Įkraunama...
Įkraunama...

Visureigų mylėtojos - vienykitės!

QUOTE(Kontaktas @ 2010 03 17, 19:03)
Kiek naudoja kuro mieste/trasoj? Kaip padaryta AWD pavara - tikros blokuotės ar vien elektronika?

O tai jus cia sutarkit apie katra modeli snekat, nors speju moteros apie naujesnius bigsmile.gif Du kolegos turejo berods 70, tai ten tikrai dyzeliuko saikingai, na ne daugiau 10 ltr ir ratai tikrai blokavosi mechaniskai is isores.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2010 03 15, 23:29)
Braskute, ko nurasai tuos mazus visureigius - jie del savo mazo svorio praktiskai niekur nestringa, patogus mieste manevruot, ypac moteriskem, na ir per kisene taip kuro sanaudos nekerta, kaip kokio JEEP'o  doh.gif

jeigu moki vairuoti tai vairuoji ir didele ir maza smile.gif nenurasau as mazesnu tu dzipiuku, kas nori lai vairuoja, o as megstu didesnes masinas ir tiek, uztai ir ieskau to, ko as noreciau tongue.gif

QUOTE(Subjektyvi @ 2010 03 16, 16:51)
O kam reikalinga miesto mašina, jei su ja neįmanoma važinėti užmiestyje? rolleyes.gif Kam kokie poreikiai.

Man ameniškai Subaru yra gelda - katafalkas - silkė.

Jei žmogus ieško visureigio, tai kam tas didesnio pravažumo lengvasis automobilis?

drinks_cheers.gif tikrai taip
Atsakyti
QUOTE(Kontaktas @ 2010 03 16, 10:25)
Man tik įdomus moteriškių noras vairuoti DYYYDELIUS griozdus....Ar tikrai to reikia?
Parkuotis su jais lengva tik todėl, kad visi aplink jūsų bijo...Dėl tos pačios priežasties turbūt ir "manevringas mieste"?



10 balų iš 10 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2010 03 23, 15:15)
10 balų iš 10  thumbup.gif

cia yra tipisko vyro pasakymas, negalint patiketi, kad moterys gali gerai vairuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kontaktas @ 2010 03 17, 18:03)
...Tiesiog kiekviena technika turi savo paskirtį. Tačiau kai vienintelė džipo paskirtis - kad vairuotoja drąsiai jaustūsi gatvėj - tai ką aš žinau...

drinks_cheers.gif
Man kažkaip irgi tas ,,noriu jaustis drąsiai, saugiai" visada kelia bais įvairių minčių mastau.gif
Atsakyti
Kodėl nekelia minčių perdėtas, sakyčiau nelabai korektiškas ir patyčiomis dvelkiantis domėjimąsis? rolleyes.gif Lyg visureigių, SUV vairuotojai be svarios pateisinamos priežasties negalėtų vairuoti tokių automobilių biggrin.gif O štai kibirų vairuotojoms anei jokio pasiteisinimo nereikia, kodėl jos nebijo vairuoti kibiriukų, kodėl niekina didesnio kalibro automobilius. Čia kaip ir nepakaltinamos "mažylių" vairuotojos, ar kaip lotuliukas.gif

Vilniaus mieste toookios duobės ir jų tiek daug, kad su lengvąja jei ne ratas paliekamas, tai kaip peilis duria į gyvybiškai svarbius organus. Visureigis eina kiaurai, nebent didesnė duobė kerta ratą, bet ir tai niekis. Todėl jei nuoširdžiai, man tikrai gaila tų laviruojančių ir sukančių į priešingą eismo juostą dėl kiekvienos duobelės ar kalnelio, tokiu būdu keldami sau ir kitiems realų pavojų. Apie tai, kad reguliariai sproginėja padangos, berods nereikia plėtotis, pačios matote.
Atsakyti
Tamsta teisingą nicką pasirinkai, nes viską matai tik iš "savo varpinės" ir priimi asmeniškai .Nusipirk KAMAZĄ ir važinėk į sveikatą, man vienodai rodo. thumbup.gif
Atsakyti
Kai perku automobilį, atsižvelgiu į savo gyvenimo būdą, poreikius. Net neabejoju, kad taip elgiasi kiekvienas. Kodėl Kontaktas tiek subjektyviai įsimylėjęs Subaru, jei yra n kitokių ir neabejotinai geresnių automobilių? Nes jis nežino to. O gaila.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 03 26, 11:37)
Kodėl Kontaktas tiek subjektyviai įsimylėjęs Subaru, jei yra n kitokių ir neabejotinai geresnių automobilių? Nes jis nežino to. O gaila.

Drąsiai bet subjektyviai pasakyta...Subaru aš neįsimylėjęs, tik kažkiek pradėjau jais domėtis....kaip lengvuoju auto, turinčiu kažkiek visureigio savybių...būtent tų kurių prireikia mieste gyvenančiam ir retkarčiais kaiman išvažiuojančiam vartotojui. Ir subaru toli gražu ne vienintelis galimas pasirinkimas..

O dėl ratų sproginėjimo duobėse - nėra dar taip tragiška...Mano opelis su standartiniais ratais ir nežeminta važiuokle puikiausiai su tuo susitvarko...Vat tiems tiuninguotojams su didžiuliais lietiakais ir "sportinėm" važiuoklėm tai tikrai nepavydžiu.
Atsakyti
Bet Eurozona nori visureigio, ir tokių norinčių "eurozonų" gali būti n. Kodėl tam žmogui, kuris turi konkretų norą, reikia primygtinai keisti "orientaciją" dėl kažkieno labai subjektyvių vertinimų apie visureigių vairuotojus ir jų charakteristiką? Kodėl iš karto deklaruojama, kad visos tos, kurios vairuoja visureigius, yra tiesiog "durnos bobos". Beje, kaip nekeista, tai dažniausiai daro pačios moterys. biggrin.gif Visureigiai, ypač nauji, yra nepigus malonumas. Ne tik kainoje esmė, bet ir draudime, turiu omeny Kasko. Kuro gali ryti ir jis gali kainuoti žymiai mažiau už lengvųjų auto. Bet čia įžvelgiu kažkokius piktumus dėl absoliučiai kitokių dalykų. Ir ne automobilyje esmė.
Atsakyti
Na va, priartėjom prie esmės....Jau pačiam pirmam poste EUROZONOS klausiau:
"O tu pavardink priežastis, del kurių nori būtent visureigio..."
Atsakyti
Kodėl reikia vardinti priežastis? g.gif Ir kodėl turi būti kažkokios priežastys, kad norėtum pirkti vienokį ar kitokį automobilį? Ar negali būti vienintelė priežastis "noriu".

Kodėl niekas neklausia, kam šeimoje reikia trijų automobilių, kam reikia nepraktiškų, kam reikia kabrioletų ar visureigio tik į kaimą? T.y. kažkodėl niekam nekyla tokių klausimų. Bet kai šeima turi vieną visureigį, kurį vairuoja moteris, būtinai kyla klausimas: kam jai jo reikia?
Atsakyti