Įkraunama...
Įkraunama...

Visureigų mylėtojos - vienykitės!

Kažkodėl kai kai kurios markės vadinamos visureigiais. Nu nežinau, jei jau sėdi šiek tiek aukčiau nei lengvojoje jau visureigis??? Va kai sėdi aukštai,kaip ant sofos jokių problemų pasukinėt baronką, kad ir besilaukiančiai wink.gif
Papildyta:
QUOTE(*ElGuna @ 2011 05 26, 20:23)
domina ir mane.

Nei vienas čia ne visureigis...Parketinis, skirtas važinėt gatvėm..Nerimta
Atsakyti
QUOTE(Baronienė @ 2011 08 03, 17:13)

Nei vienas čia ne visureigis...Parketinis, skirtas važinėt gatvėm..Nerimta

normalus zmones mieste gatvem ir vazineja, o ne saligatviais ir pievom rolleyes.gif visos cia puikiai zino, koks yra qashkai, koks yra land cruiser, ir kiekvienas renkasi toki, kokio jam reikia rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
dairausi didesnio pravazumo masinos, akys krypsta link Land Rover Freelander, ipirkciau iki 2001m tad noreciau atsiliepumu, gal vairuojate ar vairavote, kiek ryja dyzeliukai, koks variklis geresnis kuro taupymo ir malonaus vaziavimo atzvilgiu.

i ka atkreipti demesi pries perkant? gal turi silpnu vietu?
po pelkynus nevazineju, neplanuoju artimiausiu metu tai man aktualu ilgesnias keliones kaip, ar patogus jis, ar prie kietesniu?
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 09 27, 08:49)
Sveikos,
dairausi didesnio pravazumo masinos, akys krypsta link  Land Rover Freelander, ipirkciau iki 2001m  tad  noreciau atsiliepumu, gal vairuojate ar vairavote,  kiek ryja dyzeliukai, koks variklis geresnis kuro taupymo ir malonaus vaziavimo atzvilgiu.

i ka atkreipti demesi pries perkant? gal turi silpnu vietu?
po pelkynus nevazineju, neplanuoju artimiausiu metu tai man aktualu  ilgesnias keliones kaip, ar patogus jis,  ar prie kietesniu?

As trumpai, apie tai koks jis patogus/nepatogus nepasakosiu, geriau apie tai su kuo susiduriam.
Vien jau skelbimus permetinejant akim daznas atvejis "Motor defekt". smile.gif
Varikliai, greiciu dezes ir vaziuokle labai silpni dalykai freelandery.

Rav4 zymiai geresnis pasirinkimas is parketiniu dzipuku.
Atsakyti
aciu uz nuomone, paziuresiu rav, bet kita puse patarianciuju sake tik jau ne rav tokiu metu, jie naujasni geri, o senesiu metu kuriuos as pgl suma ilisciau, ne itin kokybiski.

gal kas vairuojantis freelanderi gali parasyti kaip te kas.
Atsakyti
Ravukai geruliai. O nebandei domėtis Honda CRV, irgi neblogas modelis, populiarus (tiesa, nežinau kaip viduriai):

user posted image

Man gražus šitas. Kažkaip kaip Crv, taip turi būti raudonas, tinka jam ši spalva biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Subjektyvi: 27 rugsėjo 2011 - 13:07
subjektyvi, noreciau:) bet siuo metu ribotas biudzetas o atsinaujinti reikia, tad ieskau kazko pigesnio todel i naujasnius nei 10m neziuriu.
freelanderis pagal dizaina man priimtinas bet cia jis deja, ne pirmoj vietoj ir ne antroj perkant auto.
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 09 27, 12:51)
subjektyvi,  noreciau:)  bet siuo metu  ribotas biudzetas o atsinaujinti reikia, tad ieskau kazko  pigesnio todel  i  naujasnius nei 10m neziuriu.
freelanderis pagal dizaina man priimtinas bet cia jis deja, ne pirmoj vietoj ir ne antroj perkant auto.

Del freelanderio dizaino sutinku, jis kaip tokiu metu vykes ir moraliskai nepasenes.
Jeigu nereikia daug vietos galit pasidairyt Hondos Hr-V. Kazkaip prisiminiau kai cr-v paminejo. Tikrai geras aparatas. Yra 2 - 4 duru, priekiu varomu arba visais keturiais.
Mieste kuro sanaudos ~9litrus.

Man tai viena is simpatiskiausiu masinyciu tokiu metu ir tu mini parketiniu. smile.gif
O ir suma nesuper didele uz ji. Butu sekmingesnis pirkinys nei freelanderis.
Atsakyti
Gal kas gali nuomoniu parasyt apie

Land-rover Freelander apie 2000/2002 metu
sudomino jis mane,noreciau tokio,bet niekad nebuvau susidurus su jais blush2.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
Keliais postais auksciau Robertastk jau minejo,kad varikliai ir dezes nelaiko.
Atsakyti
QUOTE(Brella @ 2011 12 11, 18:19)
Keliais postais auksciau Robertastk jau minejo,kad varikliai ir dezes nelaiko.

kadangi supratau,kad i Land Rover neziuret ax.gif
patarkit ka iki 15.000lt(suprantu,kad kaina nedidele,bet pagal skelbimus galima pasidairyt blush2.gif ) dairytis,masinas perku kas pora metu unsure.gif bet dabar noriu visureigio lotuliukas.gif
sudomino
Opel Frontera B
Honda CR-V-labiau domintu 2 duru
Ford Maverick
Hyundai Santa fe-gal kas gali nuomone apie si parasyt
Hyundai Galloper
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *J*N*L*L*M*: 13 gruodžio 2011 - 13:04
*J*N*L*L*M*
Dėmesio verti:
Honda CR-V ir Ford Maverick (nors jis amerikos rinkai skirtas, tai bus visokių fokusų su juo, europai eina nisan terrano. Dėmesio- po galinėm sėdynėm megsta labai rūdyt).
Kažkiek ino apie kitus modelius...

Frontera jei tvarkinga, tai gal ir nieko, bet ten niuansai su varikliais ir t.t. ...
Hyundai Santa fe apie šitą nieko nežinau, bet nesirinkčiau vistiek (o gal būtent dėl to).
Hyundai Galloper, tai tas pats Mitsubishi pajero, tik skardos kitokios. Reik turėt galvoje, kad dalys ten visos senojo (pirmos kartos) pajero, taigi technologijos jau senos senos...

Geriausia gal Honda. Nors sau imčiau ilgą nisan terrano 2,7 dyzelį (bet čia jau ne techniniai sprendimai, o asmeninis susižavėjimas lemia)...
Atsakyti