Vairuoju Jeep Grand Cherokee
194AG, automatas, 2003m patinka man sitas masiniukas nerealiai:)
194AG, automatas, 2003m patinka man sitas masiniukas nerealiai:)
QUOTE(MAMA2T&T @ 2008 02 15, 22:46)
Kaip mano vyras sako - moteriska mastysena As visas savo mashinas pagal grozi ishsirinkau
bet gi ir vyrai pirmiausiai masinas renkasi pagal isvaizda, juk masina kuria noresi pirkti turi patikti paciam, o tik poto ziuri i visa kita
QUOTE(Riuriu @ 2008 02 20, 17:06)
o as gera savaite jau nebepriklausau siam bureliui vistik pardaviau savo dzydzele dzydzele masina
Riuriu, i ka iskeitei?
QUOTE(Urrte @ 2008 02 15, 23:40)
Aš pati nevairuoju, bet dabar ruošiamės pirkti naują mašinuką ir vyras nori keturiais ratais varomos. Aš aiškinu, kad labai teršia aplinką, naudoja daugiau kuro, o jis aiškina, kad saugesnė mašina, geriau valdoma ant ledo ir sniego. Tai pasakykit, ar dėl funkcionalumo verta pirkti, sakykim - vairavimui kalnuose žiemą ir pan. Dėl grožio tai taip, man labai gražu
Tavo vyras teisus, dzipas tikrai saugesnis nei lengvoji, tikrai geriau valdoma ziema , ir ant sniego ir aplamai kitoks jausmas vaziuojant, nes dzipas didelis, jis taip nejaucia kelio nelygumu kaip lengvoji ar siaip kokia maza masinyte, pvz. kaip mano , ji maza, ir man labaaiiii nepatinka, jau planuojam X5, taigi tavo vietoj vyro tikrai neatkalbineciau
QUOTE(gabe60 @ 2008 04 10, 19:54)
Mes su vyru dalinames tuo pačiu MB C280. Kolegės darbe sako, kad tai didelis mersas.. , tikras žvėriukas
Tavo koleges turbut nemate dideliu mersu... Siaip cia i sia tema netinka si auto...
QUOTE(Lieputė @ 2008 04 10, 22:41)
Tavo koleges turbut nemate dideliu mersu... Siaip cia i sia tema netinka si auto...
tu manai jos nera mate autobuso?
QUOTE(Riuriu @ 2008 04 11, 09:40)
tu manai jos nera mate autobuso?
Ai tiesa, pamiršau kad autikai yra... O tai koks jis joms tada yra???... Jei tas mersas didelis...
As ir jungiuosi Maniske ISUZU AXIOM
QUOTE(aude:) @ 2008 09 05, 18:37)
Gaila, kad Alfa Romeo dzipu negamina
Kaip sakant, kai kisenese vejai svilpia ir Land Cruizerio arba Tuarego ipirkti neiseina, tai tenka pirkti visokius AXIOMus