju..blush2.gif biggrin.gif laukiu nesulaukiu kada ateis ta diena, kai jis stoves mano kieme... blush2.gif
Atsakyti