QUOTE(Zinfandel @ 2012 08 18, 22:57)
Sveikos/sveiki,
tikiuosi, surasiu bent čia kažkokį supratimą. esu moteris ir vos ne visų aplinkinių akyse darau didelį nusikaltimą, kad ieškau ne kašiko, o didesnio pravažumo automobilio, turiu aiškintis ir įrodinėti, kad man būtent tokia ir ne kitokia mašina reikalinga. gyvenu sostinėj, bet namai privačių namų rajone ir ant kalno - gatvių pas mus žiemą praktiškai nevalo, nes rajonas ne prestižinis. tenka daug važinėt pas mamą į kaimą, dar turiu tokį užklasinį versliuką, su kuriuo susiję kelionės po atkampias kaimo turizmo sodybas ir pan., šalia viso to visureigiai apskritai atitinka mano būdą ir charakterį
taigi dabar intensyviai dairausi automobilio, nes turėtas (ne SUV ir ne džipas) sugedo netaisomai. deja, neturiu nei vyro, nei draugo, kuris patartų, nei aukso puodo, kad pirkčiau ką užsimaniusi, galiu šiam reikalui skirti max 15000. esu porą metų vairavusi Nisan Terrano, metus - Fronterą, automobiliai buvo ex vyro, pačiai jais rūpintis neteko, turėjau garbės tik važinėti, tai viskas buvo puiku. nepretenduoju į LABAI TIKRĄ DŽIPĄ, nes tai ne mano kišenei.
jei kas nors turite patirties su Nissan x-trail - parašykite, prašau, savo nuomonę, nes kakaip vis užkliūnu už šio modelio, arba patarkite ką nors panašaus už tokią kainą, ačiū
jei lygint su Freelander arba Rav - kokie argumentai?
Sveiki, sedint ir laukiant susitikimo vienoje istaigoje po ranka pakliuvo zurnalas ,,4 ratai" berods.
Ten uzkliuvo apklausa apie visureigiu patvaruma bei kainos ir kokybes santyki. Apklausoje dominavo Jusu minetas Nissan. Be kita ko, minetas auto pripazintas kaip ganetinai neblogas bei patvarus.
Drauge vairuoja Rav, bet matote masina 2011 m., taigi suprantate, kad vargo nemato. As zvairuoju i Volvo XC60
Del Jusu noro: man irodete, kad Jums reikia butent dzipuko, sutinku.
Labai tiksliai paminejote jo didziausia privaluma, o ne tik auksta pakaba.
Pabandykite uzsuk i pora masinu remonto dirbtuviu ir pasidomet, manau vyriskiai mielai paaiskins. Informacijos gausoje galesite isfiltruot sau naudingos ir prasmingos.