Žymiai geresnis matomumas dar ir tada, kai reikia išvengti kamščio ar neaiškios situacijos. Galima išvengti ir anksčiau aplenkti, nei kiti.
Man parkuotis padeda parktronikai Ir praktika.
vien pliusai, neturiu ne vieno realaus minuso. aisku, kai vairavau zema masina, karuna nenukrito ir vairavau, ir parkavausi, ir viskas buvo gerai, bet realus didziausias vairavimo malomumas man tik su dzipu: saugu, patogu, valdai ir matai visa situacija, tave nori/nenori praleidzia vien del tavo gabaritu ir didesnio "autoriteto" (dydzio) vienzo, man tai meile forever
QUOTE(charisma2121 @ 2011 03 06, 19:53)
o kuri is moteriskos patirties palygintu crv, rav4 ir quashkai
Palyginti negaleciau,bet arba CRV arba Ravukas Kadangi neseniai teko keisti savo grazuoli,irgi buvo sitie du variantai,nezinau ar deja ar ne,bet pasirinkom kitoki varianta.
Kas nors hybridus vairuoja?Ar patenkintos?
Vairuoju Honda CRV, automata... Jos nekeisciau i kita masina O mazoje masinoje jauciuosi kaip ant zemes sededama... taip viskas zemai Atpratau
sakykite prasau o Mersedes Benz ML 2006m ar turi gale tas tokias papildomas dvi sedynes turios buna pasleptos
laukiu ats aciu
laukiu ats aciu
Vairuoju mitsubishi outlander - dziaugiuosi, kad pagaliau isigyjau savo seniai noreta dzipuka Kaip ir dauguma merginu minejo - daug patogiau, nes viskas is auksciau geriau matosi, lengvai parkuotis ir kaip ir minejote cia - visi lengviau praleidzia kaip sako mano mama - juk troleibusa visi uzleidzia, nes jis DIDELIS
Aš irgi vairuoju didesnę mašiną. Kolkas sunku, nes mokiausi vairuoti su visai mažyte toyota. Sunku dabar pratintis prie didesnės, bet ir privalumus aukštos mašinos matau aiškiai, todėl geriau priprasiu prie jos, nei sėsiu į žemą ir mažą
O po to ir nebegalėsi sėsti į mažą ir žemą, pamatysi. Tas komfortas, kurį turi, jis turi likti. Man kai teko pavažinėti su nuomotu sedanu, buvo vienas iš liūdnesnių laikotarpių. Manęs neikas nematė ir net nepraleisdavo, ir aš daug ko nebemačiau, ypač kas vyksta už kito automobilio.
Pas mane ankstesnese masinose budavo parktronikai, tai maniau tik nusipirkus dzipuka ir i ji desiu... pavazinejau pora dienu ir supratau, kad ju net nereik kai viska taip is aukstai matai
O man patogu, nes didoki gabaritai, o kartais tenka prisiparkuoti labai mažuose tarpuose. tai nereikia sukti galvos. O koks pas tave džipukas? Gal jis nedidukas, tai ir parkuotis lengviau
QUOTE(***Andrea*** @ 2012 08 09, 07:57)
Vairuoju mitsubishi outlander - dziaugiuosi, kad pagaliau isigyjau savo seniai noreta dzipuka Kaip ir dauguma merginu minejo - daug patogiau, nes viskas is auksciau geriau matosi, lengvai parkuotis ir kaip ir minejote cia - visi lengviau praleidzia kaip sako mano mama - juk troleibusa visi uzleidzia, nes jis DIDELIS
Atsiprašau, nepastebėjau ankstesnio kom. Outlander mažesnis SUV'as, todėl lengviau parkuotis ir mažesni gabaritai. Nors tikiu, kad yra žmonių, kurie labai gerai jaučia gabaritus, todėl jie su betkokiu automobiliu gerai jaučiasi ir gali parkuotis milimetrais